Oscar HammersteinOlivier van Duijn

Werken bij Monuta

Werken. Je gaat het ongeveer de helft van je leven doen. En dat kan heel veel voldoening geven. Als je een baan vindt die bij je past tenminste. Werk waarin je echt commercieel wordt uitgedaagd. Maar het liefst ook werk waar je inhoudelijk achterstaat. Die combinatie is echter zeldzaam. Die combinatie vind je bij Monuta.

Een bedrijf met inhoud. Een bedrijf waar iedereen, van sales tot finance tot management, de drive heeft om het bedrijf nog beter te maken. En zich elke dag inzet om klanten van dienst te kunnen zijn op momenten waar ze dat het hardst nodig hebben. Een plek waar je het verschil kan maken. Want werken bij Monuta betekent niet alleen uitgedaagd worden. Maar ook uitdagingen realiseren. We zijn namelijk groot genoeg voor mensen met grote ideeën en klein genoeg om deze ook waar te maken.

Tegelijkertijd staat de branche voor grote uitdagingen. Waardoor we nog meer open staan voor nieuwe ideeën en graag een stap in de toekomst zetten. Daarom zoeken we bij Monuta mensen die de toekomst van de branche samen met ons willen vormgeven, verbeteren en hierin het verschil willen maken.

De organisatie
Onze organisatie bestaat uit twee onderdelen: uitvaartzorg en uitvaartverzekeringen. Monuta heeft circa 100 vestigingen in heel Nederland (uitvaartcentra, crematoria en begraafplaatsen). Deze onderdelen ondersteunen we vanaf ons hoofdkantoor in Apeldoorn, waar alle stafafdelingen en ook het onderdeel uitvaartverzekeringen vertegenwoordigd zijn. Bekijk voor meer informatie over de organisatie het filmpje van ons jaarverslag