Uitvaartverzorger

Maak kennis met Monuta Vogelzang.

Henk Vogelzang is in 2008 begonnen als uitvaartondernemer, na het voltooien van diverse opleidingen in dit vak. Daarvoor heeft hij veel ervaring opgedaan in het organiseren van evenementen in binnen en buitenland. Uitvaarten zijn in zijn ogen ook evenementen. Evenementen waarin emotie en empathie een grote rol spelen. Henk kan goed organiseren, heeft aandacht voor kleine details en wil dat een uitvaart goed verloopt. Zorgvuldigheid en goed luisteren naar de wensen van de nabestaanden zijn voor hem heel belangrijk in zijn vak.

Henk Vogelzang is thuis in de regio Amsterdam en omstreken
Door zijn ervaring en zijn samenwerking met lokale en regionale partners, weet Henk de uitvaart tot een unieke gebeurtenis te maken. Passend bij de wensen van de overledene en de nabestaanden.

Monuta Vogelzang maakt deel uit van de landelijke Monuta organisatie
Monuta is uitvaartverzorger en uitvaartverzekeraar. U kunt bij Monuta ook uw uitvaartwensen vastleggen. Als uitvaartverzekeraar helpt Monuta u om deze wensen betaalbaar te maken met de juiste uitvaartverzekering. Meer informatie over Monuta vindt u opĀ www.monuta.nl.

Bent u niet via Monuta verzekerd voor een uitvaart? Ook dan kunt u bij Monuta Vogelzang terecht. Monuta Vogelzang verzorgt ook uitvaarten voor overledenen die ergens anders zijn verzekerd of geen uitvaartverzekering hebben afgesloten.

Monuta Vogelzang voldoet aan het kwaliteitskeurmerk.

Waarom Monuta Vogelzang?

  • Aandacht voor detail
  • Zorgvuldig en goed luisterend
  • Uw wensen centraal

Werkgebied

Amsterdam, Volendam, Edam, Monnickendam, Katwoude, Broek in Waterland, Zuiderwoude, Uitdam, Marken, Ilpendam, Watergang