Recensies

aanraken doet grenzen vervagen

In een werkend leven staat aandacht voor de dood niet op een prioriteitenlijstje. Natuurlijk is standaard dan het makkelijkst. Wil je niet standaard, dan is er een scala van facetten die aandacht behoeven. Een echt goed afscheid eist die aandacht en een tijdige oriëntatie. In die zoektocht naar wat bij ons paste zijn we bij Patricia uitgekomen. Zij is onze gids geweest bij alle keuzes die we vooraf moesten maken en mede-organisator en leidsvrouwe van de afscheidsceremonie. In de organisatie en de uitvoering maakte zij dat wij ons ontzorgd voelden en dat wij ons ten volle op onze rol in de ceremonie konden toeleggen. Daarmee heeft zij het afscheid nemen van mijn vrouw voor mij en mijn dierbaren op een niet te overtreffen wijze mede mogelijk gemaakt.

FIJNE HULP IN MOEILIJKE PERIODE

Toen Anky gehoord had dat ze ongeneeslijk ziek was wilde ze na enige tijd een gesprek hebben over haar uitvaart.Ze wilde gewoon weten hoe de uitvoering hiervan zou zijn.Onze nicht Diny vertelde bij een bezoek goede ervaring gehad te hebben met Patricia en Yvonne Het eerste gesprek had plaats in september.Na een wat moeizaam begin werd de sfeer wat losser en het onderwerp makkelijker bespreekbaar.Alle mogelijkheden werden aangedragen en onze wensen genoteerd.Op 1jan 2018 is Anky overleden en door het eerdere kontakt met Patricia en Yvonne vroegen wij hen de uitvaartdienst te verzorgen.Over de dienst is de gehele familie lovend en zeer tevreden.Het geeft ons een tevreden en fijn gevoel dat alles zo goed verzorgd was.Hiervvoor onze hartelijke dank fam.Santbergen

Dank je

Dank je Patricia en Yvonne Inmiddels is de crematie van mijn man al enkele weken geleden. Wij hebben bij Patricia en Yvonne een prachtige crematie gehad waarbij geweldig rekening is gehouden met mijn verstandelijk beperkte zoon. In een kleinere kamer kon mijn zoon met zijn woongroep afscheid nemen omdat de grote ceremonie te lang zou duren voor de mensen. Dit was super geregeld en dat hebben wij als prettig ervaren. Daarnaast maakte balseming het mogelijk om mijn man thuis op te baren zonder koelers of vriesplaten. Hierdoor konden mensen beter afscheid nemen en was de kamer aangenamer. Het zag er ook mooier uit. De begeleiding in het hele traject hebben wij als positief ervaren, dank jullie wel hiervoor. Lia

Uitvaart en crematie Herman Antonissen

Monuta staat voor: Mors Ianua Vitae; Latijn voor: De dood is de poort van het leven. Lieve Yvonne, Wat hebben wij door jouw medewerking een prachtige herinnering aan onze broer Herman over gehouden. Op een gegeven moment kregen we, na het zoeken op de computer naar Monuta, het adres Patricia van Vliet/Yvonne Jorissen door. Nou, een betere site hadden we niet kunnen treffen! Jij hebt vanaf de kennismaking je met volle overgave en kennis van zaken ingezet om heel de uitvaart en crematie op een perfecte manier te doen verlopen. Op alle manieren heb je ons door de problemen geholpen die zich bij zo'n plotseling sterfgeval voordoen. Je was in feiten onze steun en toeverlaat en hebt alles op zo'n correcte manier voor ons uit de doeken gedaan, dat hadden we zelf niet zo kunnen doen. Samen met Patricia van Vliet heb je, ondanks de vele sneeuwval en problemen in het verkeer ons een prachtige herinnering geschonken. Waarvoor héél veel dank!

