Rouwkamer

In de eigen rouwkamer, rustiek gelegen aan de Bosscheweg in Boxtel, geeft Monuta Vermeulen alle gelegenheid om de laatste eer te bewijzen aan de overledene. De ruimte biedt een huiselijke sfeer die u in een moeilijke tijd toch een gevoel van warmte geeft.

Nabestaanden waarderen de mogelijkheid om de rouwkamer op een persoonlijke manier in te richten, bijvoorbeeld door er foto's te plaatsen. Voor velen blijkt het een plek te zijn om in een hectische tijd even tot rust te komen.

Geen vaste bezoektijden
Dit kan bovendien op de momenten dat u dat zelf wilt, want de rouwkamer kent geen vaste bezoektijden. U hoeft alleen maar even een afspraak te maken of contact te zoeken met ons, dan zorgen wij dat u er zo snel mogelijk terechtkunt.

Wij bevelen u onze rouwkamer van harte aan, zeker als u de overledene niet thuis kunt of wilt opbaren. Voor mensen in de omgeving van Boxtel is het daarbij een prettige gedachte dat hier ook de laatste verzorging (wassen, aankleden) van hun dierbare kan plaatsvinden. Een transport over langere afstand is dan overbodig.  

Door onze samenwerking met bedrijven die eveneens het Keurmerk Uitvaartzorg hebben, bent u verzekerd van kwaliteit. Zo hebben we met drie leveranciers altijd de in uw ogen meest geschikte rouwauto ter beschikking: Rouwservice Nederland, Duijster Uitvaart Dienstverlening en P. Kivits Rouwvervoer. Ook maken wij bij een uitvaart gebruik van personeel van Draagkracht, bijvoorbeeld bij het dragen of schouderen van de kist.

Bent u niet verzekerd bij Monuta? Dan kunt u tóch een beroep doen op onze rouwkamer.

Neem contact met ons op als u meer wilt weten over deze faciliteit.

Waarom Monuta Vermeulen?

  • Zeer ervaren uitvaartverzorgers
  • Betrokken, informeel en persoonlijk
  • Punctueel
  • Professionele nazorg

Werkgebied

Megen, Macharen, Haren Nb, Ravenstein, Herpen, Vinkel, Heesch, Geffen, Nistelrode, Nuland, Oijen, Teeffelen, Lithoijen, Lith, Maren Kessel, Uden, Volkel, Odiliapeel, Handel, Elsendorp, Oss, Berghem, Boekel, Venhorst, Veghel, Erp, Loosbroek, Loosbroek, Heeswijk Dinther, Vorstenbosch, Schijndel, Sint Oedenrode, Sint Oedenrode, Biezenmortel, Haaren, s-Hertogenbosch, Rosmalen, Berlicum Nb, Vught, Cromvoirt, Helvoirt, Sint Michielsgestel, Sint Michielsgestel, Den Dungen, Boxtel, Gemonde, Esch, Liempde