Monuta Tom van Dijk, Crematorium Tilburg en Dela houden gezamenlijk open dag

Zondag 24 november a.s. biedt Monuta Tom van Dijk u samen met Crematorium Tilburg en Coöperatie Dela een unieke kans om op één middag een kijkje te nemen achter de schermen bij alle drie bedrijven gevestigd aan de Karel Boddenweg 3, 5 en 7 in Tilburg. Van 12.00 tot 16.00 uur zijn de deuren van zowel ons uitvaartcentrum als dat van Dela en het crematorium vrij toegankelijk voor publiek. Alle ruimtes zijn tijdens de open dag te bezoeken: van verzorgingsruimte tot 24 uurs familiekamer, van crematieruimte tot keuken.

Op elke locatie staan de medewerkers voor u klaar, om u te voorzien van een verse kop koffie of thee met iets lekkers erbij, een rondleiding te geven en uw vragen te beantwoorden: over begraven of cremeren, de laatste verzorging van overledenen, de mogelijkheden voor opbaren en een rouwbezoek, en over de verschillende locaties en invullingen voor een persoonlijke afscheidsbijeenkomst die bij u past. Tevens kunt u tijdens de open dag wandelen door het Afscheidspark en een kijkje nemen bij de urnentuinen, de strooivelden, het columbarium en de monumenten.

U bent van harte welkom!

Niemand komt graag bij een crematorium of uitvaartcentrum. Doorgaans betekent dit namelijk dat u afscheid moet nemen van iemand die u dierbaar was. Wij, van Monuta Tom van Dijk, zijn echter van mening dat, als het dan toch zo moet zijn, een bezoek ook maar beter zo aangenaam mogelijk kan zijn. Met deze gedachte in het achterhoofd is vorig jaar ons gehele uitvaartcentrum in een nieuw jasje gestoken en voorzien van onder andere drie sfeervolle 24 uurs familiekamers, twee prachtige spreekkamers en zelfs een heuse loungeruimte met bar  Eén van de eerste families die van het gerestylde uitvaartcentrum gebruik maakten, zei hierover heel treffend: "Het is net een huiskamer. Door de gemoedelijke sfeer voelde ik me er meteen thuis." 

Voor groot én klein

Ook voor kinderen kan deze gezamenlijke open dag een uitstekende gelegenheid zijn om op een laagdrempelige manier kennis te maken met een uitvaartcentrum en crematorium. Er worden verschillende activiteiten voor kinderen georganiseerd en er zijn verschillende boekjes en materialen voor kinderen beschikbaar om samen te bekijken en mee naar huis te nemen.

Noteer 24 november alvast in uw agenda

Aanmelden voor de open dag is niet nodig. Dus, noteert u gewoon de open dag in uw agenda. Wij ontvangen u vervolgens graag zondag 24 november tussen 12:00 en 16:00 uur.  Toegang en koffie/thee zijn uiteraard gratis.