Uitvaartverzorger

Monuta Tom van Dijk combineert de persoonlijke zorg en aandacht van lokale uitvaartverzorgers die bekend zijn in de regio, met de kracht van een landelijke, professionele uitvaartorganisatie en het bijbehorende inkoopvoordeel en kwaliteitssysteem. Met het Keurmerk Uitvaartzorg bent u bij ons verzekerd van de hoogste kwaliteit uitvaartzorg.

Mijn naam is Tom van Dijk. Ik ben in 1962 geboren in Breda en vader van drie kinderen: Evelien, Babet en Joris.

Iets betekenen voor mensen 

Ik heb een verpleegkundige achtergrond en, na een tussenstap in de internationale sales, een bewuste overstap gemaakt naar het vak van begrafenisondernemer. Ik miste in mijn werk dat ik werkelijk iets kon betekenen voor mensen. Uit eigen ervaring weet ik dat na een overlijden veel door de nabestaanden geregeld moet worden. Als uitvaartverzorger kan ik hen in deze emotionele periode van afscheid zorg uit handen nemen. Hierdoor kan het ook een mooie periode zijn, waar je nog lang met een goed gevoel op terug kijkt. Ik beschouw het zelf als het mooiste compliment wanneer mensen zeggen dat ik voor hen echt onderdeel van de familie geworden ben.

Thuis in Tilburg en omgeving

In juni 2013 ben ik als uitvaartondernemer en franchisenemer van Monuta van start gegaan, vanuit Oisterwijk, maar ook voor Tilburg en omliggende dorpen en gemeenten zoals Goirle, Hilvarenbeek, Udenhout en Berkel-Enschot. Tegenwoordig houd ik kantoor aan huis in appartementencomplex de Stadsheer aan de Spoorlaan 361 in Tilburg. Vanwege de uitgebouwde balkonnetjes wordt dit gebouw in de volksmond ook wel de ‘Vogelkooitjes’ genoemd. Als rasechte Brabander ken ik Tilburg al mijn hele leven. Ik voel mij hier helemaal thuis. Vanuit ons appartement heb ik een prachtig uitzicht over het gehele gebied waar ik als uitvaartverzorger werkzaam ben.​ 

Waarom Monuta Tom van Dijk?

  • Ieder mens is bijzonder en verdient een uniek afscheid
  • Een uitvaart kan ook anders, wij laten u zien hoe
  • U krijgt alle rust en ruimte om keuzes te maken
  • Zo kunt u in lengte van dagen terugkijken met een goed gevoel
  • Ook als u niet of elders verzekerd bent

Werkgebied

Tilburg, Goirle, Riel, Hilvarenbeek, Esbeek, Biest-Houtakker, Diessen, Baarschot en Haghorst, Moergestel, Heukelom, Oisterwijk, Udenhout en Berkel-Enschot.