Monuta Zwolle organiseert wekelijks een koffie-uurtje

Monuta Zwolle organiseert iedere dinsdag een koffie-uurtje van 10.00 tot 12.00 uur in het Monuta Informatiecentrum, Boeierweg 13 in Zwolle. Aanmelden is niet nodig.  Loopt u gerust bij ons binnen tussen 10.00 en 12.00 uur. Uitvaartverzorgers Robert Schepers, Elise Weda en Margriet Krook beantwoorden graag al uw uitvaartvragen!

Uitvaartwensen bespreekbaar maken

Nadenken over later doen we allemaal weleens. Over werk, een ander huis of hoe het in de toekomst met de kinderen zal gaan. Over een uitvaart en uitvaartwensen praten we niet zo snel, waardoor bij overlijdens nabestaanden soms toch met vragen en onverwachte kosten blijven zitten. Met dit koffie-uurtje willen wij op een laagdrempelige manier uitvaarten en -wensen bespreekbaar maken. En dat onder het genot van een lekkere kop koffie. 

Kosten van een uitvaart

Tijdens het koffie-uurtje wordt in het bijzonder aandacht besteed aan het bespreken van uitvaartwensen. “Want als je dit op tijd vastlegt en bespreekt met je naasten, dan geeft dat een geruststellend gevoel.  Tijdens het koffie-uurtje geven wij graag een uitvaartwensenformulier mee, waarop uitvaartwensen ingevuld kunnen worden. Wanneer u meer wilt weten over de kosten van deze wensen, kunnen we een vrijblijvende vervolgafspraak maken. Uiteraard ook onder het genot van een kop koffie! 

Bent u verhinderd op dinsdag tussen 10.00 tot 12.00 uur en wilt u toch in gesprek met onze uitvaartverzorgers? Neemt u dan gerust contact op met ons voor een vrijblijvende afspraak. Wij zijn bereikbaar via 038 - 42 11 933 of mail naar zwolle@monuta.nl. Wij komen ook bij u thuis als u dat wilt.