Recensies

Betrokken

Wij zijn zeer tevreden over het handelen van Ingrid als begeleidster en Monuta Ton van Dijk. Vanaf het begin was zij betrokkenen en dacht goed mee over allerlei zaken. Ook het snelle handelen en niets is te veel. Wij kunnen heel tevreden terug kijken op een mooie uitvaart. Dank jullie daar voor!

Warm

Het contact en de betrokkenheid was erg warm

Ontzorgd

Benadering is vriendelijk, goede gesprekken en duidelijk. Monuta ontzorgd.

Goede ervaring

Ingrid heeft de uitvaart van mijn moeder vorig jaar ook zo mooi verzorgd! Uit die goede ervaring hebben wij Ingrid ook weer gevraagd om de uitvaart van mijn vader te verzorgen.

NIets was hem te veel

Het persoonlijke contact met Tom van Dijk is als zeer prettig ervaren. Niets was hem te veel,

de heer

Bedankt voor de goede zorgen. Warme en persoonlijke begeleiding. Alles perfect geregeld. PS. Bas bedankt voor je begeleiding, je gaf ons een goed gevoel.

Tom bedankt ons pap zou trots geweest zijn !!!!!!!!!!

Hallo Tom Allereerst en vooral bedankt voor het mooie afscheid van ons pap Mede dankzij u is het gelukt om ons pap een waardig afscheid te hebben kunnen geven Ook de onverwachte grote opkomst is probleemloos opgelost door u . Ivm de storm een auto geregeld, zodat de bloemen niet weg zouden waaien , super fijn Heb een erg goed gevoel mede dankzij uw Tom bedankt ons pap zou trots geweest zijn !!!!!!!!!! Mvg Anita Frans

Fijne samenwerking

Ik vond de mensen erg prettig om mee samen te werken en de aanbeveling om naar het crematorium in Oosterhout te gaan zeer fijn. Ik wist niet dat er zulke mooie crematoriums zijn, waar je met respect behandeld wordt.

Zeer tevreden

Zeer tevreden. Vlotte afwikkeling zeer op prijs gesteld. Bijzonder netjes en betrokkenheid medewerkers was goed. Ook op prijs gesteld dat de familie wensen werden gewaardeerd en dat we actief mee mochten doen in het hele gebeuren. Kortom, we waren erg tevreden.

Goede services

Goede services