Recensies

Kaart

Een jaar geleden en jij denkt nog even aan ons. Hartelijk dank voor de mooie kaart , Bas ! Marcel en Annie de Ronde

Warm en integer

Wat zijn we jullie dankbaar voor alles wat jullie voor ons hebben gedaan. Jij, Bas, hebt ons heel fijn begeleid op weg naar de uitvaart en de afscheidsviering en ook in het rouwcentrum hebben we zeer veel steun en hulp van jullie ontvangen, zo mooi en fijn. Wij konden al die tijd op jou bouwen met vragen tussendoor of andere info en in het rouwcentrum zijn we heel warm en integer begeleid door jouw collega's. Het was zo fijn om naar mijn moeder te kunnen gaan wanneer we maar wilden en wij werden er telkens gastvrij ontvangen. Dit alles is zo goed voor de verwerking, echt waar! Ook de afscheidsviering is zo mooi om op terug te kijken. Dus, ik spreek namens mijn hele familie, heel veel dank voor alles aan jullie allemaal!

Naar wens

We zijn blij dat de uitvaart helemaal naar wens is uitgevoerd.

Alsof hij een goede vriend was

Na de uitvaart hebben we heel veel mensen gesproken, en iedereen had alleen maar mooie woorden over Rob's toespraak. Het verhaal en de gedichten waren erg mooi. Daarnaast was het erg fijn om naar hem te luisteren en te kijken. Rob gaf warmte, het leek alsof hij een goede vriend van Henk was. Bedankt voor alles!

Goede voorlichting en begeleiding

Netjes, correct, goede voorlichting en begeleiding.

Alles gebeurde in harmonie

Omdat al direct na het overlijden zeer professioneel, met veel persoonlijke aandacht maar toch doelgericht alle aspecten werden behandeld. Alles gebeurde in harmonie, in alle rust en dus niet 'vakkundig afgeraffeld'. Het personeel is erg dienstbaar en niet dominant. Tevens waren zij bereikbaar tot middernacht en beantwoordde ook nog de vragen. Gewoon goed! De rest van de familie onderschrijft mijn mening.

Goede begeleiding voor, tijdens en na de uitvaart

We kijken terug op een mooie en goed verzorgde dag. Goede begeleiding voor, tijdens en na de uitvaart.

Mooi afscheid

Bas, dankzij jou hebben we een heel mooi afscheid gehad waar we allemaal met een goed gevoel op terugkijken. Nogmaals bedankt daarvoor.

Goede zorgen

Wij kijken terug op een mooi afscheid. Bedankt voor alle goede zorgen Bas.

Warm en betrokken

We kijken met een goed gevoel terug op de week waarin we met jullie het afscheid geregeld hebben. Wij zijn onder de indruk van jouw aanpak Bas en die van je collega’s Bert, Bart en Ingrid. We houden daar een warm en betrokken gevoel aan over. Ook vonden we de familiekamer waar mijn moeder heeft gelegen, gezien de omstandigheden, prettig.