Uitvaart op locatie

In uitvaartcentrum het Herinneringshuys in Wageningen krijgt u van ons tijd en ruimte om een afscheidsdienst in te vullen op een manier die bij u past. Wilt u bijvoorbeeld een dienst in het verpleegtehuis, midden in een weiland of in de favoriete kroeg, dan gaan wij daarvoor zorgen. Ook organiseren we afscheidsdiensten in een kerk of restaurant.

Afscheid in een kerk

Had het geloof een belangrijke plaats in het leven van u en/of uw overleden dierbare dan is een afscheidsdienst in een kerk, wellicht in combinatie met een dienst in het uitvaartcentrum, niet weg te denken bij het regelen van de uitvaart in Wageningen of Rhenen. Wij hebben met alle kerken in Wageningen en Rhenen goede contacten.

De Bevrijdingskerk in Wageningen is een oude, traditionele kerk. Hier is ruimte voor vierhonderd mensen om de dienst bij te wonen. Er is een muziekinstallatie aanwezig, net als een beamer en de mogelijkheid om een liveverbinding met het buitenland te genereren. Deze mogelijkheden vindt u ook in de Beatrixkerk in Ede, waar plek is voor zo’n 450 mensen. Regelmatig komen wij ook in de Johannes de Doperkerk in Wageningen. Hier is een muziekinstallatie aanwezig.

Uitvaart of condoleance in een restaurant

Een prachtige locatie om een condoleance of uitvaart te organiseren of te regelen in de buurt van Wageningen en Rhenen is Hotel de Wageningse Berg in Wageningen. Een schitterend hotel, met alles erop en eraan. Hier creëren we een intieme sfeer voor tien mensen, maar ook voor een uitvaart met vijfhonderd belangstellenden is er plek.

Restaurant Vroeger in Ede ligt in een landelijke, bosrijke omgeving, vlak bij de begraafplaats en het crematorium in Ede. Na een afscheidsdienst is het soms heel prettig om in een andere omgeving met elkaar na te praten. Restaurant Vroeger is een moderne eetgelegenheid, met een warme sfeer. Deze locatie is daarnaast erg geschikt voor condoleances met grote gezelschappen. De cateringmogelijkheden zijn daarnaast erg uitgebreid.

Wilt u met een klein en intiem gezelschap napraten, dan raden wij restaurant Het Gesprek in Wageningen aan. Dit restaurant ligt op een paar honderd meter van het uitvaartcentrum in Wageningen, maar is ook goed bereikbaar als u vanuit Rhenen komt. Hier bespreekt u tijdens een drankje en eventueel wat te eten verhalen van vroeger en deelt u ervaringen.

In het uitvaartcentrum of elke andere locatie

Uiteraard verzorgen we op elke andere, door u gewenste, locatie in Wageningen of Rhenen een uitvaart. Samen met u kijken we naar de mogelijkheden, om de uitvaart zo persoonlijk mogelijk te maken. Wilt u graag eens van gedachten met ons wisselen, over de mogelijkheden van een uitvaart, in het uitvaartcentrum in Wageningen of op een andere locatie, neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer 0317 - 424 024 en via e-mail adres wageningen@monuta.nl.

Waarom Monuta Jansen & Welgraven?

  • Professioneel, zorgzaam en meelevend
  • Bekend met lokale gebruiken
  • Voor persoonlijke uitvaartdiensten
  • Uitvaartcentrum in een bosrijke en landelijke omgeving
  • Voor, tijdens en na de uitvaart

Werkgebied

Rhenen, Elst Ut, Maurik, Rijswijk Gld, Eck en Wiel, Ingen, Ommeren, Lienden, Kesteren, Opheusden, Ochten, IJzendoorn, Echteld, Heteren,Randwijk, Dodewaard, Zetten, Hemmen, Andelst, Herveld, Valburg, Homoet en Wageningen.