Recensies

Many thanks for a lovely and moving service

Dear Patricia. First of all thank you very much for your very personal and efficient, as well as excellent begeleiding of Jennifers funeral. Sheilah was delighted with how it all went and I received many kind comments that all found it to be a lovely and moving service for my daughter. Many thanks once more.

Persoonlijk en vertrouwd

Bedankt Yvonne Jorissen voor jouw begeleiding en steun tijdens het plotselinge afscheid van mijn vader. Jij was, samen met Judith die de dienst deed, echt een houvast voor ons in deze verdrietige periode. Wij kijken met een tevreden gevoel terug op het afscheid van ons (o)pa. Ook mijn moeder vond het fijn met jou contact te hebben en na een maandje nog even een kopje koffie met je te drinken. Mocht er nog iets zijn weten we, dat we bij jou aan kunnen kloppen. Echt een fijne gedachte. Groeten Jolanda

Complimenten en dank

Onze complimenten Yvonne voor hoe je alles in goede banen hebt weten te leiden. Alles was tot in de puntjes geregeld, van de eerste voorbereidingen tot en met de koffietafel. Bedankt voor je goede zorgen en je persoonlijke aandacht voor ons, de nabestaanden. Ben en Marga Kop

Heel hartelijk bedankt

Beste Yvonne, Graag wil ik je heel hartelijk bedanken - ook namens de familie - voor al je goede zorgen, je persoonlijke betrokkenheid en het respect voor de crematie van mijn schoonvader. Je was werkelijk een rots in de branding, ook tijdens de koffietafel bleef je betrokken en de nazorg die je aan Ria hebt gegeven. Werkelijk fantastisch. Zo was een droevig afscheid toch iets om op terug te kijken. Warme groet, Bert van Brenk

een warm en mooi afscheid van onze moeder

op 13 juni jongstleden overleed onze moeder, op 89-jarige leeftijd na een ziekbed. Ze was een knappe , nog midden in het leven staande vrouw, en we wilden in haar afscheid weergeven wie ze was, en wat ze voor ons betekende. We hebben eerst op internet gekeken en Patricia gekozen omdat zij ons als familie meteen aansprak. Zowel Patricia als de dames die verder betrokken werden bij het afscheid waren echt geweldig , we hadden onze moeder geen mooier afscheid kunnen geven, aan alles werd gedacht. Patricia zorgde voor aanvullingen en kwam met ideeën die een nog persoonlijker beeld gaf en mede daardoor kijken we met een heel goed gevoel terug op het afscheid en de begrafenis! Ook hebben we veel positieve reacties gehad van familie , vrienden en kennissen over de rouwkaart ( idee Patricia) en de dienst, geleid door Diana. Patricia en je team, heel heel hartelijk bedankt!

Respectvol, warm, meedenkend en zorgvuldig

Op 5 april dit jaar is onze moeder en oma na een kort ziekbed onverwacht overleden. Haar laatste dagen waren heftig en intens. Over een afscheid hebben we met ma niet meer kunnen spreken. De uitvaart hebben we puur op gevoel en met zeer warme en behulpzame zorg en begeleiding van Patricia voorbereid. Van de rouwkaart tot de laatste verzorging, van de kleding tot toch nog die extra worstenbroodjes. Samen met mijn 3 dochters heb ik tijdens de afscheidsdienst de verbintenis met moeder doorgeknipt dmv 4 linten die bij het sluiten van de kist in haar handen waren gelegd. Echt een prachtig ritueel. Zeer waardevol voor ons. Ondanks het verdriet hebben we ma een mooi afscheid kunnen geven waar we met een goed gevoel op terug kijken. Zoveel mogelijkheden, zulke goede tips, zo persoonlijk, met zoveel passie voor het vak. Dankjewel Patricia ! En ook een pluim voor alle dames die via jou bij de uitvaart waren betrokken.

Wat een betrokkenheid! Superdames die alles tot in de puntjes begeleiden en regelen.

