Overslaan en naar de inhoud gaan
Afbeelding
Mensen die werken bij Monuta

Werken bij
Monuta

Meer over dit onderwerp

Kom jij werken bij Monuta?

Bij Monuta gaan we voor een afscheid met een goed gevoel voor iedereen. Of je nou Systeembeheerder , Medewerker Hospitality, Uitvaartverzorger of Marketeer bent. Werken bij Monuta is betekenisvol werk in een ondernemende organisatie.

Uitdagend werk

Onze organisatie daagt je uit in elke functie. Monuta is in beweging en we blijven ontwikkelen in een uitdagende uitvaartbranche. Geen dag is hetzelfde. Met zijn allen werken wij aan een bijzonder afscheid voor iedereen. Dat lukt alleen samen met collega’s die met ons de toekomst willen vormgeven, die zien wat er beter kan en die het verschil willen maken.

Afbeelding
Afdeling recruitment, Susanne en Gerda

Heb je interesse om bij Monuta aan de slag te gaan maar heb je nog een aantal vragen? Susanne of Gerda van de afdeling Recruitment beantwoorden ze graag via 055 - 5391046 (maandag tot en met vrijdag van 8.30 – 15.00 uur) of vacatures@monuta.nl

Onze organisatie

Monuta is een uitvaartbedrijf dat ook het afscheid financieel mogelijk maakt met uitvaartverzekeringen. Onze organisatie is door heel Nederland actief in de Uitvaartzorg, met ongeveer 100 uitvaartcentra, crematoria en begraafplaatsen. Ons hoofdkantoor, waar ons verzekeringsbedrijf is gevestigd, zit in Apeldoorn.  We vinden het belangrijk dat iedereen die bij ons werkt zich thuis voelt, erkent en gerespecteerd wordt. Daarom kijken we naar een goede match op basis van iemands kwaliteiten en persoonlijkheid als we een nieuwe collega zoeken.  Het maakt niet uit wat je gender, seksuele geaardheid, religie, arbeidsbeperking of culture achtergrond is.

 

Franchisenemer worden

Afbeelding
Vacatures bij Monuta
Afbeelding
vrouw kijkt in een fotoalbum