Uitvaart

Uitvaart regelen

0800 - 023 05 50 24/7 Gratis

Bellen vanuit het buitenland

0031 55 5391150

Vanuit het buitenland kunt u ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken via dit telefoonnummer.

Uitvaartverzorger in uw buurt

Uitvaartwensen vastleggen

Leg uw uitvaartwensen vast

Wat kost een uitvaart?

Een uitvaart kost al gauw tussen de € 6.500 en € 11.000. Voor elke uitvaart zijn er basiskosten voor bijvoorbeeld de laatste verzorging en de plechtigheid. Daarnaast zijn de kosten ook afhankelijk van uw eigen wensen. Wilt u de uitvaart sober houden met een besloten kring? Dan zullen de kosten lager zijn, dan wanneer u een grote groep uitnodigt. Ook de keuze voor een begrafenis of een crematie heeft invloed op de kosten. Hier vindt u meer informatie over de kosten van een begrafenis of crematiekosten. Het is ook mogelijk eenvoudig een bedrag op te bouwen voor een uitvaart.

Meer over de uitvaartkosten

De steun bij ieder afscheid

Na het overlijden van een dierbare komt er veel op u af. Onze uitvaartverzorgers helpen u om de uitvaartplechtigheid zo vorm te geven, dat u er met een goed gevoel op terugkijkt. Het is belangrijk om op een passende manier afscheid te nemen. Dit kan u helpen bij de rouwverwerking. 

Bij een overlijden kunt u ons dag en nacht bellen op 0800 - 023 05 50 (gratis). Wij zorgen ervoor dat een uitvaartverzorger bij u langskomt voor de uitvaartverzorging. Wilt u weten wat u alvast kunt doen na overlijden? Bekijk dan de checklist uitvaart regelen.

Eerste gesprek
Tijdens het eerste gesprek neemt de uitvaartverzorger samen met u de wensen van uw dierbare door. Ook worden de belangrijkste zaken alvast besproken. Zoals de opbaarlocatie, de keuze voor begraven of cremeren en de datum en tijd van de uitvaart. Ook komt de rouwkaart aan bod, omdat deze snel verstuurd moet worden. 

In alle rust de details invullen
Tegenwoordig heeft u zes dagen de tijd om de uitvaart te regelen. Hierdoor heeft u meer tijd om na te denken over de invulling van de uitvaartplechtigheid en keuze voor bloemen of rouwvervoer.

Persoonlijke uitvaart
Uitvaarten worden steeds persoonlijker. Met bijvoorbeeld bloemen uit eigen tuin of het lievelingseten van uw overleden dierbare. Onze uitvaartverzorger vertelt u graag meer over de mogelijkheden.

Geen verrassingen achteraf
Aan de hand van het eerste gesprek krijgt u een samenvatting van de afspraken en een begroting van de kosten voor de uitvaartverzorging. Daarna is het nog mogelijk speciale wensen te bespreken zoals bijvoorbeeld een bijzondere kist, live muziek of speciaal vervoer.