Recensies

Respectvol

Meneer Tymon Stamborg met mevrouw Cilia hebben ons echt goed geholpen. Alles was netjes geregeld. Ze waren respectvol.

Hele fijne benadering!

Wij hebben de zorg als ontzettend prettig ervaren. Tymon dacht goed mee en gaf verschillende opties. Ook werden onze kinderen op een erg prettige manier betrokken bij alles. Niks was te gek en alles mocht. Mede door de goede zorgen is het afscheid van mijn vader erg mooi en bijzonder geworden. Nogmaals onze dank!

Ik kan terugkijken op een prima verzorgde uitvaart

Ik ben Tymon veel dank verschuldigd voor de prima begeleiding gedurende de voorbereidingen op de uitvaart en de uitvaart zelf. Wensen waarvan ik dacht dat ze niet ingewilligd konden worden, bleken toch mogelijk te zijn. Ook de aanwezigen waren vol lof over het waardige afscheid. Ik kan er met een goed gevoel op terug kijken.

Verzorgd

Heel vriendelijk, denkt mee,

Perfect geregeld

De begeleiding van Sander was uitermate goed. Hij ging goed om met de emotionele en practische aspecten. Hij gaf gaandeweg aan welke stappen wij moesten nemen en dat gaf rust en vertrouwen dat alles geregeld werd voor een mooie uitvaart. Sander maakt echt persoonlijke verbinding en dat was heel fijn. Hij dacht mee en is tot het uiterste om te zorgen dat alles aanwezig was voor een goede uitvaart. Daarnaast heeft hij voor obs de speech gehouden die wij emotioneel niet aankonden. Kortom perfecte dienstverlening en service boven verwachting.

Goede begeleiding

Het complete respect , deed mij heel erg goed

Vriendelijke en behulpzame inzet

De tevredenheid heeft niet zozeer met Monuta te maken, maar wel met de vriendelijke en behulpzame inzet van Tymon Stamborg

Steun en toeverlaat

De uitvaardbegeleider van Monuta was echt als steun en hulp aanwezig. Echt super goed.

Persoonlijke benadering

De zeer persoonlijke benadering van de nabestaanden, die ons het gevoel geeft dat men alleen voor ons aan het werk is. De professionele begeleiding en uitvoeren van de uitvaart. Niets dan lof hiervoor.

Goed advies

Goed advies en vrijheid in keuze, geen opdringerigheid. Het gevoel van betrokkenheid was groot en onze wensen werden gerespecteerd door Tymon.