Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
075 - 205 00 87

Een voorgesprek aanvragen

Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Twee vrouwen aan tafel in gesprek
Maak nu een afspraak
Groep mensen nemen afscheid op begraafplaats

Begrafenis regelen in Zaandam

U kunt door ons een begrafenis laten regelen in Zaandam en omgeving op iedere begraafplaats die u wenst. Denkt u aan de gemeentelijke begraafplaats, de rooms katholieke begraafplaats of de Joodse begraafplaats in Zaandam, maar ook aan de algemene begraafplaats in Oostzaan. Samen met u geven wij de begrafenis vorm. Wij adviseren u bij het invullen van de afscheidsplechtigheid, maar ook bij de keuze voor de kist, bij het rouwvervoer en in de mogelijkheden rondom het dragen van de kist. Een begrafenis in Zaandam, Oostzaan en omgeving regelen wij zoals u dat wilt.

075 - 205 00 87
Rouwbloemen worden op kist geplaatst

Crematie regelen in Zaandam

De mogelijkheden bij het regelen van een crematie in Zaandam en Oostzaan zijn groot. U kunt het afscheid vormgeven zoals u dat wilt en heeft daarnaast de keuze voor ieder crematorium in Nederland. Voor welke locatie u ook kiest, wij adviseren u graag. Ook wanneer u kiest voor een andere plek dan een uitvaartcentrum. Want misschien wilt u graag afscheid nemen op een plek waar uw dierbare graag kwam of waar u fijne herinneringen aan heeft? Of u bent met een klein gezelschap en wilt liever thuis afscheid nemen? Alles kan. Wij denken graag met u mee en zorgen samen met u voor een passend afscheid.

075 - 205 00 87
Roos op grafsteen

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over het regelen van een uitvaart in Zaandam en Oostzaan? Neem gerust contact op. Voor het melden van een overlijden kunt u dag en nacht bellen.

075 - 205 00 87