Uitvaartcentrum Monuta van der Togt

070 - 369 40 65 24/7 bereikbaar

Het uitvaartcentrum in Voorburg is centraal gelegen aan de Rodelaan 60. Het is een modern pand gelegen op een groene locatie en direct naast de Oosterbegraafplaats. Er zijn daarnaast voldoende parkeerfaciliteiten.

Rouwkamers

In ons uitvaartcentrum kunt u afscheid nemen van uw dierbare in de dagen na zijn of haar overlijden. Dit is mogelijk in een rouwkamer of een rouwkamer met 24-uurs faciliteiten. In deze huiselijk ingerichte 24-uurskamers kunt u uw dierbare wanneer u wilt bezoeken. 

Afscheidsdienst of condoleance

Tevens is ons uitvaartcentrum geschikt voor een afscheidsdienst of een condoleance. Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft over de verschillende mogelijkheden. Wij hebben in ons uitvaartcentrum voldoende faciliteiten; er is WIFI en er is een moderne muziekinstallatie aanwezig voor uw plechtigheid en/of condoleance. Tevens beschikken wij over 2 mooie schermen welke geschikt zijn voor bijvoorbeeld fotopresentaties.

Qua catering kunnen wij veel voor u betekenen. Van koffie en cake of Haagsche Kakker tot aan een goed glas wijn en bitterballen, al uw cateringwensen zijn bespreekbaar.

Kom gerust eens kijken

Bent u benieuwd naar ons uitvaartcentrum in Voorburg? U bent altijd van harte welkom en wij laten u graag onze locatie aan de Rodelaan 60 zien. Ook bent u welkom om uw wensen vast te leggen. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op via 070-369 40 65. Wilt u liever meteen uw uitvaartwensen vastleggen? Dat kan op monuta.nl/uitvaartwensen.

Waarom Monuta Van der Togt?

  • Uw wensen staan voor ons centraal
  • Altijd een waardig afscheid, passend binnen uw budget
  • Altijd één vaste contactpersoon, voor, tijdens en na de uitvaart
  • Onze uitvaartverzorgers zijn oprecht betrokken
  • De afspraken die we met u maken zijn duidelijk en transparant

Werkgebied

Leidschendam, Voorburg