Recensies

Zeer goed ervaren

Heb de dienstverlening en betrokkenheid als zeer goed ervaren.

Goed begeleid

Begeleiding van de uitvaartverzorger

Prima verzorgd

Prima verzorgd.

Goede service

Persoonlijke benadering. Goede service.

Alles goed geregeld en uitgevoerd

Geheel was duidelijk, alles op tijd, weinig rompslomp en wij hadden al eerdere ervaringen. Alles conform afspraak geregeld en uitgevoerd.

Alleen maar goede herinneringen aan de uitvaart van mijn vrouw

Ik heb zelf een natuursteenbedrijf en verneem zeer veel reacties van families die bij mij voor een grafmonument komen. Nu doe ik al heel lang zaken met Monuta hoofddorp van Simon Westerveld, en ik hoor alleen maar positieve reacties van dit bedrijf. Nu heb ik het zelf ervaren.Ik heb alleen maar goede herinneringen aan de uitvaart van mijn vrouw.Alles was perfect geregeld, vanaf het begin, de verzorging van mijn vrouw, het opbaren in mijn huis,de rouwkaarten,de organisatie van de kerkdienst, de koffietafel na afloop van de begrafenis,de nazorg vanwege dankbetuigingen etc.in een woord perfect. Ik heb al een familie naar hen toegestuurd die ook bij de uitvaart van mijn vrouw aanwezig waren en het was hen ook al opgevallen dat het allemaal zo keurig verliep.

Cees Brugman is geknipt voor dit werk!

Eerlijk gezegd hebben we (gelukkig) nog geen 'vergelijkingsmateriaal' maar de ervaring met Cees Brugman die alles regelde voor ons was gewoon goed. Fijne man, met niets opdringerigs, gevoel voor het werk en eerbied voor alles wat erbij komt kijken. Geknipt voor dit werk!

Perfect

Omdat de hele uitvaart perfect was geregeld

Hulp bij administratie gewenst

Iets meer persoonlijke begeleiding ook betreffende afwikkeling administratieve zaken, i.c. het gedoe met Nationale Nederlanden.

Kundig advies

Vriendelijke medewerkers die alle vragen moeiteloos beantwoorden en zaken die nog niet eerder aan de orde zijn geweest onmiddellijk uitzoeken. Ze denken mee en geven kundig advies, helpen je om dingen niet te vergeten en om deze te regelen.