Eerste gesprek

076 - 88 77 552 24/7 bereikbaar

Wanneer u een overlijden bij mij meldt, overleg ik met u wanneer ik bij u langs mag komen voor een persoonlijk gesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we zaken als: wilt u helpen bij de laatste verzorging, wilt u uw dierbare in het uitvaartcentrum of thuis opbaren, op welke dag kan de uitvaart plaatsvinden en kiest u voor begraven of cremeren? Ook kunt u beslissen of u bijvoorbeeld een kaart wilt, een advertentie of bloemen.

Ik weet veel over de mogelijkheden binnen de uitvaartzorg en in de regio. Wanneer een nabestaande een idee of vraag heeft, kan ik u adviseren over wat kan en mag. Zo kunnen we samen bekijken wat past bij uw overleden dierbare.

U ontvangt van mij een draaiboek waarin ik alles vermeld wat we hebben besproken. Ook geef ik u een kostenoverzicht, zodat u inzicht heeft in de kosten van de uitvaart. Omdat ik tot aan de uitvaart iedere dag contact met u heb, kunt u rustig blijven nadenken over het invullen van de details. Details bijvoorbeeld rondom de muziek of het vervoer. Uw wensen kan ik altijd nog inpassen in het draaiboek. Zo weet u op de dag van de uitvaart precies wat u te wachten staat en komt u niet voor verrassingen te staan.

Monuta Patricia van Vliet ontzorgt u waar u aangeeft dit nodig te hebben, zodat u zich kunt richten op het afscheid van uw dierbare.

Waarom Monuta Patricia van Vliet?

  • Hoge kwaliteit en hoog servicelevel
  • Belang van cliĆ«nt voorop
  • Specialist in thuisopbaringen
  • Nieuwetijdse visie op afscheid
  • Creatief en oog voor detail

Werkgebied

Prinsenbeek, Etten-Leur, Zundert, Wernhout, Achtmaal, Rijsbergen