Uitvaart regelen

Een overlijden is meestal een zeer emotioneel moment. Na een overlijden kunt u verdoofd zijn door verdriet, maar er dient opeens veel geregeld te worden. Veel mensen weten niet precies wat hen te wachten staat nu een dierbare er niet meer is. Vaak staat uw hoofd niet naar al deze praktische zaken. Probeer rustig te blijven, laat u door niemand opjagen en neem de tijd om afscheid te nemen.

Monuta Westerveld stelt alles in het werk voor u de voorwaarden te creëren op een waardige, stijlvolle wijze afscheid te nemen.

Na een overlijden is Monuta Westerveld dag en nacht bereikbaar op: 023 – 562 70 10. Tijdens het eerste contact helpen wij u bij het maken van keuzes voor wat er geregeld dient te worden. Ook maken wij altijd een afspraak met de nabestaanden om de uitvaart in alle rust, persoonlijk en met aandacht te bespreken. Dit kan bij één van de familieleden thuis of bij ons op kantoor. Zo is Monuta Westerveld de steun bij iedere uitvaart.

Wij zijn er ook voor u: vóór een overlijden
De persoonlijke begeleiding van Monuta Westerveld is er niet alleen voor, tijdens en na de uitvaart.
Wilt u nu al meer weten over de mogelijkheden die er zijn bij een uitvaart?
Wat kan Monuta Westerveld voor u betekenen? Op deze pagina kunt u per rubriek onze dienstverlening bekijken.

Indien u meer wilt weten, een afspraak wenst of aanvullende informatie wilt ontvangen, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Onze uitvaartverzorgers informeren u graag.

Bespreek uw ideeën en wensen gerust met ons. Er is meer mogelijk dan u misschien denkt, ook als u elders of niet verzekerd bent!

Waarom Monuta Westerveld?

  • Uw wensen staan centraal
  • Persoonlijke benadering, aandacht en betrokkenheid
  • Voor iedereen: met en zonder verzekering
  • Met respect voor religie en tradities
  • Klein team, nauwe betrokkenheid

Werkgebied

Schiphol, Luchthaven Schiphol, Schiphol-Rijk, De Hoef, Vrouwenakker, Rijsenhout, Aalsmeerderbrug, Rozenburg Nh, Oude Meer, Haarlem, Zandvoort, Overveen, Heemstede, Vogelenzang, Bentveld, Bennebroek, Hoofddorp, Zwaanshoek, Cruquius, Beinsdorp, Nieuw Vennep, Burgerveen, Leimuiderbrug, Weteringbrug, Abbenes, Buitenkaag, Lisse, Lisserbroek, Hillegom