Uitvaart regelen Zaandam

Er komt veel op u af als een dierbare overlijdt. Op dat moment wilt u waarschijnlijk met de nabestaanden samenzijn om afscheid te nemen en te rouwen om het verlies. Toch moet er ook in korte tijd veel worden geregeld. Ik neem graag de praktische zaken uit handen, zodat u rustig afscheid kunt nemen. Daarnaast staat Monuta Roel van der Wielen voor u klaar om samen met u de uitvaart te regelen. 

Er is meer mogelijk dan u denkt 

Bijvoorbeeld op het gebied van catering, maar ook als het gaat om locaties. Monuta Roel van der Wielen verzorgt een crematie of begrafenis voor iedereen. Ook als iemand niet of ergens anders verzekerd was. Neem contact met mij op via telefoonnummer 075-205 00 87

Begrafenis regelen in Zaandam 

Wanneer een dierbare overlijdt, is de eerste vraag vaak: begraven of cremeren? Voor een begrafenis zijn er meerdere locaties in Zaandam en omgeving waar u terecht kunt om een uitvaart te regelen. Hierover vertellen we u graag meer. Van de kist tot aan de dragers en het rouwvervoer: u kunt alles aan mij overlaten. Ik regel de begrafenis, zoals u dat graag wilt. 

Wat kost een begrafenis? 

De kosten van een begrafenis zijn afhankelijk van de persoonlijke wensen. Tegenwoordig kost een begrafenis is al gauw tussen de € 8.500,- en € 11.000,-. Bij een begrafenis krijgt u te maken met grafkosten. De kosten voor een graf verschillen per begraafplaats. In de grafkostenmeter kunt u opzoeken wat de kosten zijn voor de begraafplaats van uw keuze. 

Crematie regelen in Zaandam 

Veel nabestaanden weten niet wat er allemaal komt kijken bij het regelen van een crematie. Naast de mogelijkheden voor een crematie in Zaandam kan ik u adviseren over de diverse crematoria waar een afscheid kan plaatsvinden. U heeft de vrije keuze om naar elk crematorium te gaan waar u wenst. Wilt u meer weten over het regelen van een crematie in Zaandam? Neem dan gerust contact met mij op.

Wat kost een crematie? 

De kosten van een crematie zijn afhankelijk van de persoonlijke wensen. Kiest u bijvoorbeeld voor een spaanplaten of eiken uitvaartkist? Wilt u koffie met cake of mag dit een uitgebreide lunch zijn? Wilt u een advertentie laten plaatsen of niet? Tegenwoordig kost een crematie tussen de € 6.000,- en € 9.000,-. Graag help u bij het regelen van een uitvaart in Zaandam. Binnen 24 uur ontvangt u een overzichtelijke kostenbegroting.

Plechtigheid op een andere locatie is ook mogelijk 

De afscheidsdienst hoeft bijvoorbeeld niet per se in het crematorium plaats te vinden. Elke locatie is mogelijk. Bent u met een klein gezelschap en wilt u liever thuis afscheid nemen? Of juist in een kerk of op een andere geliefde locatie? Dat kan. Ik denk graag met u mee. Samen zorgen we voor een passend afscheid. 

Heeft u nog vragen? 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden rondom het regelen van een uitvaart in regio Zaandam? Dan help ik u graag verder. Ik kan een uitvaart regelen die volledig aan uw wensen voldoet. Neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek of als u meer wilt weten over een uitvaart in Zaandam.