Overslaan en naar de inhoud gaan
Afbeelding
Header vrouw houdt ketting vast

Over Monuta

Welkom bij Monuta, de steun bij ieder afscheid. Als uitvaartverzorger en uitvaartverzekeraar maken wij voor iedereen een afscheid met een goed gevoel mogelijk.

Zo kunt u bijvoorbeeld bij Monuta, vrijblijvend en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen. Om deze wensen financieel mogelijk te maken, kunt u bij ons een uitvaartverzekering afsluiten tegen een scherpe premie. En op het moment dat het nodig is, zorgen we als uitvaartverzorger voor een persoonlijk afscheid, waar nabestaanden met een goed gevoel op terug kunnen kijken.

Afbeelding
illustratie van laatste verzorging door Monuta

Monuta Helpt

Monuta geeft geld aan lokale initiatieven via Monuta Helpt. Hiermee willen wij graag bijdragen aan initiatieven die erop gericht zijn om mensen te ondersteunen in de periode vlak voor of na het overlijden van een dierbaren.

Afbeelding
Overleden baby

Nog meer Monuta

Afbeelding
Kosten uitvaart

Contact

Heeft u een vraag of wilt u een wijziging doorgeven? Op onze contactpagina vindt u alle mogelijkheden om met ons in contact te komen. U vindt hier ook antwoord op de meest gestelde vragen.

Bezoekadres
Postadres
Schumanpark 11
7336 AM Apeldoorn
Postbus 20
7300 AA Apeldoorn

Compliment, klacht of suggestie?

Wij horen graag wat u van onze dienstverlening vindt. Lees hier meer over het doorgeven van een klacht, compliment of suggestie of geef het direct aan ons door met dit formulier

Handelsregister
Monuta Holding N.V., gevestigd te Apeldoorn, Handelsregister 08054738 Monuta Verzekeringen N.V., gevestigd te Apeldoorn, Handelsregister 08027773 Monuta Uitvaartverzorging N.V., gevestigd te Apeldoorn, Handelsregister 08054732

Vergunningen
Monuta Verzekeringen N.V. heeft een vergunning van De Nederlandsche Bank N.V. tot het uitoefenen van het verzekeringsbedrijf en is opgenomen in het register van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) onder nummer 12000407.