Uitvaartcentrum Enschede

Ons kantoor is gevestigd in een uitvaartcentrum. Hier kan de opbaring, de dienst en de condoleance plaatsvinden. Maar u kunt natuurlijk ook kiezen voor een andere locatie.

Uitvaartcentrum Enschede

Monuta Tymon Stamborg maakt gebruik van uitvaartcentrum Enschede aan de Wethouder Beversstraat in Enschede. Het uitvaartcentrum is modern ingericht, maar toch biedt het een huiselijke sfeer die u in de moeilijke tijd een gevoel van warmte geeft. Het uitvaartcentrum is rolstoelvriendelijk en er is voldoende parkeergelegenheid.

Opbaring in het uitvaartcentrum

Veel uitvaartcentra hebben tegenwoordig een ’24-uurs kamer’. U krijgt dan een eigen sleutel en bezoek is op elk gewenst tijdstip mogelijk. Via Monuta Tymon Stamborg kunt u gebruik maken van ieder uitvaartcentrum in Enschede, Oldenzaal of Haaksbergen. De keuze is dus aan u. Deze kan gebaseerd zijn op bijvoorbeeld afstand of sfeer binnen het centrum. In het uitvaartcentrum aan de Wethouder Beversstraat in Enschede zijn vijf 24-uurs kamers. De kamers hebben een eigen ingang en zijn modern ingericht. Elke kamer heeft een zithoek en een eigen kleur. Er is zelfs een kamer in de kleur van FC Twente. U kunt de kamer persoonlijk maken, door bijvoorbeeld een eigen schilderij te plaatsen. U kunt gebruik maken van een toilet, koffie, thee en water.

Standaard opbaring

U kunt ook kiezen voor een standaard opbaring. Hierbij maakt u een afspraak als u uw overleden dierbare wilt bezoeken. Als de opbaring plaatsvindt in het uitvaartcentrum in Enschede, dan betaalt u geen toeslag als u ’s avonds of in het weekend wilt langskomen.

Opbaring thuis of in een verzorgingshuis

Tegenwoordig wordt er weer meer gebruik gemaakt van thuisopbaringen. U kunt dan op uw eigen manier en in uw eigen omgeving afscheid nemen en u hoeft geen rekening te houden met (eventuele) openingstijden van het uitvaartcentrum. Ik kom elke dag bij u langs om te horen of alles naar wens verloopt. Een opbaring in een verzorgingshuis in Enschede, Haaksbergen of Oldenzaal is ook mogelijk. Misschien heeft u nog wat moeite met het idee van een overledene in huis. Een goede uitleg kan die twijfel wegnemen. En zo niet, dan is een uitvaartcentrum ook een heel goede keuze.

Laatste verzorging

Wie dat wil, kan helpen bij de verzorging van de overledene. Onze ervaren verzorgers nemen alle tijd om u ook hierbij te begeleiden. Hoewel er soms wat schroom kan zijn, vinden vrijwel alle nabestaanden het helpen bij de laatste verzorging een waardevolle handeling; het is één van de laatste dingen die ze voor de ander kunnen doen. Lees meer over de laatste verzorging op de pagina opbaring.

Dienst in de aula van het uitvaartcentrum

In het uitvaartcentrum aan de Wethouder Beversstraat in Enschede kunt u een dienst houden voor 70 gasten. Bij de dienst kan alles verzorgd worden. U kunt alle muziek draaien die u wenst, maar live muziek is ook mogelijk. Denk hierbij aan een harpetist of een trompetist. Wij kunnen een geluidsopname van de dienst maken, zodat u deze later kunt terugluisteren. Dit kan helpen bij de rouwverwerking. Ook kunnen wij voor u een foto of video reportage maken. Bent u met een kleiner gezelschap, dan is er een kleine aula die plaats biedt voor 25 mensen.

Ander uitvaartcentrum of andere locatie

Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een plechtigheid op een andere locatie. Zoals een ander uitvaartcentrum, crematorium, kerk of restaurant. Wij hebben goede contacten met veel locaties in Enschede, Haaksbergen en Oldenzaal. Zoals de Oude Usselerschool in Enschede of Restaurant Het Hagen in Haaksbergen. Schroom niet om uw wensen kenbaar te maken. Voor ons is geen verzoek te veel, wij zijn er voor u.

Condoleance en koffietafel

U kunt bijvoorbeeld een condoleance organiseren maar ook een uitgebreide koffietafel. De mogelijkheden zijn heel divers. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor Twente krentenwegge of het favoriete drankje van de overledene. Maar een broodje met soep of koffie en cake zijn ook mogelijk. Wij werken vaak samen met een lokale bakker in Enschede voor het lekkerste brood en gebak. Ook de mogelijkheden voor de locatie zijn heel divers. Bespreek uw wensen altijd met ons. Zo geven wij op basis van uw wensen vorm aan ieder onderdeel van het afscheid.

Goede service, goede uitleg én er werd goed meegedacht met alles. De begeleiding kwam vertrouwelijk over.” - Mevrouw Poorthuis-Bergers

Meer informatie over het uitvaartcentrum

Een bezoek aan het uitvaartcentrum is mogelijk; bel gerust voor een afspraak naar telefoonnummer (053) 432 05 29..

Waarom Monuta Tymon Stamborg?

  • Register Uitvaartverzorger
  • Flexibel en toegankelijk
  • Respectvol
  • Transparant, open en direct
  • Informeel als het kan, formeel als de situatie daarom vraagt

Werkgebied

Haaksbergen, Enschede, Oldenzaal, Losser, Glane, Overdinkel, De Lutte, Beuningen Ov