Uitvaartverzorger

Maak kennis met Monuta Vermeulen.

Ervaren uitvaartondernemer

Bob Vermeulen is sinds 2005 franchisenemer van uitvaartonderneming Monuta. Daarvoor werkte hij vier jaar voor de vestiging van Monuta in Tilburg. Inmiddels verzorgt Bob begrafenissen en crematies in een grote regio rondom de steden Den Bosch, Oss en Uden. Met een lokaal accent, want ook in de dorpen weet hij uitstekend de weg.

Uitvaart tot in detail verzorgd

Bob is een professionele, servicegerichte uitvaartverzorger, die kan bogen op een jarenlange staat van dienst. Hij is de eerste contactpersoon voor familieleden van de overledene en bespreekt met hen alle wensen rondom de uitvaart. Bob is uitstekend in staat om deze tot in detail te verzorgen. De rouwkamer van Monuta Vermeulen in Boxtel biedt hem alle gelegenheid tot een waardige laatste verzorging en opbaring van de overledene. Natuurlijk kan hij dit ook bij u thuis of op een andere locatie doen. 

Bob werkt samen met de ervaren uitvaartverzorgster Ingrid Pelgrim. Met hun kennis en kunde nemen zij u de praktische zaken rond een uitvaart uit handen. Dit vinden zij erg belangrijk. Het geeft u de rust om persoonlijk afscheid te nemen. Door het dagelijkse contact kunt u in uw eigen tempo met hen de invulling van de uitvaart regelen. U bepaalt zelf hoe actief u hierbij wilt zijn. Ook kunnen wij u voor het samenstellen van een afscheidsplechtigheid in contact brengen met een professionele ritueelbegeleider.

Nabestaanden tot steun zijn

Bob wordt op administratief gebied bijgestaan door Chantal Ermers, die al jarenlang voor Monuta Vermeulen werkzaam is. Dit bekwame team neemt de vele zaken die bij een uitvaart komen kijken op zich. Bijvoorbeeld door bij de Burgerlijke Stand de akte van overlijden van uw dierbare op te laten maken. Zo zijn zij de nabestaanden van meet af aan tot steun.

Een uitvaart regelen betekent bovendien dat er belangrijke keuzes moeten worden gemaakt in een korte en moeilijke periode. Begraven of cremeren, thuis opbaren of in de rouwkamer; er zijn talloze vragen die moeten worden beantwoord. Bob en zijn medewerkers helpen u daarbij, met een luisterend oor en een weloverwogen advies.

Met Monuta Vermeulen staat u er niet alleen voor. U heeft contact met een team van keurige en punctuele medewerkers, die direct actie ondernemen als dat nodig is of op de achtergrond opereren als de situatie daarom vraagt. Zij zijn zich zeer bewust van hun taken en bekend met alle mogelijkheden en ontwikkelingen binnen de uitvaartzorg.

Neem gerust contact met ons op, ook als u behoefte heeft aan een persoonlijk gesprek.

Waarom Monuta Vermeulen?

  • Zeer ervaren uitvaartverzorgers
  • Betrokken, informeel en persoonlijk
  • Punctueel
  • Professionele nazorg

Werkgebied

Megen, Macharen, Haren Nb, Ravenstein, Herpen, Vinkel, Heesch, Geffen, Nistelrode, Nuland, Oijen, Teeffelen, Lithoijen, Lith, Maren Kessel, Uden, Volkel, Odiliapeel, Handel, Elsendorp, Oss, Berghem, Boekel, Venhorst, Veghel, Erp, Loosbroek, Loosbroek, Heeswijk Dinther, Vorstenbosch, Schijndel, Sint Oedenrode, Sint Oedenrode, Biezenmortel, Haaren, s-Hertogenbosch, Rosmalen, Berlicum Nb, Vught, Cromvoirt, Helvoirt, Sint Michielsgestel, Sint Michielsgestel, Den Dungen, Boxtel, Gemonde, Esch, Liempde