Recensies

Afscheid nemen is allesbehalve makkelijk

Afscheid nemen van je vader is allesbehalve makkelijk. Dankzij Patricia kijken wij hier met ons gezin met een heel goed gevoel op terug. Het is een mooi, warm en respectvol afscheid geworden waarbij we vooral het leven van mijn vader gevierd hebben. Patricia begrijpt dat je sommige dingen spannend en/of moeilijk vindt. Hierbij geeft ze veel steun en steekt ze een hart onder de riem. Patricia gaat ook niet uit van een "standaard-oplossing", echt een verademing. Ook de combinatie van Patricia met Wianda van der Pluijm (van Zilveren Maan ritueelbegeleiding) was heel goed. Dank je wel Patricia �.

BEDANKT PATRICIA!

De samenwerking met jou, Patricia, hebben wij als zeer prettig ervaren, de energie en kennis die jij erin hebt gestopt vinden wij nog steeds helemaal TOP. Van jouw adviezen en tips hebben wij dankbaar gebruik gemaakt. Het beste advies was om moeder te balsemen. Door dit advies op te volgen kon moeder tot het laatste moment, heel mooi en vredig, op haar kamer blijven. Dit was ook altijd moeders grootste wens. Wij zijn jou voor altijd dankbaar voor de begeleiding, aandacht en adviezen die wij kregen in die moeilijke dagen. Patricia, jij bent echt een geweldige vakvrouw die super geschikt is voor het vak, uitvaartondernemer!

Hartelijk bedankt

Beste Patricia, Hartelijk bedankt voor je goede begeleiding bij het overlijden van onze vader. De persoonlijke aandacht, goede service en meedenken hebben wij zeer gewaardeerd gedurende deze toch hectische periode. Uiteindelijk is het toch een respectvol afscheid geworden. Groeten, Familie Jongenelen

Onze hartelijke dank voor de perfecte begeleiding

Op 1 april 2017 was de uitvaart van onze geliefde moeder en oma. Dankzij de steun en professionele begeleiding van Patricia van Vliet hebben wij als familie gedurende die moeilijke dagen een hele mooie uitvaart voor moeder mogen regelen en op perfecte wijze afscheid kunnen nemen. Patricia, namens ons allemaal nogmaals bedankt, jij was onmisbaar!

Hartelijk dank

Eind april is mijn vrouw Martina uiteindelijk overleden. Eerder die week hadden we voor het eerst contact gehad met Patricia en de uitvaart details doorgenomen. Dit contact was door ons als zeer prettig ervaren en Patricia heeft mijn vrouw nog een beetje leren kennen. uiteindelijk is de uitvaart een hele mooie geworden precies zoals Martina het graag wilde; inclusief de bitterballen. De wijze van communiceren, handelen en m.n. de kleine randzaken (denk dat de zakdoekjes een mooi collectors item geworden zijn) heb ik als zeer prettig ervaren. Lieve Patricia, bedankt voor alles en het ga je goed.

Goede begeleiding

Door het plotseling overlijden van zus/schoonzus op te jonge leeftijd was er niets geregeld wat betrefd crematie /uitvaart wensen. Patricia heeft hier ons stap voor stap in begeleid. Ze is een rustige lieve persoon die met je meedenkt en je op dingen wijst die je moet regelen. Omdat wij het in een kleine kring de ceremonie wilde houden was ze opgebaard bij monuta in de .Baronielaan. Een perfecte persoonlijke locatie in huiskamer sfeer. Hier is ook de afscheidceremonie gehouden wat mooi en intiem was. Daarna is ze naar het crematorium gegaan waarbij Patricia haar een stuk begeleiden. Heel indrukwekkend vonden wij dit. Nadien is er nog contact met haar geweest en heeft ze bij vragen ons geholpen. Alles samenvattend Patricia is de perfecte vrouw om je laatste wens uit te laten komen.

Dankbaar

Het is bijna 5 maanden geleden dat we afscheid hebben genomen van onze dierbare moeder, schoonmoeder en oma. Ondanks het verdriet , dat we haar missen. Kijken we terug op een heel mooi, warm en waardig afscheid. Mede dankzij Patricia is de uitvaart zo persoonlijk en eigen geworden, dat we deze koesteren als een mooie herinnering in ons hart. Daar zijn we haar erg dankbaar voor.

"Als we dan toch afscheid moeten nemen, dan op deze mooie manier"

Lieve Patricia. Uit het niets komt mijn Johan op 51 jarige leeftijd te overlijden. De shock, het enorme verdriet voor mij en onze zoons Lauren en Marnik. Via vrienden kreeg ik jouw naam door. In onze onwerkelijkheid ben jij aangeschoven en wat heb jij dit goed opgepakt. Warme adviezen, out of the box ideeën, oog voor details, ook doorpakkend bij alles wat geregeld moest worden en vooral dag en nacht bereikbaar. Het afscheid was zwaar, maar we kunnen terugkijken op een bijzondere week met een afscheidsdienst die warm en liefdevol was, precies zoals wij en ook Johan het gewild zouden hebben. "Als we dan toch afscheid moeten nemen, dan op deze mooie manier". Dank je wel.

Professioneel en met gevoel voor detail

Patricia and Tineke hebben de uitvaartdienst en teraardebestelling van mijn moeder verzorgd met een groot gevoel voor detail. Ze combineerden professionaliteit met respect en gevoel voor de nabestaanden. Patricia was in constant contact met ons en zorgde ervoor dat we via een goed verzorgde herdenkingsdienst en begrafenis waardig afscheid konden nemen van mijn moeder. Ze slaagde er bovendien in logistieke zaken glad te stijken die kwamen met de eigenaardigheden van een familie die voor een deel ver weg woont van de overledene. Na de uitvaart van mijn vader, die ook door Patricia verzorgd was, heeft ze aangetoond dat onze eerste positieve ervaring met haar geen eendagsvlieg was.

Dank, dank, dank

Lieve Patricia, Begin vorig jaar wisten Ad en ik al dat zijn toekomst beperkt zou zijn en nodigden we jou uit voor een oriënterend gesprek. We wilden dat degene die zijn afscheid zou gaan verzorgen, hem persoonlijk zou kennen voordat zijn conditie achteruit zou gaan. Tijdens dit gesprek voelden we al meteen jouw warmte, betrokkenheid, inlevingsvermogen. Dat voelden we 'n paar maanden later opnieuw, toen we jou weer ontmoet hebben tijdens de theatervoorstelling "Leef" van Laura Maaskant. Eind oktober is Ad overleden. Toen ik jou belde, wist je door onze eerdere kennismaking meteen wie hij was. Dat voelde heel vertrouwd. Mede dankzij jou werd het een heel warm, waardig afscheid. Geen haast, alle tijd, een zeer persoonlijk voor- en nawoord tijdens de viering, de hele begeleiding in de dagen voor, tijdens en na de dienst. Alles tot in de puntjes verzorgd. Een waardevolle herinnering in deze tijd van gemis. Nog steeds krijg ik alleen maar heel mooie en warme reacties op de afscheidsviering en de manier waarop jij alles leidde. Een klasse apart! Liefs, Diny