Ik vind het elke keer weer heel speciaal dat ik als uitvaartverzorger niet van te voren weet bij wie ik binnenkom om een uitvaart te bespreken. In een hele korte tijd krijg ik heel veel te horen over de overledene en de familie. Er ontstaat een band en samen met de nabestaanden geven we vorm aan een passende uitvaart in Leiden, Oegstgeest en omgeving. De uitvaarten zijn hierdoor ook heel verschillend. Dat betekent veel creativiteit en hard werken om mogelijkheden te bedenken en binnen een kort tijdsbestek de uitvaart te regelen. Het is fijn om een mooi eindresultaat neer te zetten waarbij de nabestaanden terug kunnen kijken op een goed en waardig afscheid dat past bij hun dierbare. Dit helpt enorm bij de verwerking van het verlies. Dat ik hier als uitvaartverzorger een steentje aan kan bijdragen, is voor mij de slagroom op de taart!

Ik ben altijd in de horeca werkzaam geweest en heb zes jaar een eigen lunchroom gehad. Ik heb mijn passie gevonden in het werk als uitvaartverzorger bij Monuta. Ook houd ik van de afwisseling: het stadse van Leiden en het gemoedelijke van Oegstgeest bijvoorbeeld. Het is bijzonder om als begrafenisondernemer zo dicht bij de familie te mogen zijn in deze omstandigheden. Om precies te weten wat mij hiertoe gezet heeft, wil ik u graag wijzen op de columns die ik geschreven heb over de uitvaarten die ik heb mogen begeleiden. Het is een bijzonder vak waarbij ik mijn horeca-achtergrond goed kan gebruiken.

Contact

Monuta Leiden is er voor u, ook als u niet of elders bent verzekerd of bijvoorbeeld in Oegstgeest woont. Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 071 - 521 32 31 of 06 - 11648633.