Een begrafenis regelen in Enschede, Oldenzaal of Haaksbergen

Monuta Tymon Stamborg helpt u bij een begrafenis regelen waar u met een goed gevoel op kunt terugkijken. De begrafenis kan plaatsvinden op elke gewenste locatie. Zoals in alle kerken in Enschede, Oldenzaal of Haaksbergen. Maar ook voor een niet kerkelijke begrafenis kennen wij de locaties.

Informatie over wat mogelijk is

Vaak weten nabestaanden niet wat er allemaal mogelijk is. Wij zien het als onze taak om u volledig en transparant te informeren over de verschillende mogelijkheden rond een begrafenis regelen. Denk aan de keuze voor een locatie in Enschede, Haakbergen of Oldenzaal, de catering en het vervoer.

Locaties in Enschede, Oldenzaal of Haaksbergen

In Enschede, Oldenzaal en Haaksbergen zijn meerdere kerken. U kunt hier de plechtigheid houden met alle kerkelijke rituelen. Soms is een opbaring bij de kerk ook mogelijk. Ook voor een niet kerkelijke uitvaart kunt u bij ons terecht. Wij hebben goede ervaringen met een dienst in de Oude Usselerschool in Enschede. Deze ruimte biedt plaats aan grote gezelschappen. Alles is hier aanwezig. Zoals uitgebreide catering en cd of dvd opnames van de dienst. De plechtigheid kan bijvoorbeeld ook plaatsvinden in Restaurant Het Hagen in Haaksbergen. Wij informeren u goed over de voors en tegens van een dienst in een restaurant. Een voordeel kan de ambiance zijn en de beschikking over meer tijd dan in een kerk of uitvaartcentrum. Een nadeel kan zijn dat u na een half jaar wordt uitgenodigd op deze locatie voor een feest en hier minder van kunt genieten.

Meer tijd voor condoleren

Voor een condoleance kunt u bijna overal terecht. U kunt kiezen voor koffie en cake. Of voor bijvoorbeeld Twentse krentenwegge of het favoriete gebakje van uw overleden dierbare. Wij werken hiervoor samen met een bakker uit Enschede. Ook maken wij vaak gebruik van Resort Hotel Boekelo. U bent hier niet aan een bepaalde tijd gebonden. En het Resort Hotel is ontzettend gastvrij en de catering heeft een hoge kwaliteit.

Begraafplaatsen in Enschede, Oldenzaal of Haaksbergen

Enschede, Oldenzaal en Haaksbergen kennen meerdere begraafplaatsen. Op sommige begraafplaatsen zijn alleen nog bijzettingen mogelijk. Op andere begraafplaatsen is wel nog plek. U kunt kiezen voor een algemeen graf, of een particulier graf. De kosten voor een graf zijn in elke gemeente en op elke begraafplaats anders. In de grafkostenmeter kunt u de kosten voor de begraafplaats van uw keuze opzoeken. Houd u bij een begrafenis regelen ook rekening met de kosten van een grafmonument.

Natuurbegraven

Natuurbegraven is sinds 2017 ook mogelijk in Haaksbergen bij de Hervormde Begraafplaats aan de Buursestraat. Andere natuurbegraafplaatsen in de buurt zijn de natuurbegraafplaats is De Slangenburg in Doetinchem. Ook in Arnhem is een natuurbegraafplaats, namelijk Heidepol. Bij natuurbegraven kunt u tijdens uw leven al een plek uitzoeken in het bos of in de weide. Op een natuurgraf zit eeuwig durend grafrecht en er is geen onderhoud nodig. Dit kan prettig zijn als u uw nabestaanden niet wilt opzadelen met onderhoud of het verlengen van de grafrechten. Een ander groot voordeel van een begrafenis regelen op een natuurbegraafplaats is de omgeving zelf. Als u op een natuurbegraafplaats loopt, heeft u niet direct door dat u op een begraafplaats bent.

Tymon heeft de uitvaart van mijn man van het begin tot het eind perfect geregeld. Ook de gesprekken vooraf en de communicatie in een woord geweldig. Zijn professionele houding, rustige uitstraling, en een zeer vertrouwd persoon met passie voor zijn werk.”- Mevrouw Capelle-Frieling

Meer informatie over een begrafenis regelen

Wilt u weten wat ik voor u kan betekenen bij het regelen van een begrafenis in Enschede, Oldenzaal of Haaksbergen? Neem gerust vrijblijvend contact op.

Waarom Monuta Tymon Stamborg?

  • Register Uitvaartverzorger
  • Flexibel en toegankelijk
  • Respectvol
  • Transparant, open en direct
  • Informeel als het kan, formeel als de situatie daarom vraagt

Werkgebied

Haaksbergen, Enschede, Oldenzaal, Losser, Glane, Overdinkel, De Lutte, Beuningen Ov