Uitvaartwensen vastleggen

Het komt steeds vaker voor dat mensen tijdens hun leven al na gaan denken over de dood en hun eigen uitvaart. Dus niet alleen bij ouderdom of ziekte, maar ook al op jongere leeftijd. Uw wensen kunt u nu al digitaal vastleggen in 'Monuta Uitvaartwens', een formulier dat u in enkele stappen langs alle elementen van de uitvaart leidt.

Uw uitvaartwensen online vastleggen

De voordelen voor u van het digitaal vastleggen van uw wensen zijn:

  • U kunt uw wensen altijd later nog aanpassen.
  • Als Monuta Westerveld bij uw overlijden de uitvaart gaat verzorgen, dan zijn uw uitvaartwensen bekend.
  • Als u uw wensen heeft vastgelegd, weten uw nabestaanden later zeker dat zij de juiste keuzes maken.

Een geruststellend gevoel voor iedereen.

Soms is het wenselijk dat een uitvaart al wordt besproken voordat u of uw dierbare komt te overlijden. Bijvoorbeeld; om individuele wensen bij het afscheid en de uitvaart vast te leggen of wanneer iemand ongeneeslijk ziek is. In dit voorgesprek kunnen wij uw wensen zorgvuldig met u doornemen en eventueel laten vastleggen op een wensenformulier. U bepaalt zelf welke wensen er vooraf worden besproken en op papier worden gezet. U ontvangt na ons gesprek een afschrift van de besproken wensen die u kunt bespreken met naaste familie of kunt bewaren bij uw administratie. Wij bewaren altijd een kopie, zodat bij een melding van overlijden de wensen bij ons ook bekend zijn.

Uitvaart wensenboekje aanvragen

Het geeft u en uw nabestaanden een gevoel van rust als de uitvaart al is besproken en is vastgelegd. Indien u een voorgesprek wenst kunt u vrijblijvend een afspraak maken om samen met één van onze uitvaartverzorgers uw uitvaartwensen te bespreken en vast te leggen.

Waarom Monuta Westerveld?

  • Uw wensen staan centraal
  • Persoonlijke benadering, aandacht en betrokkenheid
  • Voor iedereen: met en zonder verzekering
  • Met respect voor religie en tradities
  • Klein team, nauwe betrokkenheid

Werkgebied

Schiphol, Luchthaven Schiphol, Schiphol-Rijk, De Hoef, Vrouwenakker, Rijsenhout, Aalsmeerderbrug, Rozenburg Nh, Oude Meer, Haarlem, Zandvoort, Overveen, Heemstede, Vogelenzang, Bentveld, Bennebroek, Hoofddorp, Zwaanshoek, Cruquius, Beinsdorp, Nieuw Vennep, Burgerveen, Leimuiderbrug, Weteringbrug, Abbenes, Buitenkaag, Lisse, Lisserbroek, Hillegom