Uw uitvaartwensen vooraf vastleggen

013-822 65 27 24/7 bereikbaar

Uw uitvaart is meestal geen onderwerp waar u dagelijks bij stil staat. Toch is het wel verstandig om er alvast over na te denken. Door nu zelf aan te geven hoe u herinnerd wilt worden, weten uw nabestaanden namelijk later welke keuzes zij moeten maken. Wij weten uit ervaring dat u hen daarmee heel wat zorgen uit handen neem. Daarom helpen wij u graag om uw uitvaartwensen vast te leggen.

Uw uitvaartwensen op papier vastleggen

Monuta Tom van Dijk heeft zelf een boekje ontwikkeld en uitgegeven waarin mensen enerzijds kunnen lezen wat er zoal mogelijk is op het gebied van uitvaart en anderzijds hun wensen kunnen invullen. Door dit boekje te bewaren bij de bank- en verzekeringspapieren weten uw nabestaanden later precies welke keuzes te maken.

Gratis uitvaartwensengids aanvragen

Een exemplaar van de uitvaartwensengids kunt u gratis bij ons aanvragen door een email te sturen aan info@monutatomvandijk.nl. Vergeet u hierbij niet uw naam en adresgegevens te vermelden. U ontvangt de gids dan binnen enkele dagen in de brievenbus.

Je hebt ons veel steun gegeven bij het overlijden van mijn man, resp. vader en opa. Je deed het respectvol naar de overledene toe. Het persoonlijke contact met jou hebben wij als zeer bijzonder ervaren. Alles was perfect. Wij wensen je verder heel veel succes."

- Els Broshuis-Claassens

Wilt u liever persoonlijk uw uitvaartwensen doorspreken?

Ook dat kan. Wij komen graag bij u langs voor een gratis en vrijblijvend voorgesprek. Hierin nemen wij al uw wensen zorgvuldig met u door en leggen deze vervolgens voor u vast. Indien gewenst maken wij ook een begroting die u een indicatie geeft van de eventuele kosten van de uitvaart. Een voorgesprek is bedoeld om uw uitvaartwensen voor de toekomst vast te leggen. Dit kan zijn als u of uw dierbare binnenkort komt te overlijden, maar ook als u nog volop in het leven staat en uw uitvaart maar alvast geregeld wilt hebben. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen met (013) 822 65 27. Ook kunt u het formulier hieronder invullen. Zodra u dit formulier heeft verstuurd, nemen wij binnen één werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.

Neem contact op om uw uitvaartwensen te bespreken

Waarom Monuta Tom van Dijk?

  • Ieder mens is voor ons bijzonder en verdient een uniek afscheid
  • Alle rust en ruimte om keuzes te maken
  • De afspraken die we met u maken zijn duidelijk en transparant
  • Altijd één vaste contactpersoon, voor, tijdens en na de uitvaart
  • Een eigen, geheel vernieuwd uitvaartcentrum (naast crematorium)

Werkgebied

Tilburg, Berkel-Enschot, Udenhout, Biezenmortel, Haaren, Oisterwijk, Heukelom, Moergestel, Biest-Houtakker, Haghorst, Diessen, Baarschot, Esbeek, Hilvarenbeek, Baarle-Nassau, Alphen, Gilze, Rijen, Molenschot, Hulten, Riel en Goirle.