Recensies

Perfect geregeld

Het was perfect geregeld. Hulp bij de muziek gekregen en zeer tevreden over het personeel.

Persoonlijk

Persoonlijk eerlijk en oprecht.

Hartverwamend

Alles wat we wilden kon gerealiseerd worden. Toen onze vader opgebaard stond kregen wij de gelegenheid om dag en nacht bij hem langs te gaan. De begeleiding van de heer Cees Brugman was bijzonder professioneel. Dat hebben wij allemaal als hartverwarmend ervaren.

Mooie uitvaart zoals we het zelf helemaal wilden.

De uitvaart van onze vader werd begeleid door Cees Brugman. Een bijzonder vriendelijke en bekwame meneer die ons heel erg tot steun is geweest. Alles wat wij wilde heeft hij geregeld. Het was een hele mooie dienst, een dag waar we met een heel warm gevoel op terug kijken. Heel hartelijk dank.

Alles volgens onze wensen

Een prettige voorbespreking, een met zorg uitgevoerde opbaring, condoleance zijn wij uitermate te vrede, dat volgens de wensen van de overleden en nabestaande is uitgevoerd. Dit uitgevoerd door De Heer Marcel Schabbink en De Heer Cees Brugman.

Beste uitvaartverzorger die ik mij kon wensen

Omdat ik de beste uitvaartverzorger kreeg die ik mij kon wensen. Dhr. Schutter is een bijzonder betrokken persoon. Dit was mijn eerste ervaring met Monuta en ik hoop dat de kwaliteit en betrokkenheid zo blijft bij Monuta.

Een dikke pluim

Alles was prima verzorgd van af de dag van overlijden tot dat alles is afgehandeld, prima een dikke pluim.

Facturering

Facturering

Geweldige uitvaartverzorger!

Kan niets anders zeggen dan PERFECT! Alle geduld, zeer ervaren, rustig, accuraat, betrokken...zo kan ik nog wel even doorgaan. Deze man verstaat zijn vak! Alle goeds meneer Schutter! Mvg familie de Leeuw

Perfect geregeld

Ik heb het over Monuta Westerveld. Vanaf het eerste gesprek tot het laatst werd alles perfect geregeld.Geen geheimen over de prijs je kunt alles invullen zoals jij het wilt. Je wordt met raad en daad bijgestaan. De begroting was ook nauwkeurig en bv.het drukken van de kaarten was allemaal in eigen beheer,hier en daar een verandering was geen probleem,binnen de kortste tijd opgelost.