uitvaart regelen

Uitvaart regelen

Na het overlijden van een dierbare komt er veel op u af. In korte tijd moet u alles regelen voor de uitvaart, terwijl uw hoofd er niet naar staat. Met onze jarenlange ervaring helpen wij u graag in deze moeilijke periode. We nemen u de zorg uit handen, zodat u rustig afscheid kunt nemen.

Heeft u vragen over wat wij voor u kunnen betekenen? Bespreek uw wensen en ideeën gerust met ons. Er is meer mogelijk dan u misschien denkt. 

Wilt u nu een overlijden melden?

Bel ons dan op 0800 - 023 05 50 (24/7 bereikbaar)

Wat kunt u alvast doen?

Wilt u weten wat u direct kunt doen na het overlijden van uw dierbare? In de checklist uitvaart regelen hebben wij alles voor u op een rij gezet.

Eerste gesprek

Een van onze uitvaartverzorgers komt naar u toe voor het regelen van de uitvaart. Tijdens dit gesprek maakt u kennis met elkaar en vertelt u meer over uw overleden dierbare. Onze uitvaartverzorger zal alvast wat mogelijkheden met u doornemen, om een zo persoonlijk mogelijke uitvaart te regelen. Tijdens het eerste gesprek komt aan bod wat er op de rouwkaart moet komen staan. Zoals de keuze voor begraven of cremeren en de locatie en het tijdstip voor de uitvaart. De invulling van de uitvaart kunt u in de komende dagen in alle rust vorm geven. 

Voor iedereen en elk budget

Monuta is er voor iedereen. Ook als u geen verzekering heeft of ergens anders bent verzekerd kunt u bij Monuta terecht. Onze uitvaartverzorgers denken met u mee. Voor elk budget kunnen zij een persoonlijke uitvaart regelen. Een uitvaart kost al gauw tussen de € 6.500 en € 11.000. U ontvangt een duidelijke begroting zodat u geen onverwachte kosten heeft. 

Wat kunt u nu al voor uw eigen uitvaart regelen?

U kunt uw uitvaartwensen vastleggen, zodat uw nabestaanden straks niet met onverwachte vragen achterblijven. Het is ook mogelijk om samen met een uitvaartverzorger nu al vast te leggen hoe uw uitvaart er straks uit moet zien. U kunt vrijblijvend een afspraak maken met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.