Lezing 'Wat gebeurt er als je sterft?' door Myrthe Bruinzeel (VOL!)

Tijdens haar vorige, drukbezochte lezing liet Myrthe Bruinzeel ons ervaren hoe wij als nabestaanden verder kunnen leven na het overlijden van een dierbare. Hoe we ons hart weer kunnen vullen met de emotionele erfenis die iemand heeft nagelaten.  In deze nieuwe lezing vertelt Myrthe ons, vanuit haar 12 jaar praktijkervaring als medium en uit eigen ervaring, wat er gebeurt met een dierbare zélf op het moment dat hij of zij overlijdt.

Wat gebeurt er precies op het moment dat we ons lichaam verlaten? Waar komen we terecht ? En heeft de manier van overlijden invloed op hoe we in de andere wereld ontvangen worden? Deze en meer vragen worden door Myrthe beantwoord, net zoals eventuele vragen die u zelf heeft. In het tweede deel van de avond kijken we naar hoe onze dierbaren na hun overlijden nog proberen contact met ons te leggen. Volgens Myrthe blijven zij namelijk betrokken bij ons leven en willen zij ook niets liever dan ons laten weten dat ze er nog zijn, en nog belangrijker dat het goed met hen gaat. U zult ervaren dat u geen medium hoeft te zijn om de signalen van uw dierbare te herkennen.

Over Myrthe Bruinzeel

Myrthe Bruinzeel was van kleins af aan al op zoek naar verbinding van hart tot hart. Als fysiotherapeut ontdekte zij dat ieder mens een verhaal heeft en dat juist die verhalen nog meer haar aandacht genoten dan de klacht zelf. In 2006 is het mediumschap op haar pad gekomen. Omdat Myrthe heel nuchter van aard is, heeft zij gekozen voor het Engels mediumschap, waarvoor zij o.a. lessen volgde aan het Arthur Findlay College in Stansted (Engeland), waarbij het uitgangspunt is bewijs te leveren van het contact met de overledene. Sinds 2006 heeft Myrthe samen met haar levenspartner Patrick Rosenthal een praktijk ‘Spirit & Soul’ in Teteringen.

Gratis plaats(e) reserveren

De lezing ‘Wat gebeurt er als je sterft?’ wordt georganiseerd door Monuta Tom van Dijk in samenwerking met Crematorium Tilburg. Alle plaatsen zijn inmiddels vergeven. Aanmelden voor deze lezing is daardoor helaas niet meer mogelijk.