Begrafenisverzekering

Wilt u uw nabestaanden zorgen uit handen nemen? Kies dan voor de begrafenisverzekering van Monuta. Wij hebben verschillende verzekeringen, zodat u zelf kunt kiezen welke verzekering het beste bij u past.

Kies voor een voordelige begrafenisverzekering van Monuta

Monuta heeft een begrafenisverzekering met daarin een pakket van diensten en producten, wij noemen dit ook wel een uitvaartverzekering. Dat is handig, want Monuta verzorgt uw uitvaart en u weet zeker dat de basis goed geregeld is.

Voordelen

  • Kinderen tot 18 jaar gratis meeverzekerd.
  • Gratis uw uitvaartwensen vastleggen
  • 24 uur per dag, 7 dagen per week deskundige hulp en advies.
  • Landelijke dekking met 130 uitvaart centra

De begrafeniskosten

De kosten voor de begrafenis zelf zitten niet in het pakket van diensten en producten, dit heeft te maken met het grote verschil in grafkosten per begraafplaats in Nederland. De verzekering bevat ook een vrij te besteden bedrag, wat uw nabestaanden kunnen besteden aan kosten die met de uitvaart te maken hebben. Bijvoorbeeld grafkosten, een grafmonument of een uitgebreide koffietafel. Wilt u weten wat de grafkosten bij u in de buurt zijn? Bekijk dan de grafkostenmeter.
 
Wilt u dat uw nabestaanden alleen een geldbedrag ontvangen na uw overlijden? Dan kunt u kiezen voor de Uitvaart Geld-verzekering.

 

Contact

U kunt uiteraard ook contact met ons opnemen voor meer informatie over onze uitvaartverzekeringen. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 21.00 uur via 0800 - 022 22 92 (gratis telefoonnummer). Of vul het formulier in zodat wij u kunnen terugbellen. U kunt ook terecht bij uw eigen verzekeringsadviseur, zoek hier de verzekeringsadviseur bij u in de buurt.