Op 1 juli 2018 overleed plotseling mijn 88 jarige schoonvader. In de loop der jaren is er natuurlijk wel geïnventariseerd of hij voor een crematie of een begrafenis zou kiezen, mocht de tijd daar zijn, maar wie de uitvaart zou gaan verzorgen, daar is nimmer over gesproken. Toen mijn man en zijn zus dus geconfronteerd werden met zijn plotseling overlijden, moest er eigenlijk op stel en sprong wel een keuze gemaakt worden, wie de uitvaartbegeleider zou worden. Mijn schoonvader was niet gebonden aan Monuta of Dela of zo en ik ben toen, terwijl wij wachten totdat mijn schoonzus ook gearriveerd was, op internet gaan zoeken naar iemand, waarbij wij ons prettig zouden voelen. O.b.v. de zeer goede recensies hebben wij Patricia benaderd en aan de telefoon e.e.a. doorgenomen om een beetje aan te voelen of er een "klik"was. Zij kwam sympathiek over en Yvonne - haar collega die die zondag dienst had - was er binnen afzienbare tijd. Er was al gezorgd, dat mijn schoonvader opgehaald zou worden en samen met haar hebben wij die zondagmiddag al, in grote lijnen, de verdere gang van zaken besproken: Waar, wanneer, hoeveel mensen ongeveer, wat voor soort kist, wel of geen bloemen, welke kaart, zwarte of grijze rouwauto etc.etc. Allemaal dingen, waarvan je zo iets hebt "Oh, komt dat er ook bij kijken". Dan is het echt fijn, dat er iemand is, die je daarin steunt en Yvonne was zeker onze rots in de branding. Mijn man en schoonzus wilden - heel begrijpelijk - een mooi en persoonlijk afscheid voor hun vader regelen en zij werden daarin uitstekend bijgestaan door Yvonne en Patricia, die heel goed konden uitfilteren wat wel en wat niet gewenst was en met veel nuttige tips kwamen. Vele uren hebben wij de dagen daarop volgend met Yvonne doorgebracht en uiteindelijk is het een pracht uitvaart geworden, waarop wij allemaal zeer tevreden terug kijken. Ook Patricia heeft diverse taken op zich genomen, waardoor wij echt het gevoel kregen, dat zij er voor ONS waren. Deze dames hebben ons de steun gegeven, die je in die moeilijke periode nodig hebt. Yvonne & Patricia heel, heel hartelijk dank. Jullie zijn superdames !!

uitvaart Ton de Bruin

lieve Yvonne, trots op jou dat je mijn nichtje bent en dat je veel voor ons hebt kunnen betekenen. Het was een hele mooie dienst, daar zijn we je erg dankbaar voor en hebben veel gehad aan de steun die je ons gaf. Lieve groetjes, San, Margot, Brett en Matt

Uitvaart J. Meeuwissen

Hallo Yvonne. Hartelijk dank voor hele mooie en warme manier van verzorgen en begeleiden en regelen van de uitvaart van mijn broer Jan. Wij vonden bij jou heel veel steun bij het verwerken van het verlies van onze Jan en het andere verlies. Ook vonden wij het een heel fijn gesprek dat wij met jou hadden een tijdje na de uitvaart hartelijk dank daarvoor. Met warme groeten. Fam. Meeuwissen.

Een onvergetelijke dag

3,5 jaar geleden kwam ik na het overlijden van mijn man, in contact met Patricia van Vliet, afscheidsbegeleider van Monuta. Patricia heeft toen een fantastisch afscheid geregeld. Op 10 maart 2018 overleed mijn moeder en was het logisch dat we Patricia weer hebben benaderd. Ze nam snel contact met ons op en hadden een warm, langdurig gesprek over het afscheid. Nam alle tijd en alle rust om ons hierbij te helpen. Elk klein of groot detail werd besproken. Niets ontging haar en op elk tijdstip van de dag werden onze vele vragen beantwoord en werd er actie ondernomen. Het is zo fijn om te merken dat je je nergens zorgen om hoeft te maken en alles aan haar kan overlaten. Zo persoonlijk en zo warm. De dag van afscheid was mooier dan mooi. Het was een perfecte dag en toen ik in de rouwauto naast de heel vriendelijke en correcte chauffeur zat, was ik ontroerd toen Patricia voor de auto liep en wist dat zij ervoor gezorgd had, dat wij een onvergetelijke dag hadden. Enorm dankbaar en als ik een cijfer zou moeten geven, is een 10 nog veel te weinig. Ook een enorm compliment voor haar collega Yvonne, die op de dag zelf, ook fantastisch was. Ze was er wanneer wij haar nodig hadden, op een heel persoonlijke wijze. Ik wens iedereen, in een heel verdrietige periode, zo'n persoonlijke begeleiding toe.