Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0800 023 05 50

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Horst gemiddeld met een

9,6
10 beoordelingen
100% beveelt Monuta Horst aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Prettige ervaring. Zowel direct na het overlijden, tijdens de voorbereidingen van de uitvaart en tijdens de uitvaart. Vriendelijk, makkelijk bereikbaar.

Meer lezen
Britt van der Heijden
Roermond
26-04-2022
8

Heb eerder 2 uitvaarten bij Monuta gehad van Marion Schuren, alles tot in de puntjes perfect geregeld. Misschien lagen mijn verwachtingen iets te hoog daardoor. Miste de parkeerplaats voor de directe naaste bij de kerk, en aan een zij- uitgang werden geen bidprentjes aangeboden, wel besteld en betaald nu over wat niet nodig had hoeven te zijn. Verder vond ik de digitale verwerking van de rouwbrief, prentjes enzovoorts heel prettig ging snel en was heel duidelijk allemaal.

Meer lezen
Sylvia
Tegelen
15-03-2022
9

Binnen de grenzen van de corona maatregelen is de uitvaart goed verzorgd geweest. Monuta heeft ook bij de last minute veranderingen goed mee gedacht en ons geholpen.

Meer lezen
Anita Smitsmans
OHÉ EN LAAK
17-02-2022
10

we kregen overal direkt antwoord als we vragen hadden. De crematie en begrafenis verliep naar wens. We kregen goede reacties over de crematie alsmede over de begrafenis 4 dagen later

Meer lezen
Jos
Tegelen
03-02-2022
10

Zeer fijne begeleiding in een moeilijke tijd. Echt ontzorgend.

Meer lezen
Meta
Roermond
02-02-2022
10

Bedankt. Van mijn kant, tevredenheid. Duidelijke informatie

Meer lezen
Katarína Drabik
Venlo
16-12-2021
10

Ondanks de coronamaatregelen was alles precies zo geregeld zoals wij wilden

Meer lezen
mevrouw monique Dieteren
Sittard
04-10-2021
10

Vanaf melden overlijden tot na de crematie alles uitstekend verzorgd de begeleiding en het contact ben ik zeer tevreden en zeker in deze tijd met corona ook de verzorging van de overledene was uitstekend ze hebben ons alles uitgelegd en voor de verzorging werd toestemming gevraagd of ze bepaalde dingen mochten doen Ook de afscheidsdienst zijn we zeer tevreden over

Meer lezen
Johanna Vliegen
Echt
20-06-2021
10

Aan medewerkers van Monuta, Ik wil jullie bedanken voor de inzet van een prachtige, mooie uitvaart die plaats vond op 26 februari jl. We denken aan vooral de (kleine) dingen waarin jullie je onderscheiden. Hoe mooi is het om in een sfeervol verlichte kamer afscheid te kunnen nemen die mooi was aangekleed met bloemen vergezeld met een kaartje. Hoe fijn is het als er dubbele vragen gesteld worden(omdat we de kluts een beetje kwijt waren) er in alle vriendelijkheid en geduld opnieuw uitleg volgt. Hoe mooi is het als opgemerkt wordt dat personeel van Monuta zich stijlvol, ceremonieel en verzorgd presenteert. Hoe mooi is het dat de muziek die gekozen is met een persoonlijke link wordt ingeleid. Hoe mooi is het om in een fotorapportage het familieleven te zien van vroegere tijden waarbij inbreng van familie mogelijk was. Hoe mooi is het om een achternichtje met een blij gezicht te zien met een knuffeltje in haar armen en dan vervolgens meldt dat ze Francientje bij zich heeft. Hoe mooi is het als je na de uitvaart naast een achternichtje zit in de auto, op weg bent naar de laatste rustplaats, ze met trots een lees(werkboek) uit haar tas haalt en het boek laat zien en erover vertelt. Ze wijst op het witte armbandje dat ze draagt. Hoe mooi is het als de jongste kinderen mee kunnen helpen en bij de ingang van de poort al wachtend nog eens op het kaartje lezen voor welke zus en / of broer van Francine de fles is met de roos erin. Hoe mooi is het om te horen hoe een collega antwoord geeft op een vraag van een achterneefje die vragen stelt over de mechaniek van het (rol)systeem in de uitvaartauto. Het is mooi om een prachtig geleid leven door onze zus zo af te sluiten.

Meer lezen
Jet obers
Swalmen
31-03-2021