Monuta Helpt event

Kom naar het Monuta Helpt event op woensdag 7 november 2018 in Mereveld te Utrecht en ontmoet de mensen achter de mooie initiatieven en projecten.

Met het goededoelenfonds Monuta Helpt ondersteunt Monuta ieder jaar vele prachtige lokale initiatieven en projecten die zich richten op ouderenzorg, palliatieve zorg, mantelzorg en zorg voor nabestaanden. Om iedereen die zich inzet voor deze initiatieven en projecten te bedanken en om toekomstige aanvragers met Monuta Helpt bekend te maken, organiseren wij al een aantal jaren het event waar we trots op zijn. Er is een goed programma, lekker eten en drinken en u ontmoet mensen uit het hele land die zich net als u inzetten voor een mooi initiatief.

Wie bezoeken het event?

Initiatiefnemers en vrijwilligers van lokale stichtingen en verenigingen die voor hun mooie initiatief of project al eerder een donatie of praktische hulp van Monuta Helpt hebben ontvangen of die hiervoor in aanmerking kunnen komen. Ook zijn de bestuursleden van Monuta Helpt en een aantal ambassadeurs van Monuta aanwezig om uw vragen te beantwoorden en samen met u te kijken of een project binnen uw organisatie in aanmerking komt voor een donatie of praktische hulp van Monuta-medewerkers.

 

Programma

15.30 uur Ontvangst 

16.00 uur Welkom door bestuursvoorzitter Anita Witzier 

16.20 uur Voorstellen van de vier ‘Aanvragers van het kwartaal’ 

16.35 uur Bekendmaking ‘Aanvrager en Ambassadeur van het jaar’ 

16.45 uur Lezing Hugo Borst * 

18.00 uur Afsluiting met buffet en muziek 

20.30 uur Einde programma 

 

Meld u aan!

U kunt zich aanmelden via het formulier op www.monutahelpt.nl. U kunt het aanmeldformulier vinden onder het menu-item ‘Monuta Helpt event’.

Wij ontmoeten u graag op woensdag 7 november in Mereveld te Utrecht!

Met vriendelijke groet,

Anita Witzier

Voorzitter