Recensies

Goede begeleiding

De begeleiding en dienstverlening in een moeilijke tijd was zeer goed en professioneel te noemen. Ook de transparantie over de gehele uitvaart genomen was erg prima. In het bijzonder een dank voor de “extra” zaken die door Bas kortdaad werden opgepakt!

Ondernemer Tom van Dijk is persoonlijk zeer betrokken.

Zeer tevreden. Alles perfect en naar wens uitgevoerd. Ondernemer Tom van Dijk is persoonlijk zeer betrokken.

Warme en persoonlijke begeleiding

Gewoon een heel warme, persoonlijke begeleiding met veel ruimte voor eigen inbreng en begrip. Gewoon goed geregeld!

Zeer netjes en respectvol

De uitvaart en alles eromheen is heel mooi geweest en goed gegaan, dankzij Joke Schilstra. Haar respectvolle, lieve en persoonlijke manier van handelen heeft ons erg geholpen in de moeilijke tijd. Joke staat de hele tijd voor je klaar, antwoord snel via mail, whatsapp of telefonisch, echt geweldig. Zij voelde bijna als familie en ik heb alleen maar lof voor haar houding en manier van handelen. Dank je wel Joke!

Een héél persoonlijk afscheid

Wij kijken positief terug op het afscheid van onze moeder, schoonmoeder en oma. Zo ook de reacties van de genodigden. Ze vonden het een héél persoonlijk afscheid. Nogmaals onze dank aan jullie!

Uitstekend

De persoonlijke aandacht, tijd en suggesties van uitvaartverzorger Bas de Esch waren uitstekend.

Betrokken en professioneel

De uitvaartbegeleiding die ik van Monuta kreeg was betrokken en professioneel. Tom van Dijk kan adviseren, sturen ?n je alle keuze laten nagelang wat er jij op dat moment nodig hebt en wat leidt tot een prettig verloop voor en tijdens de uitvaart.

Ruim aandacht

Er wordt ruim aandacht gegeven aan het gehele proces. De persoonlijke begeleiding was prima geregeld door dhr. Bas de Esch. Ook in het weekend was de communicatie snel. Na de uitvaart is er nog steeds aandacht voor de nabestaanden.

Zonder jullie zou het afscheid nooit zo mooi zijn geweest

We hebben enorm veel positieve reacties gekregen. Jullie allemaal (en jij in het bijzonder Bas) héél erg bedankt voor alles. Zonder jullie zou het afscheid nooit zo mooi zijn geweest!

Als het dan toch moest, dan zoals we het nu gedaan hebben

‘Als het dan toch moest, dan zoals we het nu gedaan hebben. Er is niets wat ik anders had gewild of gedaan zou hebben en dat is zéker mede door jouw begeleiding en tomeloze toewijding.‘ Dankzij de samenwerking met jou en woorddienstbegeleider Rob Jak heb ik veel ‘los’ kunnen laten, omdat jullie beide veel overnamen. Afgelopen week heb ik veel complimenten gehad over de uitvaart van mijn moeder en hebben veel personen jullie inzet en uitvoering , net als wij, als zéér prettig en professioneel ervaren. Dus, beste Bas en Rob, nogmaals dank voor jullie interesse en alles wat jullie tot nu toe voor ons en vóóral mijn moeder hebben gedaan.