Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0800 023 05 50

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Zaanstad gemiddeld met een

9,9
19 beoordelingen
100% beveelt Monuta Zaanstad aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Mijn/onze ervaring met Roel is heel goed. Een fijne en rustige man die goed heeft geluisterd naar onze wensen en perfect heeft meegedacht. Wij hadden geen betere begrafenisondernemer kunnen krijgen. Helaas gaat hij nu weg bij monuta maar ik zou hem zeker aanvragen als ik de kans zou krijgen!!

Meer lezen
Chantal
Purmerend
28-03-2023
9

goede ervaring gehad toen onze moeder overleed dus toen onze vader overleed Monuta gebeld en het doorgegeven van het verlies ben daar na terug gebeld door Jade Schuurman die de volgende dag langs kwam om alles door te nemen, was een begripvolle en aardige dame en heeft alles goed geregeld.

Meer lezen
Erwin
Zaandam
08-11-2022
10

Mijn man is 6 weken geleden overleden dus moesten we op zoek naar een uitvaartleider .we kwamen uit bij Roel van der Wielen een betere konden wij niet vinden wat een geweldige man .Hij gaf ons ruimte en ideeën aan .Wij hebben gekozen voor een huiskamer uitvaart . De kleinkinderen hebben tekeningen op de kist gemaakt en vrienden en familie hebben allemaal iets op de kist geschreven .toen mijn man werd opgehaald stond iedereen langs de kant van de weg en werd mijn man onder luid applaus weg gereden ! Het was een mooi en waardig afscheid . Roel bedankt .

Meer lezen
Anna
Zaandam
13-10-2022
10

Het overlijden is altijd verdrietig maar mocht t snel weer gebeuren dan weet ik Roel te vinden.

Meer lezen
Leone Joustra
Koog aan de Zaan
05-07-2022
10

We hebben Monuta als zeer prettig ervaren. Er werd goed de tijd genomen en de organisatie klopte gewoon. Denken goed mee, want jeetje je staat voor een hoop zaken waar je niet aan gedacht hebt van te voren. Ik hoop ze niet vaak nodig te hebben, maar mocht het zo zijn, zou ik voor Monuta kiezen.

Meer lezen
Raymon
Amsterdam
28-06-2022
10

Wij vinden Roel een hele fijne uitvaartverzorger. Leeft heel erg mee met de familie. Alles tot de puntjes verzorgt. Denkt mee met de mensen. Super geregeld. Bedankt Roel.

Meer lezen
Jos Walter
Hoorn
01-04-2022
10

Ik heb dus geen ervaring met Roel maar wel met Andre en die heeft ons prima begeleidt.

Meer lezen
Edith Scheffer
Zaandam
15-03-2022
10

Op de werkzaamheden en begeleiding door Roel is niets aan te merken.

Meer lezen
Len
Oostzaan
17-02-2022
10

Bijzonder fijn contact met Roel en alles naar onze wensen en zelfs meer. Ook tijdens de dienst heeft hij het op een bijzondere fijne manier gedaan zodat iets wat altijd erg treurig is toch heel fijn en soms met een lach verliep echt top Roel dank je wel

Meer lezen
Elles
Krommenie
13-02-2022