Uw uitvaartwensen vooraf vastleggen

Uw uitvaart is meestal geen onderwerp waar u dagelijks bij stil staat. Toch is het wel verstandig om er alvast over na te denken. Door nu zelf aan te geven hoe u herinnerd wilt worden, weten uw nabestaanden namelijk later welke keuzes zij moeten maken. Wij weten uit ervaring dat u hen daarmee heel wat zorgen uit handen neem. Daarom helpen wij u graag om uw uitvaartwensen vast te leggen.

Uw uitvaartwensen op papier vastleggen

Monuta Tom van Dijk heeft onlangs zelf een boekje ontwikkeld en uitgegeven waarin mensen enerzijds kunnen lezen wat er zoal mogelijk is op het gebied van uitvaart en anderzijds hun wensen kunnen invullen. Door dit boekje te bewaren bij de bank- en verzekeringspapieren weten uw nabestaanden later precies welke keuzes te maken.

Gratis uitvaartwensenboekje aanvragen

Een exemplaar van het uitvaartwensenboekje kunt u gratis bij ons aanvragen door een email te sturen aan info@monutatomvandijk.nl. Vergeet u hierbij niet uw naam en adresgegevens te vermelden. U ontvangt het boekje dan binnen enkele dagen in de brievenbus.

Je hebt ons veel steun gegeven bij het overlijden van mijn man, resp. vader en opa. Je deed het respectvol naar de overledene toe. Het persoonlijke contact met jou hebben wij als zeer bijzonder ervaren. Alles was perfect. Wij wensen je verder heel veel succes" - Els Broshuis-Claassens

Wilt u liever persoonlijk uw uitvaartwensen doorspreken?

Ook dat kan. Wij komen graag bij u langs voor een gratis en vrijblijvend voorgesprek. Hierin nemen wij al uw wensen zorgvuldig met u door en leggen deze vervolgens voor u vast. Indien gewenst maken wij ook een begroting die u een indicatie geeft van de eventuele kosten van de uitvaart. Een voorgesprek is bedoeld om uw uitvaartwensen voor de toekomst vast te leggen. Dit kan zijn als u of uw dierbare binnenkort komt te overlijden, maar ook als u nog volop in het leven staat en uw uitvaart maar alvast geregeld wilt hebben. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen met (013) 822 65 27.

Neem contact op om uw uitvaartwensen te bespreken

Waarom Monuta Tom van Dijk?

  • Ieder mens is bijzonder en verdient een uniek afscheid
  • Een uitvaart kan ook anders, wij laten u zien hoe
  • U krijgt alle rust en ruimte om keuzes te maken
  • Zo kunt u in lengte van dagen terugkijken met een goed gevoel
  • Ook als u niet of elders verzekerd bent

Werkgebied

Tilburg, Goirle, Riel, Hilvarenbeek, Esbeek, Biest-Houtakker, Diessen, Baarschot en Haghorst, Moergestel, Heukelom, Oisterwijk, Udenhout en Berkel-Enschot.