Uitvaartcentrum

(0575) - 512 931 24/7 bereikbaar

Graag stellen wij ons uitvaartcentrum in Zutphen beschikbaar voor de uitvaart van uw overleden dierbare. Het is mogelijk om hier afscheid te nemen in de dagen na zijn of haar overlijden in de opbaarkamer of in een van onze 24-uurskamers. Daarnaast verzorgen wij de afscheidsdienst van begin tot eind. Lees meer over onze 24-uurskamers op de pagina over opbaring en laatste verzorging.

Alle tijd in ons uitvaartcentrum in Zutphen

Houdt u de afscheidsdienst in ons uitvaartcentrum, dan heeft u alle tijd. In een crematorium heeft u vaak niet meer dan 45 minuten de tijd voor een uitvaart of afscheidsdienst. Wij reserveren een hele ochtend of middag voor u. Hierdoor heeft u meer tijd voor de dienst, en heeft u geen extra kosten bij het crematorium. Het is bijvoorbeeld mogelijk om na de afscheidsdienst samen de overledene naar het crematorium te begeleiden, en vervolgens voor de condoleance of een samenzijn terug te komen in ons uitvaartcentrum in Zutphen.

Faciliteiten: aula en koffiekamer

Onze aula in ons uitvaartcentrum in Zutphen is modern, maar ook huiselijk ingericht en door de grote ramen is er veel licht. Er zijn ruim 150 zitplaatsen en een ruim aantal staanplaatsen. Met de schuifwand in het midden maken we de ruimte intiem voor kleine gezelschappen van bijvoorbeeld twintig mensen. De ruimte is goed toegankelijk voor minder validen.

Persoonlijk afscheid nemen staat centraal tijdens de plechtigheid. U vult de plechtigheid geheel naar eigen wens in, bijvoorbeeld met (live)muziek, sprekers en eigen rituelen. Mensen van elke cultuur en religie kunnen bij ons op een traditionele manier afscheid nemen van hun dierbare. Wilt u de uitvaartdienst in ons uitvaartcentrum in Zutphen nog eens naluisteren, dan maken we voor u een opname op cd.

Catering

Wij verzorgen graag een persoonlijk afscheid, en dat geldt ook voor de catering in ons uitvaartcentrum in Zutphen. Wilt u na de dienst bijvoorbeeld graag een gebakje eten tijdens de condoleance? Of heeft u behoefte aan een uitgebreide lunch met een warme kop soep? Bespreek uw wensen met ons. Dan geven wij op basis van uw wensen vorm aan ieder onderdeel van het afscheid.

U bent welkom in ons uitvaartcentrum

Wilt u meer zien van ons uitvaartcentrum in Zutphen? Volg dan een virtuele rondleiding door ons uitvaartcentrum. Zo krijgt u een indruk van de sfeer en de mogelijkheden. U bent ook van harte welkom om eens te komen kijken en uw wensen met ons door te spreken. Neem hiervoor telefonisch contact op via 0575 - 512 931. Ook voor vragen kunt u dit telefoonnummer bellen.

“De omgang met uitvaartverzorger Gilbert Beijer was heel prettig. Net als de respectvolle manier van opbaren en nette verzorging van de uitvaart.” – Mevrouw Denekamp-Bosveld

Waarom Monuta Zutphen?

  • Uw wensen staan voor ons centraal
  • Altijd een waardig afscheid, passend binnen uw budget
  • Altijd één vaste contactpersoon, voor, tijdens en na de uitvaart
  • Onze uitvaartverzorgers zijn oprecht betrokken
  • De afspraken die we met u maken zijn duidelijk en transparant

Werkgebied

Tonden, Zutphen, Eefde, Gorssel, Epse, Joppe, Almen, Steenderen, Baak, Bronkhorst, Toldijk, Warnsveld, Vierakker, Wichmond