Recensies

Goede manieren

Wij werden op een goede manier geholpen door de ontzettend moeilijke keuze te gaan

Prima begeleidin

Prima begeleiding en advies gehad. Nette begeleiding gehad van A de Bruin en A van Unen

Prettig contact

We hebben geheel plotseling met een paar personen een ingewikkelde uitvaart moeten regelen. We hebben door de professionele en prettige manier van werken van Arnoud voor ieders gevoel de uitvaart tot een waardig afscheid kunnen maken. We hebben een goed gevoel over de begeleiding van alles! Arnoud bedankt, Els.

Hulde

Goede samenwerking, alle afspraken worden nagekomen, waardige ceremonie, buitengewone service in bijzondere omstandigheden door de uitvaartverzorger de heer Van Unen. Hulde.

Inlevingsvermogen

Goed invoelen en inpassen in ons proces door Arnoud van Unen.

Gewoon goed

Wij voelden ons gedragen door de begeleiding, zeer ervaren, tactvol en bescheiden. Alle info, de familiekamer sfeervol en goed verzorgd, waar wij op de juiste wijze afscheid hebben kunnen nemen. Kortom: goed.

Goud

Met name het vriendelijke en zorgvuldige telefonische contact, bij de aanvraag van informatie, maar ook toen het overlijden een feit was. Maar bovenal de manier waarop Monique Bijersbergen met wie zij is en hoe zij mensen bejegent mij heeft begeleid in het hele traject. Zij is goud!!!!!!

Zeer prettig geregeld

De uitvaart van onze moeder is erg prettig en zorgvuldig geregeld. Overal was aan gedacht. We hadden ons geen mooier afscheid kunnen wensen. Ook de uitvaart van onze vader 2,5 jaar geleden is toen heel fijn geregeld. Hartelijk dank daarvoor.

Persoonlijke wensen

We zijn bijzonder tevreden dat alle persoonlijke wensen die wij hadden omtrent de uitvaart tot volle tevredenheid zijn gerespecteerd. Wij zijn uitermate tevreden over Arnoud van Unen.

Volledig ontzorgd

Wij werden door Dhr Arnoud van Unen volledig ontzorgd en we vonden zijn begeleiding zeer fijn