Begrafenisverzekering

Wilt u uw nabestaanden zorgen uit handen nemen? Kies dan voor de begrafenisverzekering van Monuta. Wij hebben verschillende verzekeringen, zodat u zelf kunt kiezen welke verzekering het beste bij u past.

Kies voor een voordelige begrafenisverzekering van Monuta

Monuta heeft een begrafenisverzekering met daarin een pakket van diensten en producten, wij noemen dit ook wel een uitvaartverzekering. Dat is handig, want Monuta verzorgt uw uitvaart en u weet zeker dat de basis goed geregeld is.

Voordelen

  • Kinderen tot 18 jaar gratis meeverzekerd
  • Gratis uw uitvaartwensen vastleggen
  • Landelijke dekking met 130 uitvaart centra
  • Ons Klant Contact Center wordt door u beoordeeld met een 8,3

Wat kost een begrafenisverzekering?

De kosten van een begrafenisverzekering zijn afhankelijk van de hoogte van het verzekerd bedrag, de premie die u wenst te betalen, de looptijd van de verzekering en de leeftijd van de verzekerde(n).

De kosten van een uitvaart liggen bovendien al gauw tussen de € 6.500 en € 11.000 en zijn afhankelijk van uw persoonlijke uitvaartwensen. U kunt zich hiervoor verzekeren, zodat u uw nabestaanden zorgen uit handen kunt nemen. U kunt kiezen uit een Uitvaart Geld-verzekering óf een uitvaartverzekering met een pakket van diensten. De uitvaartverzekering met een pakket van diensten bevat ook een vrij te besteden bedrag, wat uw nabestaanden kunnen besteden aan kosten die met de uitvaart te maken hebben. U kunt hierbij denken aan grafkosten, een grafmonument of een uitgebreide koffietafel. Zo kunnen de nabestaanden zich volledig richtten op het afscheid. 

De grafkosten verschillen per begraafplaats in Nederland. Wilt u weten wat de grafkosten bij u in de buurt zijn? Bekijk dan de grafkostenmeter. Uw nabestaanden kunnen de grafkosten betalen vanuit uw Uitvaart Geld-verzekering. Heeft u een uitvaartverzekering met een pakket van diensten? Dan kunnen uw nabestaanden de grafkosten betalen vanuit het vrij te besteden bedrag, want deze kosten zitten niet in het pakket van diensten.

Wilt u dat uw nabestaanden alleen een geldbedrag ontvangen na uw overlijden? Dan kunt u kiezen voor de Uitvaart Geld-verzekering.

 

Contact

U kunt uiteraard ook contact met ons opnemen voor meer informatie over onze uitvaartverzekeringen. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 21.00 uur via 0800 - 022 22 92 (gratis telefoonnummer). Of vul het formulier in zodat wij u kunnen terugbellen. U kunt ook terecht bij uw eigen verzekeringsadviseur, zoek hier de verzekeringsadviseur bij u in de buurt.