Recensies

Perfect geregeld

Ik heb het over Monuta Westerveld. Vanaf het eerste gesprek tot het laatst werd alles perfect geregeld.Geen geheimen over de prijs je kunt alles invullen zoals jij het wilt. Je wordt met raad en daad bijgestaan. De begroting was ook nauwkeurig en bv.het drukken van de kaarten was allemaal in eigen beheer,hier en daar een verandering was geen probleem,binnen de kortste tijd opgelost.

Vakkundig en betrokken

Vakkundig en betrokken personeel dat zijn/haar taken zeer serieus neemt. Mijn oudste dochter is meervoudig gehandicapt en voelde zich op haar gemak.

Zeer goed ervaren

Heb de dienstverlening en betrokkenheid als zeer goed ervaren.

Goed begeleid

Begeleiding van de uitvaartverzorger

Prima verzorgd

Prima verzorgd.

Goede service

Persoonlijke benadering. Goede service.

Alles goed geregeld en uitgevoerd

Geheel was duidelijk, alles op tijd, weinig rompslomp en wij hadden al eerdere ervaringen. Alles conform afspraak geregeld en uitgevoerd.

Alleen maar goede herinneringen aan de uitvaart van mijn vrouw

Ik heb zelf een natuursteenbedrijf en verneem zeer veel reacties van families die bij mij voor een grafmonument komen. Nu doe ik al heel lang zaken met Monuta hoofddorp van Simon Westerveld, en ik hoor alleen maar positieve reacties van dit bedrijf. Nu heb ik het zelf ervaren.Ik heb alleen maar goede herinneringen aan de uitvaart van mijn vrouw.Alles was perfect geregeld, vanaf het begin, de verzorging van mijn vrouw, het opbaren in mijn huis,de rouwkaarten,de organisatie van de kerkdienst, de koffietafel na afloop van de begrafenis,de nazorg vanwege dankbetuigingen etc.in een woord perfect. Ik heb al een familie naar hen toegestuurd die ook bij de uitvaart van mijn vrouw aanwezig waren en het was hen ook al opgevallen dat het allemaal zo keurig verliep.

Cees Brugman is geknipt voor dit werk!

Eerlijk gezegd hebben we (gelukkig) nog geen 'vergelijkingsmateriaal' maar de ervaring met Cees Brugman die alles regelde voor ons was gewoon goed. Fijne man, met niets opdringerigs, gevoel voor het werk en eerbied voor alles wat erbij komt kijken. Geknipt voor dit werk!

Perfect

Omdat de hele uitvaart perfect was geregeld