Uitvaartcentrum

In de dagen tot de uitvaart is het mogelijk om te kiezen voor een thuisopbaring of een opbaring in het uitvaartcentrum in Wageningen. In het geval van een thuisopbaring komen wij elke dag bij u langs om te zorgen dat alles goed verloopt en om te vragen hoe het met u gaat. Wilt of kunt u niet thuis opbaren, dan kunt u gebruik maken van een 24-uurskamer van uitvaartcentrum Het Herinneringshuys. Het Herinneringshuys ligt aan Buissteeg 2 in Wageningen, en op een klein half uur rijden vanaf Rhenen. Ook wanneer wij de uitvaart vanuit Rhenen regelen.

Condoleance en afscheidsplechtigheid

Uitvaartcentrum Het Herinneringshuys ligt in een landelijke omgeving, tussen de weilanden en boerderijen. Het uitvaartcentrum biedt de mogelijkheid voor een condoleance en afscheidsplechtigheid voor kleinere groepen tot ongeveer 50 personen. Grotere groepen zijn welkom in de aangelegen aula van de begraafplaats, eveneens aan de Buissteeg in Wageningen. De sfeer van het uitvaartcentrum is huiselijk door de gecreëerde huiskamers, waarbij er een aparte ruimte is om te zitten. Aansluitend is er een gedeelte om afscheid te nemen. De cateringmogelijkheden zijn zeer divers, zowel eenvoudige catering als uitgebreide catering is mogelijk. Vraag de uitvaartverzorger gerust naar de mogelijkheden.

Faciliteiten uitvaartcentrum

Voor de afscheidsplechtigheid in het uitvaartcentrum in Wageningen is het mogelijk om muziek af te spelen met behulp van de aanwezige muziekinstallatie. Heeft u familie in het buitenland, dan is het mogelijk om hen via een livestream mee te laten kijken. In de aula in het gebouw van de begraafplaats is een kerkorgel aanwezig en bestaat de mogelijkheid om een cd-opname te maken van de uitvaartdienst. Het kan heel prettig zijn om dit weer eens na te luisteren.

24-uurskamer

Een 24-uurskamer in het uitvaartcentrum in Wageningen biedt de mogelijkheid om elk moment van de dag, zeven dagen per week, zo lang mogelijk afscheid te nemen als u wilt in de dagen tot de uitvaart. U krijgt een eigen sleutel van de kamer, zodat u op elk gewenst moment toegang heeft. Daarnaast is er een toilet aanwezig, en staat er koffie en thee voor u klaar.

U bent welkom in ons uitvaartcentrum

Wilt u meer zien van het uitvaartcentrum in Wageningen? U bent ook van harte welkom om eens te komen kijken en uw wensen met ons door te spreken. Neem hiervoor telefonisch contact op via 0317 - 424 024. Ook voor vragen kunt u dit telefoonnummer bellen.

Alle voordelen van een grotere organisatie met toch een zeer betrokken en professionele uitvaartverzorging. In ons geval was dit Mw. I. Jansen. - heer Stolk

Waarom Monuta Jansen & Welgraven?

  • Professioneel, zorgzaam en meelevend
  • Bekend met lokale gebruiken
  • Voor persoonlijke uitvaartdiensten
  • Uitvaartcentrum in een bosrijke en landelijke omgeving
  • Voor, tijdens en na de uitvaart

Werkgebied

Rhenen, Elst Ut, Maurik, Rijswijk Gld, Eck en Wiel, Ingen, Ommeren, Lienden, Kesteren, Opheusden, Ochten, IJzendoorn, Echteld, Heteren,Randwijk, Dodewaard, Zetten, Hemmen, Andelst, Herveld, Valburg, Homoet en Wageningen.