Recensies

Afscheid in stijl

Nooit geweten dat een crematiedienst ook 'leuk' kon zijn, maar Christian en het team dat hij had samengesteld, hebben absoluut wonderen verricht. Afscheid nemen is pijnlijk en zwaar en men vermijdt dan ook graag dergelijke ceremonies, maar Christian en de mensen uit Monuta bieden net dat kleine beetje verlichting om het ietsje draaglijker te maken. Hij luistert naar zijn cliënten hun ideeën en weet een tijdschema en planning na te komen op een menselijke en respectvolle manier zonder de nabestaanden af te jagen of te forceren. Het afscheid van mijn vader was in stijl en exact zoals zoals hij en mijn moeder in gedachten hadden, zeer mooi en eerbiedig, ik kan er niet veel meer over zeggen dan dit, maar we hadden het zelf niet beter gekund.

Respectvolle crematie

Wij kijken terug op een respectvolle waardige prachtige crematie van mijn vader. Alles zo goed geregeld door Christian, door hem hebben we een afscheid kunnen creëeren wat zo bijzonder was en maakt het afscheid nemen zachter. De manier hoe Christian mijn zoon Tim betrok bij het afscheid nemen van zijn grote vriend Opa was bijzonder. Van begin tot het eind nam Christian Tim mee om op zijn eigen manier zijn verdriet een plekje te geven. Dank je Christiaan voor alles! Lilian Schrauwen

Mijn oma

30-10-17 De dag dat ik mijn oma moet uitzwaaien naar haar laatste bestemming , Het crematorium : Geregeld door Chris. Chris je hebt dit echt super mooi en goed gedaan zoals altijd!! Bedankt voor de steun en de zorge die je gaf de laatste week. En Bedankt voor de mooie uitvaart en woorden voor mijn oma. TOPPER!!!

Uitvaart René Rommens

Zo mooi en respectvol hoe jullie de uitvaart van René hebben begeleid van begin tot eind. Christiaan...je bent een topvent...je bent ook al een keer speciaal naar Italië gereden om daar de urne van mijn nichtje op te halen...je hebt een plaats in mijn hart veroverd... jullie weten hoe je nabestaanden kan bijstaan. Jullie zijn een topteam...bedankt. OGIMA Carine

Bedankt!!

Christian Zorge heeft de uitvaart van mijn vader echt super geregeld. Hij stond ons met raad en daad bij zonder opdringerig te zijn. Hij heeft goede adviezen en is heel erg behulpzaam. Dank je wel, Chris! Mede dankzij jou was het een heel mooi afscheid.

mevr

Christian Zorge heeft de uitvaart van mijn vader echt super geregeld. Hij stond ons met raad en daad bij zonder opdringerig te zijn. Hij heeft goede adviezen en is heel erg behulpzaam. Dank je wel, Chris! Mede dankzij jou was het een heel mooi afscheid.

Enorm bedankt.

Christian bedankt voor de mooie uitvaart van moeder en bedankt voor alle mogelijkheden die je ons bood. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Nogmaals dank, Grtjes Jac en Viv.

Positieve ervaring

Ervaring is positief.

Alles mooi geregeld

Zodra we hoorden dat we van een levenloos kindje gingen bevallen hebben we contact opgenomen met Christian Zorge, omdat hij bij ons om de hoek zat, zodat we onze dochter Mirthe konden zien. We hebben elke dag mogen kijken van hem en hebben ook een prachtige crematie gehad en alles was mooi geregeld, zodat we geen zorgen daar nog eens over hadden. We zijn erg blij met hem in contact te zijn gekomen.

Veel steun

Nadat mijn zwager was overleden, hebben wij contact gezocht met Christian Zorge. Direct hadden wij een goed contact. Wij hadden veel steun bij het regelen van de formaliteiten en goede suggesties voor een waardige uitvaartplechtigheid. Velen die op de uitvaartplechtigheid aanwezig waren, waren vol lof over de wijze waarop wij afscheid hebben genomen van mijn zwager. Wij zijn dan ook enorm dankbaar voor de wijze waarop Christiaan invulling heeft kunnen geven aan onze wensen.