Ik ben geboren in 1965 in Bennekom. Mijn vrouw Meriam, en ik, zijn in 1989 getrouwd en wij hebben samen 3 kinderen. Sinds 2010 ben ik werkzaam als uitvaartverzorger in de omgeving van Wageningen en Rhenen. In de afgelopen jaren heb ik veel kennis opgedaan in het uitvaartvak en in het uitvoeren van de werkzaamheden. Deze werkzaamheden zijn heel breed en omvatten zowel het bespreken van een uitvaart, als het uitvoeren ervan. Maar ook alle werkzaamheden zoals het maken van afspraken met crematoria, kerken, restaurants en de catering binnen ons eigen bedrijf. Als begrafenisondernemer neem ik op de dag van de uitvaart de familie aan de hand mee. Ik neem alle zorgen op deze dag weg, zodat de familie zich bezig kan houden met wat voor hen zo belangrijk is: afscheid nemen.

Het vak van uitvaartverzorger is niet alleen een passie, maar ook een roeping. Het is een zware en emotionele baan. Je moet alles voor een familie willen doen: inleven in hun gevoelens, mensenkennis hebben en vertrouwen wekken. Ook moet je kunnen aanvoelen hoe moeilijk een familie het heeft. Alleen zo kan ik passende ideeën voor een uitvaart in Wageningen, Rhenen of de Overbetuwe aandragen.

Een periode na het overlijden van een dierbare is een zeer moeilijke tijd voor de nabestaanden. Na een overlijden kunnen zij verdoofd zijn van verdriet, maar er moet opeens ook veel worden geregeld. Een (zware) periode waarin de nabestaanden alle hulp kunnen gebruiken. Graag neem ik u de zorg uit handen op het moment dat u daar behoefte aan heeft.

Ik krijg als uitvaartverzorger een tevreden gevoel als ik na een uitvaart een hand en een zoen krijg van de familie. Wanneer zij aangeven dat het precies zo is gegaan zoals ze hoopten, of zelfs nog beter, dan weet ik zeker dat ik ze goed heb aangevoeld. Ik kan nog zo moe zijn voor aanvang van een uitvaart, maar na afloop heb ik altijd weer energie.