Uitvaartverzorger

Als uitvaartverzorger van Monuta Roel van der Wielen in omgeving Zaandam, sta ik dag en nacht voor u klaar. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn rondom een uitvaart of eens persoonlijk kennismaken? Neem dan contact met mij op via 075-205 00 87.

Mijn naam is Roel van der Wielen. Al 48 jaar woon ik in Zaandam, waaronder in de wijk Kogerveld en op dit moment niet ver daarvandaan. 

Mooi en respectvol

Voordat ik uitvaartverzorger werd, heb ik verschillende eigen bedrijven gehad. De meeste voldoening en kracht haalde ik uit het begeleiden en ondersteunen van mensen, in welke vorm dan ook. Het doet mij goed wanneer ik van nabestaanden te horen krijg dat de uitvaart mooi en respectvol geregeld was, dat ik me volop voor de familie heb ingezet, het vertrouwd voelde en dat ik daarnaast alle praktische zaken geruisloos heb kunnen regelen. Op die manier hebben de nabestaanden de tijd om afscheid te nemen van hun overleden dierbare. 

Geen rouwproces is hetzelfde

Na een overlijden, in gevoel van verschillende emoties, komt er veel regelwerk op u af. Ik begrijp dit als geen ander. Helaas heb ik al heel vroeg te maken gekregen met de verwerking van het rouwproces. Toen ik vijftien jaar was overleed mijn moeder aan de gevolgen van hartfalen. In de jaren daarna verloor in zowel mijn vader als mijn zoontje in een korte periode. Het leerde mij dat niet ieder rouwproces hetzelfde is en dat iedereen hier op een andere manier mee omgaat.

Nu ik iets meer levenservaring bezit, kreeg ik meer en meer het gevoel dat ik hier iets mee moest gaan doen. En dat doe ik vanaf nu ook. Na een uitgebreide opleiding ben ik er klaar voor; als uitvaartverzorger van Monuta Roel van der Wielen in Zaandam en omgeving.

Samen zorgen we voor een passend afscheid

Mijn doel is om samen een mooi, warm en passend afscheid te verzorgen die steun en troost biedt. Dit kunnen wij samen bereiken door te kijken naar de leefstijl en wensen van de overledene en deze te verweven in het afscheid. Ik hoop dat u open staat voor mij om u mogen te begeleiden in deze zware periode. 

Wilt u meer weten?

Monuta Roel van der Wielen is er voor u, ook als u niet of elders bent verzekerd. Wilt u meer weten over de mogelijkheden Zaandam en omgeving? Neem dan gerust contact met mij op. Ik ben telefonisch bereikbaar via 075-205 00 87.

Waarom Monuta Roel van der Wielen?

  • Uw wensen staan centraal
  • Altijd een waardig afscheid, passend binnen uw budget
  • Altijd één vaste contactpersoon, voor, tijdens en na de uitvaart
  • De afspraken die ik met u maak zijn duidelijk en transparant
  • Ook als u niet of elders verzekerd bent

Werkgebied

Zaandam, Oostzaan, Zaanstad