Overslaan en naar de inhoud gaan
Afspraak
maken
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten.

Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.
Afspraak maken

Afspraak

bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
075 - 205 00 87

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Van der Wielen gemiddeld met een

9.9
9 beoordelingen
100% beveelt Monuta Van der Wielen aan

Wat onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Goede uitleg hoe alles gaat.

Meer lezen
Rob Rees
Almere
03-01-2022
10

Roel van wielen heeft ons helemaal naar wens geholpen blij mee

Meer lezen
mevrouwcokkie
Zaandam
08-09-2021
9

Roel is n uitstekende uitvaartleider en heel begrip vol en denk mee kwa wensen .

Meer lezen
Desire van den berg
Bergen
04-08-2021
10

De ervaring met de uitvaartondernemer was zeer positief. Hij legde alles goed uit, was duidelijk en had duidelijk oog voor de belangen van de nabestaanden. Ook zijn begeleiding tijdens de uitvaart was fijn en hij zorgde voor de nodige ‘ontzorging’.

Meer lezen
Peter
Almere
14-07-2021
10

Heel goede service gekregen omtrent de verzekering van onze baby. Verder een hele goede lieve uitvaart ondernemer die ons geholpen heeft!

Meer lezen
de heer Tillema
Purmerend
25-06-2021
10

oude polissen werden allemaal uitgezocht zeer vriendelijke man nam rustig de tijd werd op alles op de hoogte gehouden uitvaart centrum zeer verzorgt liep alles weer perfect op rolletjes zeer tevreden

Meer lezen
marlies hovestad
zaandam
11-12-2020
10

We hebben er een heel goed gevoel aan over gehouden het was top geregeld allemaal

Meer lezen
Lustig
anna paulowna
10-12-2020
10

Hoe dan ook met veel verdriet een planning te maken voor m'n overlede vader, ging het met veel respect en begrip waardoor ik toch de kracht kreeg af en toe toch voor mij doende scherp te zijn wat echt veel moeite koste, want ik mis hem ontzettend kan ik alleen maar zeggen dat ik zeer tevreden ben hoe het verlopen is en dat kan ik ook voor m'n familie zeggen. Roel van der wiel het was net je een van ons bent (een oom) graag wil ik (wij) je nogmaal bedanken voor het meedenken, meeleven en steun (grote dank) grang tanji Roel!!!

Meer lezen
Patrick Uhlenbeek
Saendelft
21-11-2020
10

Hele goede begeleiding

Meer lezen
Ingrid
Beverwijk
29-09-2020

Lieve Roel. Het kwam er niet eerder van maar dit wilde ik nog even kwijt, Soms gebeuren er dingen in je leven die zwaar zijn...loodzwaar. Het is dan zo mooi dat er mensen zijn die jou bij willen staan in deze moeilijke tijd. Ja het is misschien hun werk, maar het is al bijzonder dat iemand een beroep kiest waarbij hij/zij constant om moet gaan met tranen en verdriet. Ik heb helaas al heel wat begrafenissen meegemaakt maar nog nooit heb ik daarbij een uitvaart begeleider/verzorger getroffen zoals Roel van der Wielen. Hij hoort je, hij voelt je en hij draagt je. Als jij denkt ik weet het niet meer dan draagt hij de oplossing aan. Het is fijn om in moeilijke tijden te kunnen steunen op iemand die het wel weet en die met je meedenkt. Dus duizend maal dank lieve Roel voor alle goede zorgen voor, tijdens en na het overlijden van mijn zus. De uitvaart was precies hoe mijn zus hem wilde hebben en stond voor hoe mijn zus was. Niets is jou teveel en ieder probleem los jij op met jouw gepaste houding en je hart van goud. Keep up the good work. Liefs Alexia.

Meer lezen

Alexia

Hele fijne begeleiding en een goed contact met Roel.

Meer lezen

Ingrid van Os

Wat een verdriet, verliezen van een derde dierbare persoon, mijn lieve moeder. En dit is dan de derde uitvaart die wij hebben meegemaakt in 8 jaar tijd. Het afscheid nemen is zeer belangrijk en zeker voor de kleinkinderen. Als ik mag vergelijken is deze uitvaart anders, hier heeft de uitvaartverzorger Roel ontzettend goed bijgedragen en begeleid. Je kan zien dat iemand ervaring heeft en ook nog eens zijn werk met gevoel doet. Mijn dochter van 6 jaar heeft hij zo goed op een leuke manier weten bij te betrekken, dat het voor haar minder pijnlijk was en dat ze ook met een fijn gevoel terugkijkt naar de uitvaart. Het zat 'm vooral in de kleine dingen die voor ons veel betekenen. Hierbij bedanken we Roel van der Wielen.

Meer lezen

Agustina

Half april overleed mijn vader. Wij zaten midden in de periode waarin een normale uitvaart niet mogelijk was. Ik had met de uitvaartverzorger besproken wat mogelijk was. Met zijn voorstellen zijn we toch tot een hele mooie uitvaart gekomen.

Meer lezen

Elzinga

Lieve Roel, Wat ben ik blij dat ik jou gebeld heb afgelopen zaterdag. Wat ben ik blij dat jij er voor ons was en bent. De uitvaart van oma Ria Koster was bijzonder. Bijzonder mooi bijzonder door jou bijdrage. Ik ben je eeuwig dankbaar! Liefs

Meer lezen

Berny Edel