Uitvaart regelen Vlaardingen en omstreken

010 - 426 76 78 24/7 bereikbaar

Er komt veel op u af wanneer een dierbare overlijdt. Op dat moment wilt u waarschijnlijk met de nabestaanden samenzijn om afscheid te nemen en te rouwen om het verlies. Toch moet er ook in korte tijd veel worden geregeld. Vaak weten nabestaanden niet wat er op hen afkomt. Monuta Vlaardingen neemt u de zorg uit handen bij het regelen van een uitvaart in Vlaardingen, Schiedam, Maassluis, Maasland, Maasdijk of Hoek van Holland. Wij zijn er voor u. Voor, tijdens en na de uitvaart.

Persoonlijke betrokkenheid

Monuta Vlaardingen vindt persoonlijke betrokkenheid belangrijk. In deze moeilijke periode in uw leven is de uitvaartverzorger uw vaste aanspreekpunt. Tijdens het eerste gesprek met de uitvaartverzorger van Monuta Vlaardingen staan we uitgebreid stil bij uw overleden dierbare. Wie was hij of zij? En is er bekend welke wensen hij of zij had voor de uitvaart? Hoeveel gasten zullen aanwezig zijn tijdens de uitvaartdienst? We zorgen ervoor dat de wensen worden waargemaakt, zodat u met een goed gevoel terug kunt kijken op de uitvaart.

Passend afscheid

Wij zijn niet beperkt tot één locatie of pand, maar kunnen elke locatie voor u regelen. Het gaat erom dat uw wensen centraal staan. Met de catering is ook van alles mogelijk. Kiest u voor een traditionele koffietafel met koffie of cake of gaat u liever voor de ijzerkoekjes van Jan Boer? Wij denken graag met u mee zodat u een goede keuze kunt maken. Door te luisteren naar uw verhaal en wensen kan de uitvaartverzorger samen met u zorgen voor een persoonlijk en passend afscheid. Dit kan vaak in kleine subtiele dingen zitten en voor onschatbare waarde zijn voor familie en genodigden.

Kostenbegroting

Binnen 24 uur na het eerste gesprek ontvangt u een kostenbegroting. Hierdoor krijgt u een duidelijk beeld van de kosten. Mogelijk kan de daadwerkelijke factuur anders uitvallen, denk bijvoorbeeld aan extra consumpties op de dag van de plechtigheid. Monuta Vlaardingen kan voor elk budget een uitvaart regelen. Ook als u iemand niet of elders verzekerd was kunt u bij ons terecht.

Wij denken graag met u mee

Als uitvaartverzorgers doen wij er alles aan om een passend afscheid te verzorgen. Uw wensen staan centraal. Graag denken wij met u mee en dragen we ideeën aan om uiteindelijk een uitvaart te regelen die past bij de wensen van de nabestaanden en hoe uw overleden dierbare was. Denk bijvoorbeeld aan de tekst voor de rouwkaart, de uitvaardienst en het rouwvervoer. Tegenwoordig is er veel mogelijk. Zo hebben we de wens van een schilder laten uitkomen om in het eigen busje vervoerd te worden. En een rouwboeket laten samenstellen met de bloemen uit eigen tuin van een vrouw die graag tuinierde.

Ervaren Hospitality medewerkers

Tijdens een uitvaart ontfermt de uitvaartverzorger zich vaak vooral over de nabestaanden. Maar ook uw gasten zijn belangrijk. Daarom zijn onze gastdames en –heren geschoold als hospitality medewerkers en hebben zij gastvrijheid hoog in het vaandel. Ze begeleiden uw gasten tijdens de gehele uitvaart. Vanaf het moment dat ze aankomen op de parkeerplaats, tot het aannemen van de jassen, het tekenen van het condoleanceregister, het plaatsnemen voor de dienst en het serveren van eten en drinken tijdens het condoleren achteraf. Ook als u kiest voor een andere locatie dan een uitvaartcentrum nemen we, als het is toegestaan, een hospitality medewerker mee.

Ook na de uitvaart zijn we er voor u

Monuta Vlaardingen heeft een nazorgconsulent in dienst. We vinden het belangrijk dat u ook na het afscheid bij ons terecht kunt. Onze nazorgconsulent kijkt samen met u waar u hulp bij kunt gebruiken. Zo kan hij u bijvoorbeeld doorverwijzen naar rouwverwerkingssessies in de wijk of naar een partij die u kan helpen bij het afwikkelen van praktische zaken, zoals de nalatenschap of hulp bij het ontruimen van de woning. Er kan eventueel ook bemiddeld worden bij geschillen in de familie. En kan hij u helpen bij het zoeken van een passend herinneringsproduct, zoals een urn of assieraad.

Keurmerk Uitvaartzorg 

Monuta Vlaardingen heeft het Keurmerk Uitvaartzorg en al onze uitvaartverzorgers zijn Register Uitvaartverzorger. Elk jaar controleert een onafhankelijke instelling of Monuta Vlaardingen nog aan de eisen van het keurmerk voldoet. Onze gastheren en -dames zijn geschoold als hospitality medewerkers. U merkt dit in aandacht en kwaliteit, maar niet in een hogere prijs.

Meer informatie over het regelen van een uitvaart?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij het regelen van een uitvaart in Vlaardingen, Schiedam, Maassluis, Maasland, Maasdijk of Hoek van Holland? Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 010 - 426 76 78. Bij een overlijden kunt u ons dag en nacht bereiken.

Neem contact op voor het regelen van een uitvaart

Waarom Monuta Vlaardingen?

  • Uw wensen staan voor ons centraal
  • Altijd een waardig afscheid, passend binnen uw budget
  • Klein team uit omgeving
  • Altijd één vaste contactpersoon, voor, tijdens en na de uitvaart
  • Onze uitvaartverzorgers zijn oprecht betrokken

Werkgebied

Vlaardingen, Hoek Van Holland, Maasland