Afscheid op zijn Grieks

Vorig jaar juni/juli 2016 kreeg mijn man te horen dat hij ernstig ziek was en dat we moesten gaan genieten van wat wij nog wilde doen. Want ze konden niet echt zeggen hoe lang mijn man nog te leven had. Mijn man heeft eerst vele Chemo's, Bestralingen en Immunotherapieën gehad maar helaas niks mocht helpen. Want mijn man is heen gegaan op 26-08-2017 en 02-09-2017 was zijn Griekse uitvaart Op een zondagavond in september oktober 2016 zei hij ineens tegen mij "Ik wil mijn uitvaart geregeld hebben zodat jullie het niet meer hoeven te doen mocht ik in eens komen te Overlijden. We hebben alles samen goed doorgesproken mooie herinneringen opgehaald met een lach en een traan, muziek uitgezocht en hoe hij het wilde. Hij wist al gelijk dat hij het op zijn Grieks wilde omdat wij heel erg verliefd waren op ons zo mooie geliefde Kreta waar wij 5 jaar heerlijk naar toe zijn geweest. Hij wilde ook al weten wie zijn uitvaart ging regelen dus dat was even zoeken op internet mijn man maar ik zelf ook wilde iemand met humor en een vriendelijk gezicht en zo zijn wij terecht gekomen bij Patricia van Vliet. Toen zij kennis kwam maken was het ijs gelijk gesmolten want er was gelijk een klik. Patricia legde het allemaal uit wat er allemaal kon en wat er gerealiseerd kon worden zodat het een afscheid was zoals mijn man het wilde op zijn Grieks. Patricia kwam zelf ook met ideetjes waar wij echt niet aan hebben gedacht en die ideetjes van haar dat hebben we ook gedaan. Toen het zover was dat mijn man overleed heeft Patricia en Yvonne die nog bij haar in de leer was ons heel goed bijgestaan en geholpen waar het nodig was. Eigenlijk werd er veel dingen uit mijn handen genomen hun dachten er wel aan. Het waren echt twee fijne dames die hun vak met veel liefde en passie doen. Ze stralen het ook uit. En wat ook zo fijn aan hun is ze zijn ook humoristisch. Wat kan ik nog meer over deze dames vertellen eigenlijk heel veel. En wat helemaal bijzonder was dat tijdens het overlijden van mijn man als Patricia en Yvonne kwamen in die week dan namen ze altijd de troosthond Ruby mee wat heb ik daar veel troost van gehad het was en is zo een bijzondere hond dat zal ik nooit meer vergeten net zoals mijn overleden man waar ik 27 jaar lief en leed mee heb gedeeld ook nooit meer vergeten. Patricia, Yvonne en Ruby Bedankt voor alles jullie waren een steun voor mij

Afscheid nemen is allesbehalve makkelijk

Afscheid nemen van je vader is allesbehalve makkelijk. Dankzij Patricia kijken wij hier met ons gezin met een heel goed gevoel op terug. Het is een mooi, warm en respectvol afscheid geworden waarbij we vooral het leven van mijn vader gevierd hebben. Patricia begrijpt dat je sommige dingen spannend en/of moeilijk vindt. Hierbij geeft ze veel steun en steekt ze een hart onder de riem. Patricia gaat ook niet uit van een "standaard-oplossing", echt een verademing. Ook de combinatie van Patricia met Wianda van der Pluijm (van Zilveren Maan ritueelbegeleiding) was heel goed. Dank je wel Patricia �.

BEDANKT PATRICIA!

De samenwerking met jou, Patricia, hebben wij als zeer prettig ervaren, de energie en kennis die jij erin hebt gestopt vinden wij nog steeds helemaal TOP. Van jouw adviezen en tips hebben wij dankbaar gebruik gemaakt. Het beste advies was om moeder te balsemen. Door dit advies op te volgen kon moeder tot het laatste moment, heel mooi en vredig, op haar kamer blijven. Dit was ook altijd moeders grootste wens. Wij zijn jou voor altijd dankbaar voor de begeleiding, aandacht en adviezen die wij kregen in die moeilijke dagen. Patricia, jij bent echt een geweldige vakvrouw die super geschikt is voor het vak, uitvaartondernemer!

Hartelijk bedankt

Beste Patricia, Hartelijk bedankt voor je goede begeleiding bij het overlijden van onze vader. De persoonlijke aandacht, goede service en meedenken hebben wij zeer gewaardeerd gedurende deze toch hectische periode. Uiteindelijk is het toch een respectvol afscheid geworden. Groeten, Familie Jongenelen

Onze hartelijke dank voor de perfecte begeleiding

Op 1 april 2017 was de uitvaart van onze geliefde moeder en oma. Dankzij de steun en professionele begeleiding van Patricia van Vliet hebben wij als familie gedurende die moeilijke dagen een hele mooie uitvaart voor moeder mogen regelen en op perfecte wijze afscheid kunnen nemen. Patricia, namens ons allemaal nogmaals bedankt, jij was onmisbaar!

Hartelijk dank

Eind april is mijn vrouw Martina uiteindelijk overleden. Eerder die week hadden we voor het eerst contact gehad met Patricia en de uitvaart details doorgenomen. Dit contact was door ons als zeer prettig ervaren en Patricia heeft mijn vrouw nog een beetje leren kennen. uiteindelijk is de uitvaart een hele mooie geworden precies zoals Martina het graag wilde; inclusief de bitterballen. De wijze van communiceren, handelen en m.n. de kleine randzaken (denk dat de zakdoekjes een mooi collectors item geworden zijn) heb ik als zeer prettig ervaren. Lieve Patricia, bedankt voor alles en het ga je goed.