Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0800 023 05 50

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Horst gemiddeld met een

9,6
16 beoordelingen
100% beveelt Monuta Horst aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

De professionele en persoonlijke begeleiding vóór, tijdens en na het regelen van de uitvaart van mijn man/onze vader voelde als een warme deken in een zeer moeilijke tijd.

Meer lezen
Sandra
Sittard
21-11-2022
10

Kon niet beter

Meer lezen
Leon
Mans
02-11-2022
8

Met bellen naar Mpnuta om de overledene op te halen was wat rommelig ze belde niet terug op de afgesproken tijd moest zelf nog een keer vaart erachter zetten verder overledene met respect behandeld met ophalen.

Meer lezen
Theo
Maasbracht
29-10-2022
10

Hele goede uitvaartverzorger, mooi verzorgde dienst. Alles achteraf goed geregeld. Uitvaartverzorger beantwoorde vragen meteen.

Meer lezen
Joep
St. Joost
08-07-2022
9

Alles liep volgens verwachting uitermate gesmeerd! Paul, onze uitvaartverzorger is volgens daarvoor in de wieg gelegd. Heeft dit perfect begeleid.

Meer lezen
Hubertus van Landeghem
Roermond
07-07-2022
10

Heb mijn vrouw thuis opgebaard gehad, dit is in het geheel goed verlopen, mede door de goede apparatuur en de hulpverleners van monuta. Mijn dank is hiervoor enorm, z omdat ik mijn vrouw geen minuut heb hoeven te verliezen.

Meer lezen
PHM. Witsenburg
VENLO
16-06-2022
8

Elk verzoek, vraag, snel en correct afgehandeld. Medewerkers verdienen een pluim. Facturering is voor verbetering vatbaar.

Meer lezen
Johan
Roermond
03-06-2022
10

Prettige ervaring. Zowel direct na het overlijden, tijdens de voorbereidingen van de uitvaart en tijdens de uitvaart. Vriendelijk, makkelijk bereikbaar.

Meer lezen
Britt van der Heijden
Roermond
26-04-2022
9

Binnen de grenzen van de corona maatregelen is de uitvaart goed verzorgd geweest. Monuta heeft ook bij de last minute veranderingen goed mee gedacht en ons geholpen.

Meer lezen
Anita Smitsmans
OHÉ EN LAAK
17-02-2022