Recensies

Goede begeleiding

Door het plotseling overlijden van zus/schoonzus op te jonge leeftijd was er niets geregeld wat betrefd crematie /uitvaart wensen. Patricia heeft hier ons stap voor stap in begeleid. Ze is een rustige lieve persoon die met je meedenkt en je op dingen wijst die je moet regelen. Omdat wij het in een kleine kring de ceremonie wilde houden was ze opgebaard bij monuta in de .Baronielaan. Een perfecte persoonlijke locatie in huiskamer sfeer. Hier is ook de afscheidceremonie gehouden wat mooi en intiem was. Daarna is ze naar het crematorium gegaan waarbij Patricia haar een stuk begeleiden. Heel indrukwekkend vonden wij dit. Nadien is er nog contact met haar geweest en heeft ze bij vragen ons geholpen. Alles samenvattend Patricia is de perfecte vrouw om je laatste wens uit te laten komen.

Dankbaar

Het is bijna 5 maanden geleden dat we afscheid hebben genomen van onze dierbare moeder, schoonmoeder en oma. Ondanks het verdriet , dat we haar missen. Kijken we terug op een heel mooi, warm en waardig afscheid. Mede dankzij Patricia is de uitvaart zo persoonlijk en eigen geworden, dat we deze koesteren als een mooie herinnering in ons hart. Daar zijn we haar erg dankbaar voor.

"Als we dan toch afscheid moeten nemen, dan op deze mooie manier"

Lieve Patricia. Uit het niets komt mijn Johan op 51 jarige leeftijd te overlijden. De shock, het enorme verdriet voor mij en onze zoons Lauren en Marnik. Via vrienden kreeg ik jouw naam door. In onze onwerkelijkheid ben jij aangeschoven en wat heb jij dit goed opgepakt. Warme adviezen, out of the box ideeën, oog voor details, ook doorpakkend bij alles wat geregeld moest worden en vooral dag en nacht bereikbaar. Het afscheid was zwaar, maar we kunnen terugkijken op een bijzondere week met een afscheidsdienst die warm en liefdevol was, precies zoals wij en ook Johan het gewild zouden hebben. "Als we dan toch afscheid moeten nemen, dan op deze mooie manier". Dank je wel.

Professioneel en met gevoel voor detail

Patricia and Tineke hebben de uitvaartdienst en teraardebestelling van mijn moeder verzorgd met een groot gevoel voor detail. Ze combineerden professionaliteit met respect en gevoel voor de nabestaanden. Patricia was in constant contact met ons en zorgde ervoor dat we via een goed verzorgde herdenkingsdienst en begrafenis waardig afscheid konden nemen van mijn moeder. Ze slaagde er bovendien in logistieke zaken glad te stijken die kwamen met de eigenaardigheden van een familie die voor een deel ver weg woont van de overledene. Na de uitvaart van mijn vader, die ook door Patricia verzorgd was, heeft ze aangetoond dat onze eerste positieve ervaring met haar geen eendagsvlieg was.

Dank, dank, dank

Lieve Patricia, Begin vorig jaar wisten Ad en ik al dat zijn toekomst beperkt zou zijn en nodigden we jou uit voor een oriënterend gesprek. We wilden dat degene die zijn afscheid zou gaan verzorgen, hem persoonlijk zou kennen voordat zijn conditie achteruit zou gaan. Tijdens dit gesprek voelden we al meteen jouw warmte, betrokkenheid, inlevingsvermogen. Dat voelden we 'n paar maanden later opnieuw, toen we jou weer ontmoet hebben tijdens de theatervoorstelling "Leef" van Laura Maaskant. Eind oktober is Ad overleden. Toen ik jou belde, wist je door onze eerdere kennismaking meteen wie hij was. Dat voelde heel vertrouwd. Mede dankzij jou werd het een heel warm, waardig afscheid. Geen haast, alle tijd, een zeer persoonlijk voor- en nawoord tijdens de viering, de hele begeleiding in de dagen voor, tijdens en na de dienst. Alles tot in de puntjes verzorgd. Een waardevolle herinnering in deze tijd van gemis. Nog steeds krijg ik alleen maar heel mooie en warme reacties op de afscheidsviering en de manier waarop jij alles leidde. Een klasse apart! Liefs, Diny

Bedankt

Toen onze moeder op 1 januari overleed is Patricia direct naar ons gekomen en hebben wij samen met haar alle zaken voor een mooie uitvaart kunnen regelen. Ook in de dagen na het overlijden is Patricia diverse malen bij ons langs geweest om er achter te komen wie onze moeder was. Alle dingen die wij haar over onze moeder vertelde en die wij in ons afscheid aan haar niet benoemde heeft zij wel benoemd op de uitvaart. Bij deze willen wij je van harte bedanken voor jouw inzet na haar overlijden en mooie woorden tijdens de dienst voorafgaand aan haar crematie. Willem, Linda van Croonenborgh Peter Arnold Cindy en Danicia.

Uitmuntende begeleiding

Zowel mevrouw P. van Vliet-Notting als mevrouw W.van der Pluijm, ritueel begeleider, hebben ons een uitmuntende begeleiding gegeven. De communicatie was helder en wij werden in onze gevoelens begrepen. De crematiedienst was plechtig verzorgd.

Mooi afscheid van ons ma

Onze ervaringen met Monuta gaan terug naar 2005. Onze pa was overleden en gelet op de manier waarop toen alles werd geregeld heeft ons doen besluiten wederom met Monuta in zee te gaan. Patricia werd onze contactpersoon en wat wij eerder hadden ervaren was ook nu het geval. Patricia, je bent een op en top vakvrouw en je weet de mensen op de juiste manier te benaderen en te begeleiden. Een grote steun was je voor ons en daar willen we je nogmaals voor bedanken! We kijken terug op een mooi afscheid van ons ma en dat geeft ons een enorm goed gevoel. Nogmaals heel veel dank en ik hoop dat je nog heel mensen mag begeleiden in een voor ieder zeer moeilijk tijd. Familie van Overveld te Zundert.

Afscheid Siep

Ons zoontje was net overleden. We waren compleet van de kaart en wisten niet waar te beginnen om hem het mooie afscheid te geven wat hij verdiende. We zijn ontzettend dankbaar dat Patricia op ons pad kwam en ons bij de hand nam. Vanaf het eerste contact hadden we er vertrouwen in. Ze is creatief, pakt goed door en is flexibel. Dit in combinatie met een bijzonder gevoel van begaanheid en empathie. Het mooie in intense afscheid wat we onze zoontje Siep hebben kunnen geven is mede dankzij Patricia van grote waarde voor ons.

Hartelijk dank Patricia

Beste Patricia, Ik wil jou, ook namens m'n kinderen en schoonkinderen, heel hartelijk danken voor je fijne begeleiding en goeie adviezen bij het afscheid van mn man en onze vader en opa. Mede dankzij jou is het n prachtig afscheid geworden, waarvoor ik nog steeds complimenten krijg uit mijn omgeving. De prachtige locatie was een van de dingen die het zeker heel bijzonder heeft gemaakt. Nogmaals heel hartelijk dank. Met hartelijke groeten Lia Franken