Recensies

Goud waard!!

Bij deze wil ik jou Tom, en ook jouw collega Anita, héél erg bedanken ook namens mijn broers en zus, voor de geweldige begeleiding na het overlijden van onze moeder. Door jouw inzet en die van Anita hebben wij een heel mooi afscheid van haar gehad op 21 juli. Het was helemaal in haar waarde en gedachtenis. Alles verliep voor ons "tiptop" en wij zijn hier nog steeds erg gelukkig mee. Deze eer is echt aan jou en Anita toe te rekenen. We hadden een prima samenwerking. Het was wel een hele vermoeiende en intense week. Maar heel goed om nu op terug te kijken. Het was een pracht afscheid, wat moeder ook echt verdiende. Nogmaals héél erg bedankt!!

Dikke pluim

De begeleiding in echt alles het respect van de mensen zowel naar gezin en de overledene toe het opzetten van de crematie de wensen van de dienst zelf , de uitvoer etc etc , een dikke pluim .

Alles keurig geregeld

Tom van dijk is een zeer bekwame persoon, die ons zeer goed heeft geholpen Verder was alles keurig geregeld.

Cees zou het zo gewild hebben

We kijken terug op een mooi afscheid. Cees zou het zo gewild hebben. Groetjes en bedankt voor de goede zorgen, Lia

Het was net alsof ons het verdriet werd afgepakt en verminderd werd door jullie grote inzet en belangstelling

Tom , nogmaals bedankt voor al je goede zorgen, We hebben jullie als heel prettig ervaren met deze moeilijke periode van rouw na het overlijden van mijn vader Sjaak van de Wouw. Het was net alsof ons het verdriet werd afgepakt en verminderd werd door jullie grote inzet en belangstelling , we weten dat dat je werk is maar alsnog is het zo van harte gegaan dat we het voelden . Veel complimenten voor jou en ook voor je team. Sjaak

Een bijzonder en persoonlijk afscheid......

Graag willen wij Tom van Dijk en Anita van Monuta Tom van Dijk en Rob van Tilburg (ritueelbegeleider) hartelijk danken voor de geweldige voorbereidingen en uitvoering van de crematie van mijn moeder Wil van der Sanden - Janssen. Vanaf het eerste contact bij de bespreking tot na afloop van de condoleance na de crematie is alles door hen tot in de puntjes geregeld en verzorgd. We hebben ook van andere aanwezigen, terecht, complimenten gekregen. Graag kijken wij dan ook met gepast genoegen terug op deze voor ons zeer bijzondere en memorabele dag.

Een goed gevoel aan over gehouden

Dit heeft vooral te maken met het feit dat we al eerder een beroep hebben ondervonden en toen al erg tevreden waren over Monuta. Nu weer hebben wij allen en goed gevoel over gehouden hoe zij alles hebben geregeld en uitgevoerd. Ze hebben er alles aan gedaan om het zo persoonlijk en naar onze wensen te laten verlopen.

een bijzonder dag

Beste Rob en Tom. Vandaag een bijzonder dag! Vorig jaar, precies op deze dag, hebben jullie op een fantastische manier, vol passie en betrokkenheid, ondersteuning gegeven aan het afscheid van mijn moeder, Nell Stoop-Jansens. En vandaag hebben we afscheid genomen van haar jongste broer Gerard Jansens. Dat maakt de dag wel heel bijzonder. Beide vieringen zijn door jullie organisatie verzorgd. Daarvoor dank want het is gewoon top. En dan helemaal waneer we, vandaag 29 maart 2017, thuiskomen van de crematie van haar broer en dan handgeschreven kaarten krijgen van Margriet en Rob ter nagedachtenis van het afscheid van mijn moeder, een jaar geleden. Dank daarvoor! Bewondering voor hoe jullie invulling geven aan het mooie werk wat jullie doen. Jan Stoop

Alles was goed

Prima service, warme mensen, goede begeleiding

Netjes verzorgd

Netjes verzorgd en goed afspraken