Overslaan en naar de inhoud gaan
Afbeelding
Header vrouw houdt ketting vast

Over Monuta

Welkom bij Monuta. Een afscheid met een goed gevoel. Voor íedereen. Dat drijft ons. Al meer dan 100 jaar. 

Een afscheid is meer dan een uitvaart alleen. Wij helpen je ook met de voorbereiding én zijn er na afloop voor je nabestaanden. Je kunt bijvoorbeeld  gratis en vrijblijvend je uitvaartwensen invullen. Dat helpt je nabestaanden. En we zijn er met onze verzekeringen om te zorgen dat je al jouw wensen ook kunt betalen als het zover is.  En natuurlijk zorgen we voor een persoonlijk afscheid, dat we samen met jouw nabestaanden liefdevol vormgeven. Zodat zij daar met een goed gevoel op terug kunnen kijken. 

Afbeelding
Overleden baby

Nog meer Monuta

Afbeelding
Kosten uitvaart

Contact

Heeft u een vraag of wilt u een wijziging doorgeven? Op onze contactpagina vindt u alle mogelijkheden om met ons in contact te komen. U vindt hier ook antwoord op de meest gestelde vragen.

Bezoekadres
Postadres
Schumanpark 11
7336 AM Apeldoorn
Postbus 20
7300 AA Apeldoorn

Compliment, klacht of suggestie?

Wij horen graag wat u van onze dienstverlening vindt. Lees hier meer over het doorgeven van een klacht, compliment of suggestie of geef het direct aan ons door met dit formulier

Handelsregister
Monuta Holding N.V., gevestigd te Apeldoorn, Handelsregister 08054738 Monuta Verzekeringen N.V., gevestigd te Apeldoorn, Handelsregister 08027773 Monuta Uitvaartverzorging N.V., gevestigd te Apeldoorn, Handelsregister 08054732

Vergunningen
Monuta Verzekeringen N.V. heeft een vergunning van De Nederlandsche Bank N.V. tot het uitoefenen van het verzekeringsbedrijf en is opgenomen in het register van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) onder nummer 12000407.