Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0800 023 05 50

Uitvaartcentrum Weert

Afscheid nemen kan op veel locaties. U kunt kiezen voor een persoonlijke plek, zoals uw stamkroeg, de kerk of zelfs bij u thuis. Kiest u liever voor een uitvaartcentrum, dan kunt u bijvoorbeeld terecht bij ons uitvaartcentrum in Maasbracht. Dit centraal gelegen pand beschikt over een ruime opbaarkamer en heeft rondom voldoende parkeergelegenheid. Een modern uitvaartcentrum vindt u in Herten. Hier kunt u uw overleden dierbare opbaren in een van de rouwkamers. Of u kiest voor het intieme en huiselijke uitvaartcentrum in Maasbracht. U regelt hier een afscheidsdienst in de aula voor een intiem gezelschap tot 30 personen.
Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak
Image
herten-uitvaartcentrum-opbaarkamer

Diverse opbaarkamers

In uitvaartcentra Herten en Maasbracht vindt u diverse opbaarkamers. U kunt daar in alle rust afscheid nemen van uw overleden dierbare. U kunt uw dierbare op afspraak bezoeken waarbij u naar uw eigen muziek kunt luisteren. Onze gastdame of -heer begeleidt u tijdens de bezoeken. Ook kunt u bij haar of hem terecht wanneer u vragen heeft of wanneer u even behoefte heeft aan een luisterend oor. Wij zorgen ervoor dat u tijdens het gebruik van het uitvaartcentrum door één en dezelfde gastdame of -heer wordt begeleid.

0800 023 05 50