Recensies

Zeer tevreden

Zeer tevreden. Vlotte afwikkeling zeer op prijs gesteld. Bijzonder netjes en betrokkenheid medewerkers was goed. Ook op prijs gesteld dat de familie wensen werden gewaardeerd en dat we actief mee mochten doen in het hele gebeuren. Kortom, we waren erg tevreden.

Goede services

Goede services

Heel respectvol.

Heel respectvol. Luisteren naar de familie. Denken mee. Gewoon goed.

Respectvol, begripvol en betrokken

Ik kan Monuta Tom van Dijk aanraden omdat ze respectvol en begripvol omgaan met de nabestaanden en ook betrokken zijn naar de nabestaanden toe. Ik was zeer tevreden en vond het heel fijn om met hun om te gaan tijdens het overlijden van mijn man.

Gelijk een goed gevoel

Ik heb vanaf allereerste contact met Ton van Dijk en Ingrid Pelgrim een heel goed gevoel over gehouden aan het contact met Monuta Tilburg aan de Spoorlaan. Al vanaf dat mijn te horen kreeg dat ze ongeneeselijk ziek was zijn zij er voor mij geweest hulde daarvoor.

Gewoon goed!

Heel respectvol. Luisteren naar de familie. Denken mee. Gewoon goed.

Alles op een correcte en respectvolle manier

alles ging op de meest correcte en respectvolle manier

Hartelijk dank voor alles

Beste Ingrid Hartelijk dank voor alles gisteren en bij het afscheid nemen van mijn moeder HJ van Droffelaar David

Alles prima geregeld

Alles prima geregeld. Al voor de derde keer.

Goud waard!!

Bij deze wil ik jou Tom, en ook jouw collega Anita, héél erg bedanken ook namens mijn broers en zus, voor de geweldige begeleiding na het overlijden van onze moeder. Door jouw inzet en die van Anita hebben wij een heel mooi afscheid van haar gehad op 21 juli. Het was helemaal in haar waarde en gedachtenis. Alles verliep voor ons "tiptop" en wij zijn hier nog steeds erg gelukkig mee. Deze eer is echt aan jou en Anita toe te rekenen. We hadden een prima samenwerking. Het was wel een hele vermoeiende en intense week. Maar heel goed om nu op terug te kijken. Het was een pracht afscheid, wat moeder ook echt verdiende. Nogmaals héél erg bedankt!!