Uitvaartwinkel

013-822 65 27 24/7 bereikbaar

Over Uitvaartwinkel.nl

Uitvaartwinkel.nl is de online urnenwinkel van Monuta. Wij hebben een ruime collectie urnen, assieraden en gedenkartikelen. Op Uitvaartwinkel.nl vindt u verschillende voorbeelden van urnen en assieraden en kunt u ook direct een gedenkartikel bestellen.

Vanuit onze jarenlange ervaring met uitvaartverzorging weten we hoe belangrijk een mooie en persoonlijke herinnering is na een overlijden. Daarom zijn we in 2009 gestart met onze online uitvaartwinkel. Wij zien onze webwinkel als een verbreding van onze dienstverlening voor onze klanten, maar ook voor niet-klanten. Wij willen u op ideeën brengen en laten zien wat er allemaal mogelijk is om de herinnering aan uw overleden dierbare levend te houden. Op Uitvaartwinkel.nl vindt u artikelen, zoals urnen en assieraden waarmee u die herinnering tastbaar kunt maken.

Wilt u een artikel bestellen, vraag Monuta Tom van Dijk om een kortingscode en bestel op uitvaartwinkel.nl.

 

Prima werk verricht tijdens begeleiden van de crematie van mijn tante. Professioneel ga je te werk, echter verliest de nodige betrokkenheid zeker niet uit het oog. Kan je alleen maar prijzen en hopen voor veel succes in de toekomst."

- Ingrid Kuijpers

Meer weten? 

Kijk eens rond op onze website en bel of mail ons gerust als u vrijblijvend een persoonlijk gesprek wilt over onze werkwijze en de mogelijkheden voor de asbestemming. Bij een overlijden kunt u ons 24 uur per dag bereiken op 013 - 822 65 27.

Neem contact op over de mogelijkheden voor een asbestemming

 

Waarom Monuta Tom van Dijk?

  • Ieder mens is voor ons bijzonder en verdient een uniek afscheid
  • Alle rust en ruimte om keuzes te maken
  • De afspraken die we met u maken zijn duidelijk en transparant
  • Altijd één vaste contactpersoon, voor, tijdens en na de uitvaart
  • Een eigen, geheel vernieuwd uitvaartcentrum (naast crematorium)

Werkgebied

Tilburg, Berkel-Enschot, Udenhout, Biezenmortel, Haaren, Oisterwijk, Heukelom, Moergestel, Biest-Houtakker, Haghorst, Diessen, Baarschot, Esbeek, Hilvarenbeek, Baarle-Nassau, Alphen, Gilze, Riel en Goirle.