Recensies

niet in woorden uit te drukken

Tymon is een uitvaartverzorger met bezieling en staat voor 100% achter je en zorgt voor alles in alle eerlijkheid. Dit heb ik nog nooit meegemaakt. Het is niet in woorden uit te drukken wat hij voor mij heeft gedaan en betekent in een moeilijke periode in mijn leven.

Bedankt

Uit ervaring vinden wij dat de uitvaart leider zeer correct handelde en de spreekster is uniek hoe zij de dienst in de aula leiden is fantastisch heel erg bedankt.

Uitvaart was zeer mooi en plechtig

De uitvaartverzorger Tymon Stamborg heeft mij en de familie zeer goed geholpen en alles geregeld de uitvaart was zeer mooi en plechtig en daar zijn we hem en zijn vrouw dankbaar voor

Veel respect en tijd was geen probleem

Alles op een super nette manier geregeld en gedaan zoals gewenst

waardevolle attentie

Na een jaar van het overlijden van mijn broer nog een attentie ontvangen. Wij waarderen dit heel erg.

Professioneel en persoonlijk

Tymon en Cilia van Monuta zijn onze buren en waren zeer snel bij ons aanwezig na het overlijden van onze man/vader. Ze stelden ons gerust en hebben alles voor ons geregeld op een liefdevolle en begripvolle manier. Ze hadden alle tijd voor ons en een luisterend oor. Dit stelde ons erg op het gemak.

Ontzettend respectvol

Alles was gewoon heel goed verzorgd. Zelfs het ophalen bij de hospice, zo ontzettend respectvol. We zijn meer dan naar tevredenheid geholpen.

Uitstekend

Informatie, advies en service uitstekend

Top regeling

De snelle en goede regeling

Goed contact

Goed contact, goede zorg.