Steenhouwerij Marcelis

De specialist voor: Grafmonumenten, Grafstenen, Urnen, Urnengraven en Urnenmonumenten. In een ongedwongen sfeer nemen wij graag de tijd voor u en vertellen over de mogelijkheden die er zijn. Het nemen van beslissingen is aan u maar wij helpen u graag als u dit wenst. Tenslotte is een gedenkteken een moment voor nu en later.

Onze ervaring leert dat veel mensen die een gedenkteken zoeken niet goed weten wat er mogelijk is. Wij kunnen u daarbij helpen. In onze toonzaal kunnen wij voorbeelden laten zien. Zo krijgt u een indruk van materiaalsoorten, zoals natuursteen, metaal en glas. Maar ook van vormen en toepassingen. Verder kunt u er modellen bekijken van urnen, monumenten en vele accessoires. Uiteraard kunnen wij u in onze toonzaal informeren over prijzen en voorschriften voor een gedenkteken.

Uw ideeën werken wij graag uit in een voorstel. Ons uitgangspunt is om gezamenlijk tot een eigen gedenkteken te komen. Betrokkenheid is daarbij belangrijk. Daarom doen wij bijvoorbeeld de definitieve belettering van het monument het liefst met u samen.
De materialen voor een gedenkteken bewerken wij in onze eigen werkplaats. Ook het plaatsen doen wij zelf en gebeurt in overleg met u. Wij verzorgen de vergunningaanvraag en maken afspraken met de begraafplaats over bijvoorbeeld de plaatsing.

Contactgegevens
Marcelis gedenktekens b.v.
Hooigracht 20-22
2312 KS  Leiden
071-5127312
www.gedenktekens-marcelis.nl