Waarom Monuta Tymon Stamborg?

  • Register Uitvaartverzorger
  • Flexibel en toegankelijk
  • Respectvol
  • Transparant, open en direct
  • Informeel als het kan, formeel als de situatie daarom vraagt

Waardering

Klanten waarderen onze dienstverlening gemiddeld met een
9,1
Gebaseerd op 123 recensies

Monuta Tymon Stamborg - Uitvaart Enschede

Afscheid nemen kunt u maar één keer doen. Daar hoort de uitvaartverzorging bij waar de nabestaanden met een goed gevoel op terugkijken. Waarbij alle wensen besproken zijn en waarbij recht gedaan wordt aan de overledene.

Hulp bij het maken van keuzes

Wij kunnen het verdriet niet wegnemen. Maar de zorgen rondom alle keuzes, mogelijkheden en praktische zaken rond een uitvaart wel. Wij zien het als onderdeel van de uitvaartverzorging om u uitleg te geven over alles wat er mogelijk is rond een begrafenis of crematie. Zodat we samen een bewuste keuze kunnen maken en u achteraf niet hoort van andere mogelijkheden die u niet bekend waren. Wij geloven in openheid, eerlijkheid en transparantie. U merkt dit vanaf het eerste gesprek na een overlijden, de duidelijke kostenbegroting tot en met de nazorg.

Lokaal familiebedrijf

Monuta Tymon Stamborg werkt als klein, lokaal bedrijf onder Monuta. Ik ben een rasechte tukker en ken daarom alle mogelijkheden in Enschede, Haaksbergen en Oldenzaal. Zoals de locaties voor de uitvaart en de beste lokale bedrijven om mee samen te werken voor de catering. Samen met mijn vrouw Cilia regel ik alles wat er komt kijken na een overlijden. U profiteert van de lokale kennis van ons familiebedrijf. En van de landelijke kennis van Monuta. Zo weet u dat alles goed is geregeld, en wij altijd op de hoogte zijn van de laatste wetgeving en trends.  

Gevoelsmens

Wij vinden het belangrijk dat de keuzes die u maakt goed voelen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een thuisopbaring, of een restaurant als locatie voor de condoleance. Wij bespreken met u wat hiervan de voor- en nadelen kunnen zijn. Zodat u een overwogen keuze kunt maken.

Keurmerk Uitvaartzorg

Monuta Tymon Stamborg heeft het Keurmerk Uitvaartzorg. Hierdoor weet u zeker dat wij werken volgens richtlijnen. Transparant zijn over de kosten. En samenwerken met betrouwbare partners voor de uitvaartverzorging. Ook heb ik het Nationaal Vakexamen Uitvaartzorg behaald en ben hierdoor opgenomen in het Register Uitvaartverzorgers. 

Monuta uitvaartverzekeringen, voor een afscheid met een goed gevoel

De kosten van een uitvaart kunnen al gauw oplopen en zijn vaak hoger dan verwacht. Niet iedereen heeft op het moment dat het zo ver is, voldoende geld om een uitvaart te kunnen betalen. Met een uitvaartverzekering kunt u uw nabestaanden deze zorg uit handen nemen.  Bereken hier uw premie. 

Persoonlijke kennismaking voor de uitvaart

Een goede klik met de nabestaanden is van groot belang. Denkt u weleens na over uw eigen uitvaart? Neemt u dan gerust contact met ons op voor een persoonlijke kennismaking. Bij een kop koffie en een goed gesprek merken we vanzelf of die klik er is. Als dit zo is, kunnen we praten over uw uitvaartwensen. Door over uw eigen uitvaart na te denken en deze vast te leggen, weten uw nabestaanden straks welke keuzes zij moeten maken na het overlijden. Het geeft u en uw dierbaren een gevoel van rust als de uitvaart al besproken en vastgelegd is. Wij helpen u hier graag bij.

Vind het heel bijzonder dat een mens - die je daarvoor niet kende - zo goed in staat bleek om precies degene te zijn die je nodig hebt op dat moment. Lot uit de loterij.” – Dianne Vos

Meer informatie over een uitvaart?

Wilt u meer weten of wat wij voor u kunnen betekenen bij een uitvaart in Enschede, Haaksbergen, Losser of Oldenzaal? U kunt ons dag en nacht bereiken via telefoonnummer 053 - 432 05 29.