Keuze uitvaartcentrum

Goed afscheid nemen is heel belangrijk, juist ook in de dagen voorafgaand aan de uitvaart. Dit zijn namelijk de laatste momenten dat u uw dierbare nog kunt zien en aanraken. In ons eigen uitvaartcentrum aan de Karel Boddenweg 7 (naast het crematorium) in Tilburg kunt u op uw eigen manier en in uw tempo afscheid nemen van uw dierbare. Heeft u de voorkeur voor een ander uitvaartcentrum in Tilburg, Oisterwijk, Hilvarenbeek, Goirle of elders in de regio? Ook dan regelen wij voor u dat u daar terecht kunt. Belangrijk is dat u de locatie kiest die u het meest geschikt of prettig vindt.

Thuis opbaren

Steeds vaker zie wij dat nabestaanden hun dierbare thuis, in vertrouwde omgeving, willen opbaren. Een thuisopbaring biedt u namelijk de gelegenheid om op uw eigen manier en in eigen tempo afscheid te nemen. Hierdoor wordt het afscheid vaak als meer persoonlijk ervaren. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Zelf bepalen hoe en wanneer u afscheid neemt

Indien u thuis niet kunt of wilt opbaren, maar wel zelf wilt bepalen wanneer u naar uw overleden dierbare toe gaat, dan is een 24-uurs familiekamer in het uitvaartcentrum van Monuta Tom van Dijk een goed alternatief. In dat geval krijgt u van ons een sleutel waarmee u op elk gewenst moment uw dierbare kunt bezoeken, zo vaak en zo lang als u zelf wilt. Een 24-uurs familiekamer heeft bovendien een huiselijke sfeer die u in een moeilijke tijd toch een gevoel van warmte geeft. Omdat u de enige bent die toegang heeft tot de kamer, kunt u deze ook persoonlijker maken door er bijvoorbeeld foto’s of andere persoonlijke spullen te plaatsen. Er is een muziekinstallatie aanwezig waarmee u, vanaf CD, via USB of -voor Spotify- via bluetooth, naar uw favoriete muziek kunt luisteren. Verder kunt u uiteraard gebruik maken van alle faciliteiten van ons uitvaartcentrum, zoals een toilet en de sfeervolle gezamenlijke hal waar u naar wens koffie, een espresso, cappuccino of latte macchiato, een kop thee of juist iets fris kunt nemen.

Alles dichtbij elkaar

Het uitvaartcentrum van Monuta Tom van Dijk aan de Karel Boddenweg 7 in Tilburg ligt naast het crematorium en nabij een begraafplaats. Bij een crematie kunnen we met een verrijdbare baar vanaf het uitvaartcentrum, via de begraafplaats, naar het crematorium toe lopen. Dat hoeft natuurlijk niet, maar het bespaart u wel het inhuren van een rouwauto. Voor een begrafenis kunt u indien gewenst voorafgaand een dienst houden in een van aula’s van het crematorium en aansluitend ook naar de begraafplaats lopen. Ook de condoleance na afloop van de begrafenis of crematie kunt u indien gewenst bij het crematorium houden. Zo hoeven u en uw gasten zich niet telkens met de auto of anderszins te verplaatsen.

De persoonlijke aandacht en de mogelijkheid om 24 uur per dag op iemand van Monuta terug te kunnen vallen met al je vragen en/of onduidelijkheden... Alle medewerkers stonden steeds voor ons klaar, niets was te veel!!"

– Mevrouw de Kroon-Ramler

Wilt u meer weten?

Kijk eens rond op onze website en bel of mail ons gerust als u vrijblijvend een persoonlijk gesprek wilt over onze werkwijze en de mogelijkheden voor een opbaring. Bij een overlijden kunt u ons 24 uur per dag bereiken op 013 - 822 65 27.

Neem contact op over de mogelijkheden voor opbaring

Waarom Monuta Tom van Dijk?

  • Ieder mens is voor ons bijzonder en verdient een uniek afscheid
  • Alle rust en ruimte om keuzes te maken
  • De afspraken die we met u maken zijn duidelijk en transparant
  • Altijd één vaste contactpersoon, voor, tijdens en na de uitvaart
  • Een eigen, geheel vernieuwd uitvaartcentrum (naast crematorium)

Werkgebied

Tilburg, Berkel-Enschot, Udenhout, Biezenmortel, Haaren, Oisterwijk, Heukelom, Moergestel, Biest-Houtakker, Haghorst, Diessen, Baarschot, Esbeek, Hilvarenbeek, Baarle-Nassau, Alphen, Gilze, Rijen, Molenschot, Hulten, Riel en Goirle.