Zondagmiddag met Willeke

Vorig jaar stond Willeke Alberti, de ‘grande dame’ van de Nederlandse muziek, tot twee maal toe op het podium van AFAS Live met ‘De Show van mijn Leven’. In februari viert zij haar 75e verjaardag met twee uitverkochte concerten in het Koninklijk Concertgebouw in Den Haag. En zondagmiddag 17 mei is Willeke éénmalig te gast bij Monuta Tom van Dijk, voor deze bijzondere gelegenheid in de prachtige Concertzaal van Theaters Tilburg.

Een openhartig gesprek met Willeke Alberti over het leven en de dood

Tijdens een live interview op het podium van de Concertzaal blikt Willeke terug op haar leven. Openhartig vertelt zij over de 60 jaar dat zij inmiddels in het vak zit, over de meest memorabele momenten in haar leven, over ouder worden en afscheid nemen. Heeft u zelf een vraag voor Willeke? Mail hem aan ons: info@monutatomvandijk.nl onder vermelding van 'Vraag aan Willeke'.

Een live concert met haar mooiste liedjes

Natuurlijk zingt Willeke deze zondagmiddag ook een groot aantal van de vele prachtige liedjes uit haar omvangrijke repertoire, van bekende Amsterdamse klassiekers tot gevoelige ballads: variërend van De glimlach van een kind, Ome Jan en Samen zijn, tot Spiegelbeeld, Telkens weer en Waar is de zon?. En dat begeleid door haar live band onder leiding van Peter van der Zwaag.

Daarnaast hebben we nog een aantal verrassingsoptredens van muzikanten uit de regio voor Willeke en voor u in petto. Zij zullen elk zijn of haar favoriete liedje van en voor Willeke ten gehore brengen. Niet voor niets zeggen we: het belooft een onvergetelijk mooie en gezellige zondagmiddag te worden.

Zorg dat u erbij bent en bestel nu uw ticket(s)!

Wilt u deze unieke, eenmalige zondagmiddag met Willeke in de Concertzaal van Tilburg bijwonen? Bestel dan nu uw ticket(s) online en ga naar www.theaterstilburg.nl/monutatomvandijk óf bel met de Ticketservice van Theaters Tilburg: (013) 543 22 20 (dinsdag t/m zaterdag, van 12:00 tot 18:00 uur).

 

“Ik vind het nog steeds een feest om op het podium te staan 
en heb nooit durven dromen dat ik dit op mijn 75ste nog mag meemaken.”
(Willeke Alberti)

 

Fotografie: Ester Gebuis