Nazorg

013-822 65 27 24/7 bereikbaar

Ongeveer vier weken na de uitvaart nemen wij weer contact met u op. Om te horen hoe het nu met u gaat en even met u na te praten. We horen graag of alles naar wens is verlopen en of u nog ergens behoefte aan heeft.

We bespreken welke keuzes u nog moet maken en wat wij daarin voor u kunnen betekenen. Bijvoorbeeld de tekst voor de dankbetuiging, het grafmonument of de bestemming van de as. Ook kunnen wij u, als dat nodig is, advies geven voor hulp bij rouwverwerking.

Ik kan jullie niet genoeg bedanken voor:  jullie enorme betrokkenheid, jullie intense meeleven, medeleven en steun, jullie persoonlijke benadering, tijdens en na het overlijden van mijn lieve Peter. De uitvaart was perfect zoals Peter het had gewild. Het bezoek van gisteren hebben wij, Linda, Francisco en ik ontzettend fijn gevonden. Jullie zijn top!" 

- Linda

Meer weten? 

Kijk eens rond op onze website en bel of mail ons gerust als u vrijblijvend een persoonlijk gesprek wilt over onze werkwijze en de mogelijkheden voor nazorg. Bij een overlijden kunt u ons 24 uur per dag bereiken op 013 - 822 65 27.

Waarom Monuta Tom van Dijk?

  • Ieder mens is voor ons bijzonder en verdient een uniek afscheid
  • Alle rust en ruimte om keuzes te maken
  • De afspraken die we met u maken zijn duidelijk en transparant
  • Altijd één vaste contactpersoon, voor, tijdens en na de uitvaart
  • Een eigen, geheel vernieuwd uitvaartcentrum (naast crematorium)

Werkgebied

Tilburg, Berkel-Enschot, Udenhout, Biezenmortel, Haaren, Oisterwijk, Heukelom, Moergestel, Biest-Houtakker, Haghorst, Diessen, Baarschot, Esbeek, Hilvarenbeek, Baarle-Nassau, Alphen, Gilze, Rijen, Molenschot, Hulten, Riel en Goirle.