Uitvaart regelen

013-822 65 27 24/7 bereikbaar

Als iemand is overleden, staat de wereld even stil. Toch moeten er op dat moment veel beslissingen worden genomen. Monuta Tom van Dijk neemt alle rust en ruimte om de uitvaart samen met u te regelen. Of u nu in Tilburg, Goirle, Oisterwijk, Hilvarenbeek, Udenhout, Berkel-Enschot of elders woont, wij komen graag naar u toe. Uiteraard op het tijdstip dat u het beste schikt. Bij een overlijden kunt u ons 24 uur per dag bereiken op 013 - 822 65 27.

Eerste gesprek

Tijdens ons eerste gesprek stemmen wij de belangrijkste zaken met u af. Het gaat dan bijvoorbeeld om de opbaarlocatie, thuis of bijvoorbeeld in een familiekamer van het uitvaartcentrum waar u dag en nacht naartoe kunt, over de keuze voor begraven of cremeren, en over de locatie, de datum en tijd van de uitvaart. Als dit bekend is, kan de rouwkaart worden vormgegeven en eventueel de rouwadvertentie. In de dagen die volgen vullen we de details verder met u in. Weet u iets even niet? Dan parkeren we het voor een later moment. Doordat we dagelijks contact met elkaar hebben, kunt u de tijd nemen om na te denken over de verdere invulling van de uitvaart. Zo regelen we samen stap voor stap tot in detail de gehele uitvaart.

Alle betrokkenen zijn belangrijk

Ons doel is dat álle nabestaanden met een goed gevoel terugkijken op het afscheid. Wij zorgen er daarom voor dat alle betrokkenen worden gehoord. Soms nemen kinderen het voortouw en cijfert de partner zich weg. Het is onze taak om aan te voelen wie er aan tafel zitten en ervoor te zorgen dat iedereen zijn of haar bijdage kan leveren.

Heldere afspraken 

Wij waarderen het vertrouwen dat nabestaanden ons geven om de uitvaart naar hun wensen te regelen. Na het eerste gesprek maken wij een samenvatting van de afspraken en een begroting, zodat u een beeld krijgt van de kosten van de uitvaart. Speciale wensen kunnen we altijd nog inpassen. Denk bijvoorbeeld aan een bijzondere kist, live muziek bij de uitvaart of de wijze waarop u en uw dierbare op de dag van de uitvaart naar de locatie(s) gaan. Het draaiboek voor de uitvaartplechtigheid wordt in de daarop volgende dagen helemaal ingevuld. Ook als alles al is geregeld, houden we in de dagen tot aan de uitvaart contact met u.

Geheel onverwacht moesten wij 7 maanden na het overlijden van mijn moeder weer een beroep doen op de hulp van Tom. Dit keer voor het afscheid van mijn vader. Het bijzondere dit keer was dat Tom mijn vader heeft gekend. Het grootste compliment heeft hij van mijn vader zelf gekregen. Hij vertelde mij dat, als hij zelf ooit zou overlijden, alleen Tom zijn uitvaart zou mogen regelen. Op een zeer betrokken, medelevende en respectvolle wijze heeft hij alles perfect voor ons geregeld. Dit heeft ons heel goed gedaan. Tom, onze innige dank hiervoor!”

- Lieve groet, Ria van Unen

Voor ieder budget

U kunt maar één keer afscheid nemen. Daarom is het belangrijk dat het goed gebeurt. Uiteraard houden we daarbij rekening met het beschikbare budget. Een persoonlijk afscheid betekent namelijk niet automatisch een duur afscheid. Voor iedereen en elk budget kunnen wij een unieke uitvaart regelen.

Keurmerk Uitvaartzorg 

Monuta Tom van Dijk heeft het Keurmerk Uitvaartzorg. Jaarlijks toetst een onafhankelijke instelling of wij nog aan de hoge kwaliteitseisen voldoen. Dat is belangrijk, want zeker bij een begrafenis of crematie van een dierbare, wilt u kunnen vertrouwen op de deskundigheid, betrouwbaarheid en transparantie van een uitvaartondernemer en weten waar u aan toe bent. In het filmpje onderaan deze pagina ziet u de zekerheden die het Keurmerk Uitvaartzorg biedt.

Meer weten? 

Kijk eens rond op onze website en bel of mail ons gerust als u vrijblijvend een persoonlijk gesprek wilt over onze werkwijze en de mogelijkheden voor uitvaartverzorging. Bij een overlijden kunt u ons 24 uur per dag bereiken op 013 - 822 65 27.

Neem contact op om een uitvaart te regelen

 

Waarom Monuta Tom van Dijk?

  • Ieder mens is voor ons bijzonder en verdient een uniek afscheid
  • Alle rust en ruimte om keuzes te maken
  • De afspraken die we met u maken zijn duidelijk en transparant
  • Altijd één vaste contactpersoon, voor, tijdens en na de uitvaart
  • Een eigen, geheel vernieuwd uitvaartcentrum (naast crematorium)

Werkgebied

Tilburg, Berkel-Enschot, Udenhout, Biezenmortel, Haaren, Oisterwijk, Heukelom, Moergestel, Biest-Houtakker, Haghorst, Diessen, Baarschot, Esbeek, Hilvarenbeek, Baarle-Nassau, Alphen, Gilze, Rijen, Molenschot, Hulten, Riel en Goirle.