Als ex-beroepsmilitair, fysiotherapeut en horecamanager heb ik met mijn jonge leeftijd toch een rijke ervaring opgebouwd. Vanuit deze beroepen neem ik discipline, zorgzaamheid en gastvriendelijkheid mee. Van nature zijn dienstbaarheid en betrokkenheid ook aanwezig, welke ik in het vak van uitvaartverzorger op een professionele wijze kan toepassen.

Samen zorgen we voor een passend afscheid

Het verzorgen van een uitvaart doe ik samen met een veelvoud van professionele collega’s, maar vooral ook samen met de nabestaanden. Ieder met een eigen verhaal, met mooie herinneringen en daarmee geven we samen inhoud aan een persoonlijk afscheid. Ik hecht belang aan een heldere en open communicatie, zodat niemand voor een verrassing komt te staan.

Er is geen vak zo boeiend, geen dag hetzelfde. Dat ik het geheel rondom de uitvaart voor een ander mag verzorgen is eervol. Dat de ander de tijd heeft voor het rouwproces is veel belangrijker.

In mijn vrije tijd mag ik graag hardlopen of skeeleren en ben ik bij de voetbalclub actief als jeugdtrainer. Mijn sociale kring is op de hoogte van mijn functie bij Monuta en steunen mij daar dan ook volledig in. Dat ik weleens een afspraak moet afzeggen voor mijn werk wordt dan ook geaccepteerd.Contact

Ook wanneer u elders of niet verzekerd bent, dan kunnen wij van Monuta Leiden u helpen. Neemt u gerust contact op of belt u direct naar 071 - 521 32 31.