Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
010 - 426 76 78

Een voorgesprek aanvragen

Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Twee vrouwen aan tafel in gesprek
Maak nu een afspraak
Kistdragers lopen met kist

Begrafenis regelen in Vlaardingen

Nabestaanden vinden het vaak fijn dat ze een plek hebben om naar toe te gaan. Wanneer u kiest voor een begrafenis in Vlaardingen en omgeving, zijn er verschillende begraafplaatsen waar u uw dierbare een mooie plek kunt geven. Vlaardingen zelf heeft twee prachtige begraafplaatsen. Begraafplaats Emaus in het oude centrum van Vlaardingen, met de monumentale grafstenen. Maar ook Begraafplaats Holy, waarbij de sfeer wordt bepaald door verschillende berken en hoge beukenhagen. U kunt ook kiezen voor een van de begraafplaatsen in de regio van Vlaardingen. Denkt u aan Begraafplaats de Beukenhof in Schiedam, de Hervormde begraafplaats en de Rooms Katholieke begraafplaats in Schiedam Ketel of Begraafplaats De Dijk in Maassluis. Ook kunt u nog terecht op de gemeentelijke begraafplaatsen in Hoek van Holland, Maasdijk en Maasland.

010 - 426 76 78
Man tijdens begrafenisdienst

Crematie regelen in Vlaardingen

Het modern vormgegeven crematorium Meerbloemhof in Zoetermeer, ligt op een goed bereikbare locatie. Ook is de locatie goed toegankelijk voor minder validen. Crematorium Meerbloemhof staat voor modern. De mooie ronde vormen zorgen voor een zachte en warme uitstraling. De opvallende graffiti in het binnen columbarium zorgt voor een unieke sfeer. U kunt in dit crematorium terecht met zowel grote als kleine gezelschappen. Als naaste familieleden heeft u de beschikking over de familiekamer. Hier kunt u zich in alle rust voorbereiden op de plechtigheid. De familiekamer kunt u bereiken via een aparte ingang.

010 - 426 76 78
Drie mensen lopen met bloemen in de hand

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over het regelen van een uitvaart in Vlaardingen, Schiedam, Maassluis, Maasland, Maasdijk en Hoek van Holland? Neem gerust contact op. Voor het melden van een overlijden kunt u dag en nacht bellen.

010 - 426 76 78