Thuisopbaring en laatste verzorging

038 - 42 11 933 24/7 bereikbaar

Thuisopbaring

Houdt u uw overleden dierbare graag bij u in de buurt, of in zijn of haar vertrouwde omgeving, dan kan het heel prettig zijn om de overledene thuis of op een voor hem of haar vertrouwde plek op te baren. Dat kan in bed, maar ook in de kist op een andere locatie zoals in een verzorgingstehuis.

Onderdeel van onze uitvaartverzorging in Zwolle is dat bij een thuisopbaring elke dag iemand van de laatste verzorging of een uitvaartverzorger langs komt om te kijken of alles goed gaat. En als er eerder of later op de dag iets is, dan mag u ons altijd bellen.

Laatste verzorging

Monuta Zwolle heeft een eigen team van collega’s dat de laatste verzorging van uw overleden dierbare verzorgt. Een voordeel hiervan is dat u altijd dezelfde aanspreekpunten hebt in de dagen tot de uitvaart. De verzorgers die de laatste verzorging hebben gedaan, helpen u ook op de dag van de uitvaart om uw dierbare in de kist te leggen.

Het team laatste verzorging is zeer ervaren en persoonlijk betrokken. Doordat de uitvaartverzorgers en verzorgers van de laatste verzorging directe collega’s van elkaar zijn, kennen de verzorgers de wensen van de familie, die u kenbaar maakt aan de uitvaartverzorger. 

Helpen bij de laatste verzorging

Steeds vaker willen nabestaanden graag helpen bij de laatste verzorging van een overleden dierbare. Dit kan helpen in het rouwproces. Wij ervaren in de begeleiding van nabestaanden die willen helpen bij de laatste verzorging. U mag altijd helpen bij de laatste verzorging, en als u dat niet wilt, dan respecteren wij dat ook. Misschien wilt u (eerst) van een afstandje kijken of alleen haren kammen of sokken aandoen. Hierin heeft u zelf de regie. En wij helpen u graag.

Waarom Monuta Zwolle?

  • Uw wensen staan voor ons centraal
  • Altijd een waardig afscheid, passend binnen uw budget
  • Altijd één vaste contactpersoon, voor, tijdens en na de uitvaart
  • Onze uitvaartverzorgers zijn oprecht betrokken
  • De afspraken die we met u maken zijn duidelijk en transparant

Werkgebied

Zwolle