Recensies

Warm afscheid

We hebben allemaal een goed gevoel overgehouden aan het afscheid van mijn vader en iedereen heeft het op zijn of haar manier kunnen doen. Het was goed zo. Bedankt Bas voor de persoonlijke begeleiding. Je was van 's morgens vroeg tot 's avonds laat bereikbaar en dacht actief met ons mee. Ook de keuze voor Conny van Eeuwijk was een goede. Samen hebben jullie ervoor gezorgd dat het een mooi afscheid was. We kregen veel positieve reacties. Ook de nieuwe locatie Grand Café Ode is ons goed bevallen. Informeel, intiem en sfeervol. Ook bedankt aan alle overige medewerkers die we niet bij naam kennen.

Goed geholpen

Bas, bedankt voor alles! Je hebt ons echt goed geholpen.

BEDANKT GEWELDIG TEAM VAN MONUTA TILBURG

Hoi team Monuta Tilburg. Een door omstandigheden late waardering van ons na jullie. Geweldig hoe jullie ons hebben begeleid met het afscheid van ons Pa. Ook Judith die ons geholpen heeft met de verzorging geweldig hoe mooi en respectvol dit gedaan is. Ook Bas is n Topper niets is hem teveel. Ook de keuze om de 24 uurs kamer te pakken. Wij kunnen dit iedereen aanraden. Ook bedankt Bas dat je ons in contact hebt gebracht met Conny van Eeuwijk een betere klik konden wij ons niet wensen ondanks ons verdriet toch met haar gelachen. De sfeer was zeer gemoedelijk en warm. Al met al kunnen wij iedereen jullie aanraden. Jullie waren echt allemaal TOPPERS stuk voor stuk. Namens ons alle BEDANKT.

Mooie reacties

We zijn heel goed door jullie begeleid. We hebben hele mooie reacties gehad op de uitvaart van Harrie. Bedankt hiervoor. Wij vonden het zelf ook heel mooi!

Uitstekend verzorgd

Bas, bedankt voor al je goede zorgen. Het was uitstekend verzorgd.

Goede zorgen

Jullie hebben ons erg geholpen, bedankt voor jullie goede zorgen rondom het afscheid van oma.

Prettig en persoonlijk

Namens ons allen bedankt voor de begeleiding bij de uitvaart van Theo. Het was prettig en persoonlijk.

Professioneel

Professioneel, invoelend, meedenkend, adviserend klantgericht

Warm en attent

Warm en attent

De warmte en inzet, maar ook het geduld hebben veel betekend voor ons

Onze dank is enorm groot voor Bas en Sietske, na het overlijden van onze zoon Jurgen. De warmte en inzet, maar ook het geduld hebben veel betekend voor ons. Het is een prachtig afscheid geweest en wij krijgen veel complimenten hierover. Maar zonder hun inzet was dit zeker niet gelukt. Nogmaals alle lof voor Monuta, maar vooral voor Bas en Sietske. Hartelijk dank hiervoor.