Overslaan en naar de inhoud gaan
Afbeelding
Over Monuta Expert Team

Expert Team
Monuta

Meer informatie

Wilt u weten wat Expert Team Monuta voor u kan betekenen? Neem dan contact op met Hans Bleijerveld (Directeur Expert Team Monuta) via 055 - 527 42 77 of het contactformulier op deze pagina. Het telefoonnummer is ook 24 uur per dag en zeven dagen per week bereikbaar voor het melden van een overlijden. 

Elke uitvaart is bijzonder, want elk mens is uniek. Maar sommige uitvaarten zijn ook bijzonder, omdat de uitvoering om een speciale manier van werken vraagt. Deze uitvaarten hebben unieke elementen die niet dagelijks voorkomen. Het gaat dan bijvoorbeeld om grote, complexe uitvaarten, uitvaarten met mediabelangstelling of uitvaarten waarbij protocol en ceremonieel een belangrijke rol spelen.

Om ook deze uitvaarten op de juiste manier te verzorgen, is het Expert Team Monuta in het leven geroepen waarin alle specialistische kennis is samengebracht. Dit team bestaat uit een aantal medewerkers die door het hele land ingezet kunnen worden. Zij hebben door training en ervaring kennis opgedaan om bijzondere uitvaarten te verzorgen. Naast uitvaarten kunnen zij bijvoorbeeld ook een herdenkingsdienst of een stille tocht organiseren. Als het nodig is, is het team binnen een half uur beschikbaar.

Onze
dienstverlening

  • Veteranenuitvaart
  • Staatsuitvaart
  • Rijksoverheid
  • Uitvaarten vanuit internationale organisaties
  • Uitvaarten met (beperkte) militaire eer
  • Uitvaarten met korpseer vanuit politie of brandweer
  • Exclusieve uitvaarten
  • Rampen en calamiteiten
  • Uitvaarten met veel mediabelangstelling

Meer weten over
de mogelijkheden?

Ons team is er voor iedere uitvaart die anders is dan gebruikelijk, doordat protocol, ceremonieel of veel mediabelangstelling een belangrijke rol speelt. Maar ook wanneer een groot aantal gasten de uitvaart bezoeken. Dankzij onze samenwerking met partijen als defensie, politie, brandweer en gemeenten, kunnen wij alles vlot en adequaat organiseren. Ook zorgen we ervoor dat de nabestaanden één contactpersoon krijgen. We verzamelen alle vragen van de betrokken partijen, bundelen en verwerken deze. Zo ontzorgen we en leveren we maatwerk van het hoogste niveau.

Wilt u weten wat Expert Team Monuta voor u kan betekenen? U kunt direct contact met ons opnemen via het formulier hiernaast. 

Aanhef
CAPTCHA Deze vraag is bedoeld om spam op de website tegen te gaan.
2 + 4 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.